6- Erdem Şen

Başlatan germencisse, 31 July 2012, 18:55:31

« önceki - sonraki »

cakir55

oguz_5528

Kalpar niye oynatmıyomuş belli oldu,bir tane olumlu hareketin yok.

cgr

Maç eksiği çok belli oldu. Maç satacak karakterde biri değil.

Raqua55

Sana birşey söyleyemiyom formdayken kalparinhonun azizliğine uğradın eyvallah  :( Bu adamı yeniden kazanmamız gerek İyi bir erdemle taha bize Çok lazım olcak

lato

Erdem deli gibi savaşıp oynarken onu bu ruhsuzluğa iten hocası utansın. Çağrı abiye katılıyorum, takımın hepsini topla Erdem kadar karakterleri çıkmaz ortaya. Bu adam kaç haftadır top oynamıyordu? Turgay-Adnan maçların içine ederken bu adam neden yoktu? Kalpar Taha'yı kazandığı kadar Erdem'i de kaybetmiş anlaşılan. Nötr..

SametYılmaz55

Adamı formunun zirvesinde kesersen,sırf sakat ve cezalılar var diye mecbur kalıp oynatırsan bu performanstan başkasını bekleyemezsin.sizde futbolcu olsanız ve formdayken hoca sizi silse sonra mecbur kalıp oynatsa bu kadar oynarsınız.Erdem'e değil Kalpar efendiye kızmak lazım

ugrass

formunun zirvesindeyken kimse kimseyi kesmez arkadas. sen birinci ligden isteyen var diye sunulan anlaşmayı imzalamazsan kesik yersin. kimse Samsunspordan büyük degil.

##kdc##

Kendi kendine yazık ediyorsun.
İnşallah play offlarda bu hatalarını telafi edersin.

Ellibeş Numara

14 April 2014, 01:03:53 #323 Son düzenlenme: 14 April 2014, 01:08:43 Ellibeþ Numara
Bu adama karektersiz diyenler, geçen sezon bu sitede herkes (buna bende dair) bunu takıma niye aldılar, amatörden farkı yok vs gibi kelimeler veya cümleler kullandık. Ben şahsım adıma söylüyorum, erdem'in iyi niyetinden hiçbir zaman şüphe etmedim. Karektersiz bir insan olduğuna da hiç inanmıyorum ki sitemizde, geçen sezon kulüpte yöneticilik yapan samsuni(mehmet abi) var. Kulüpte yöneticilik yaparken az çok kimin ne olduğunu görmüş veya diğer bir tabirle anlamıştır. Biz dışardan bakıyoruz kulübe, içeri de olanları onlara sormak lazım. Bu sene sakatlığa kadar bence fırtına gibi esti. Ancak sakatlandıktan sonra bir türlü toparlanamadı. Belki de toparlandıysa bile kalpar hoca yedekte süründürdü kimi zamanda ilk 18'e almadı diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Kalpar hocanın, erdem'i süründürme politikası bence erdemi çok etkilemiş. İnşAllah düzelir, play off'da taha ile erdem ikilisine çok ihtiyacımız olacak.

lato

Alıntı yapılan: farUqras - 13 April 2014, 21:38:09
formunun zirvesindeyken kimse kimseyi kesmez arkadas. sen birinci ligden isteyen var diye sunulan anlaşmayı imzalamazsan kesik yersin. kimse Samsunspordan büyük degil.

Böyle bir olay yaşandıysa imzalamak gibi bir zorunluluğu var mı anlaşmayı? Tanju'nun programda söylediği Musa Sinan İstanbul'a tedaviye gitti diye Kalpar trip atıyormuş.(Tabi Tanju'ya ne kadar güvenilir orası ayrı). Erdem önümüzdeki sene istediği yere gidebilir ama bu sene bu takımın oyuncusu, (Musa Sinan da tabi) ve kazandığımız çoğu maçta da emeği var. Eğer dediğin gibi bir olay varsa ayrıntısı bilmiyorum ama yazık olmuş. Bu adamdan sonuna kadar faydalanmak gerekirdi. Formunun zirvesinde kesik yemez olayına gelince geçen hafta Furkan'ın yediği kesik geliyor aklıma. Bir de Serkan Çalık'ın antremanlardaki formunu merak ediyorum. Bir Messi etkisi yaratıyor herhalde ki çoğu maçta 11 ya da yedek olarak formayı kapıyor :) Kalpar disiplin konusunda iyi has ama biz de çok sakat var ;D

ChucKeR

niyet okuyamam yaşananları da bilemem, benim gördüğüm ordu maçındaki erdem ordu maçındaki adnanı kesemez.

bu noktaya nasıl gelindi o ayrı mevzu.

Ollivanders

Yok o karakterli yok bu karakterli. Madem bu kadar karakterli de neden sahada mal gibi dolanıyor. Karakterli adam oynadıgı takımının iyiliği için savaşır mücadele eder. SPL ye gitmek isteyebilirsin . Takım salmıyorsa seni oynamamak çözüm mü ? Kimi cezalandırıyorsun. Bu takım seni küme düşen giresundan aldı . SPL ye trasnfer yapma imkanı verdi de sen bu takıma sırt çeviriyorsun. Adam gibi adam takımının iyiliği için savaşır daha sonrasında da nereye giderse gider. Ama adam gibi adamlar yapar bunu. Öyle sahada ruh gibi dolaşanlar , yalandan koşu yapanlar değil

oguz_5528

Erdem taraftarla iyi geçiniyor fakat bu onun iyi oynadığı anlamına gelmez tabikide,Ayrıca kendisi Giresunspor'da iken sakatlık sürecinde takımı hiç katkı sağlamayıp Soner ile birlikte takımdan ayrıldığı anda alacaklarını istemişti.Futbolcu kısmına çok güvenilmez arkadaşlar..Serkan,Ertuğrul,Celil gibi delikanlılar geride kaldı...

yavuzselim

bu şahsın kesinlikle bundan sonraki maçlarda oynatılmaması lazım çünkü tamamen kafasında bitirmiş ve kendisini süper ligde imza atmış olduğu takımın maçlarına saklıyor sakatlanmamak için de bilerek oynamıyor artık karekterlimi siz karar verin

ngonge

Valla hiçbir oyuncuya bağlanmamak, aman o olmazsa ne yaparız dememek lazım. Alın işte Erdem yok, Taha yıldızlaştı.

Aklıma süper lige çıktığımız sezon Ahmet Şahin ve Kemal Tokak geldi, sezon sonu ne kadar zorluk yaşatmışlardı, halbuki ertesi sezon yarardan çok zararları oldu. Ondan dolayı gitmek isteyen oyuncuyu hiç tutmayacaksın, değerinde satacaksın.