PTT 1. LİG Play-Off Final | Mersin İdman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan 55__Gurbet__55, 14 May 2014, 00:17:38

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Allah'ın izniyle uzatmalara bile kalmadan bitireceğiz bu işi

samsunum

millwall

Hakedene hakettigini ver Samsunspor.utandirma....

King1965

muzaffer4

King1965

Ekigho Cogu sıvıl hocam SBÇ Sivil mesela Şirinlerde de ŞEhzadelerde de formalı pek kimse yok

muzaffer4

Bu arada bagdat caddesinin neresinde bulusacaz bi yer soylenildimi malum bagdat caddesi cok uzun bi cadde

Sadece Samsunspor

Aynen nerde bulusuyoruz suadiyemi sask8nbakkalmi caddebostanmi. Boyner onu olabilir

Forvetim

bu maçta oyun taktiği birkaç kez değişebilir hırslı fakat akıllı ve sakin olalım. deli dana gibi saldırıp maçın başında gol bulmakta bir fikir kontrollü oynamakta, ilerleyen dk.larda gol olmazsa maçın uzatmalara da gidebileceğini düşünerek oyuncu değişiklikleri geç gelebilir. bu maç tam bir satranç. oyunu iyi okuyan hamlesini yerinde yapan kazanır. sir kalpar göster bakalım tecrübelerini. topçular sizde hayatınızın maçını oynuyorsunuz ayaklarınız dolanmasın bilinçli ve kendinize güvenerek oynayın. Allahın izniyle alacağız ve akşama turu atacağız. o televizyon ekranlarında "Samsunspor Süperligde" yazdırın inşallah.

GurbetciFanatik

SÜPER LIGE  SÜPER LIGE  SÜPER LIGE  SÜPER LIGE  SÜPER LIGE  SAMSUNSPOR
>l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

s_uzunkaya

Maça nasıl giriyoruz şimdi?? Kimlik kontrolü yamazlarmı?!

samuray

sayılı saatler kaldı heyecan dorukta allahın izniye süper lige bir adım kaldı diyorum maç tam bir strateji maçı inşallah kazanan biz oluruz

Forvetim

son 5 saat, utandırmayın bizi elaleme, herşeye karşı kazanın. bu bir futbol maçı değil, bu artık herşey oldu. sisteme isyan düzene isyan haksızlığa haykırış hak arama mücadelesi, ne derseniz deyin. bu karşılaşmayı kazanarak önümüze gelen her rezilliği yenmiş olacağız. bunu bilin ve onurluca savaşın.

mimar55

cakir55

Maç havasına giremedim birtürlü, rahatlık var neden anlayamadım. Bugün kesinlikle çıkacağız inanıyorum.