6- Erdem Şen

Başlatan germencisse, 31 July 2012, 18:55:31

« önceki - sonraki »

altunay

Biz samsunsporuz kimse samsunspor dan kendini büyük göremez hüseyin hoca erdeme iyi yapio oynamisa yol orda

ChucKeR

sana yazıklar olsun

ismail

kot pantolun üstüne formayı giymiş oyuncularla birlikte sahaya çıktı. yedekte değil, ne yapıyor erdem şuan, tribüne mi çıkıyor maçlarda?

fanatik samsunsporlu

en lazım olduğun zamanda bu form düşüklüğü neden ?sabırları zorlama

##kdc##

Kadro genişliğimiz üst düzeyde olduğu için bu adamı oynatmıyoruz.

minci

İ.BB ile anlaştığını duydum. Ne derece doğru bilmiyorum. Bu kadar formda olan bir oyuncu oynamıyorsa vardır bir nedeni.

sadece55

Az akıllı olsa burda efsane olurdu Süper Ligte de rahat rahat oynardı.Çok arar buraları.

yavuzselim

Alıntı yapılan: minci - 11 May 2014, 21:38:20
İ.BB ile anlaştığını duydum. Ne derece doğru bilmiyorum. Bu kadar formda olan bir oyuncu oynamıyorsa vardır bir nedeni.
Gaziantepsporla sözleşme imzaladı hemde 1 ay gibi bir süre oldu

yirmiuc

eger o yuzden oynamiyorsa yaziklar olsun.
insallah gittigi yerde sakatlanir ve futbol hayatini amator liglerde surdurur...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

ngonge

Az akıllı olsa sene sonunda istediği kulüpten çok daha iyi bir kontrat alabilirdi. İnsanda biraz vefa olmalı, sene başında göndersek acaba kendine bu ligden bir takım bulabilir miydi?

Sadece Samsunspor

Süperligde oynayacak kadar ne yapmışta antep ibb peşindeymiş. Bizde 2-3 ay oynadı ilk oynadığı zamanlar yerlerde sürünüyordu şimdi böyle mi oldu. Sende bir emre balak, kemal tokak gibi olacaksın  ;)

ismail

erdemin ilk geldiği zamanları hatırlıyorum da. samsunspor sayesinde kendini tekrar gösterdi, borcunu ödeyeceği zaman da naz yaptı, ağladı antep diye. oyna deseler oynar belki ama kalpar gözden çıkaralı çok oldu diye duymuştum. gelecekte kaptan bile olabilirdi ama üstteki yorumda da belirtildiği gibi kemal tokaktan farkı olmayacak

Musti

Eğer Erdem'in böyle durumu var ve bundan dolayı Hüseyin Kalpar oynatmıyorsa, hocaya helal olsun derim.

eprianu

Biz çok gördük daha büyük(!) takımda oynamak istiyorum diyenleri.  8)
Bir iki sene sonra görüşürüz

Ellibeş Numara

Erdem Şen nisan ayında başkan ile sözleşme konusunda konuşuyor. Başkan emin kar, menejeri ile anlaşamıyor. Daha doğrusu emin başkan, erdem'in menejeri'nin kendisi için istediği menejerlik ücretine resti çekmiş. Emin başkan'ın bu çıkışından sonra menejeri masadan ayrılıyor. Erdem'in menejeri, daha sonra süper lig ekiplerinden g.antepspor ile görüşüyor. Ve ön protokol imzalıyor. Bu durumdan haberi olmayan başkan, tekrardan erdem ve menejeri ile görüşüyor. Gaziantepspor ile ön protokol imzaladığını söylüyor. Başkan kar o günden sonra kalpar hocaya durumu anlatıldıktan sonra erdem'in oynatılmaması için konuşmuş. Sonrası malum.. Ancak erdem, süper lige çıkarsak bu sene, önümüzdeki sene Samsunsporda oynayabilirim diyerek birazda olsa açık kapı bırakmış.

Kulübe yakın kaynaklardan aldığım haber bu.. :evet: