PTT 1. LİG Play-Off Final | Mersin İdman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan 55__Gurbet__55, 14 May 2014, 00:17:38

« önceki - sonraki »

samsunum

Bu federasyon gelir maç sabahı ceza önümüzdeki sezon ertelendi der. Yapar mı yapar bu tüpçü :kafa:

isa55

Nduka kırmızı karttan cezalı. Biraz önce bir programda Mehmet Yıldız da oynamayacak dendi. Çift sarı kart olarak düşündü galiba. Play-off ta çift sarı kart uygulaması var mı?

cakir55

http://www.milliyet.com.tr/yilmaz-vural-61-yasinda-su---1883669-skorerhaber/

Yılmaz hocanın ahını almış durumdalar. İki maçta elimizden zor kaçtılar ama bu sefer kaçamayacaklar. Çıkıp aslanlar gibi oynayıp olmamız gereken yere evimize döneceğiz.

ngonge

Alıntı yapılan: isa55 - 17 May 2014, 01:03:41
Nduka kırmızı karttan cezalı. Biraz önce bir programda Mehmet Yıldız da oynamayacak dendi. Çift sarı kart olarak düşündü galiba. Play-off ta çift sarı kart uygulaması var mı?

Çift sarı kart olayı yok, sadece Nduka oynamayacak. Mehmet Yıldız sakatlandıysa bilmiyorum, ama öyle bir haber olmadı.

Çok ilginç maç olacak, inşallah olay çıkmaz. Önce taraftar cezasından biz psikolojik olarak geriye düştük, sonra t.direktör mevzularından Mersin bir adım geriye düştü. İnşallah hayırlısı ile süper lige çıkalım.

55(tuncay)55

askerlik bizi ayırdı samsunsporum zaten şafak can sıkıyor sen bari güldür yüzümüzü basarılar SAMSUNSPOR'um  :_nazar

Atakumlu

taraftar55

arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum, dün ve bugün gişeye gitmemize rağmen bilet kalmamış diyorlar, mersin'de devam ediyormuş. yarın biletler çıkabilirmiş, orada satılmayanlar.. ama ihtimal tabii, bugün biterse yarın satışa çıkmayacak. fazla bilet almış olan varsa pm'lesin, maça gidemeyeceğiz yoksa.

ender

arkadaslar mactan once toplanma noktasi varmi. Kardesimde bilet almis biraz agresif yapisi var cekiniyorum biri bir laf eder bizimki girer aralarina. soyleyeyim sizin bulusacaginiz yere gelsin. Ben rusyada oldugum icin gelemiyorum malasef :(

ALİ55

STADA GIDECEM GISELERDE BILET YOKSA BOŞUNA GITMIM GIDEN ARKADASLARDAN BILGI ALABILIRMIYIM YARIN ORDAYIZ FAZLA BILET OLANLAR YAZABILIRMI

taraftar55

Alıntı yapılan: ALİ55 - 17 May 2014, 12:48:53
STADA GIDECEM GISELERDE BILET YOKSA BOŞUNA GITMIM GIDEN ARKADASLARDAN BILGI ALABILIRMIYIM YARIN ORDAYIZ FAZLA BILET OLANLAR YAZABILIRMI

ne yazık ki bilet satmıyorlar, biraz önce geldim stattan. yarın biletler tükenmez ise, satışa çıkabilir dedi. fazla bileti olan varsa bana da yazsın, 10 tane lazım, kaç tane fazla varsa alırım.

davidsavage

AlıntıBurak AKBAŞ ‏@brkakbs

Samsunspor'un cezasi gorusulmek uzere Tahkim Kurulu bugun tekrar toplanacak... Hayirlisi...

5'e kadar bekleyin, bir aciklama yapilacaktir. diye de birinin sorduğu soruya cevap  verdi.

celebi

öyle bir şey olursa elimdeki biletler patlar. :)
anack sabah namazı stadda kuyruğa girerim hemen

ask55

daha iyi olur.maratondan alırız biletleri.
feneriumda bizimdi zaten.
onların taraf bos kalır.
bizim tarafı bız herturlu doldururuz.  :)

edit: bence boyle bır toplantı yoktur.
ama eğer varsa bile kimlik kontrolu ile giriş yapılması kararı çıkabilir.
ceza ertelemesi kararı çıkacağına inanmıyorum ben.

ALİ55

eğer böyle bir toplantı var ise çıkacak karar belli seneye ilk resmi maçta seyırsıcız oynama cezası cunku  yıldırım demırorende acıklama yaptı kuralın yanlıs oldugunu seneye kaldıracaklarını suan ıcın bırsey yapılamadıgını budurumda dunyada ılk olacak bır duruma ımza atacaklarını sanmıyorum karardan gerı doneceklerdır bunca tepkıden sonra tarıh yazmıs olacaklar kararı tekrardan onanırsa kı tekrardan aynı kararı almak ıcınde ınsanlar tatıl gununde toplanmaz ınsallah pazar gunu tum kalbımle ınanıyorumkı yenecegız ancak süper lıg de tekrar aynı hataları yapmayalım .... en kötü karar bıle kararsızlıkdan ıyı oldugu gıbı istikrar da  sureklı degısımden ıyıdır ...

taraftar55

AlıntıTaraftarlarımızın Dikkatine
Sanal ortamda "Samsunspor'un cezası tahkim kurulunda yeniden görüşülerek karara bağlanacak" görüşü sadece söylentiden ibarettir.
Yasal olarak harç yatırılmadan Tahkim Kurulu'nun toplanması imkansızdır.Bu kararı sadece TFF yönetim kurulu toplanarak yeniden değerlendirebilir.
Samsunspor taraftarlarının Mersin İdman Yurdu tribünlerinden bilet alınmasının önüne geçilmesi yapılan bir söylentiden ibaret.
Maç sabahı bilet satışları stad gişesinde devam edecek