6- Erdem Şen

Başlatan germencisse, 31 July 2012, 18:55:31

« önceki - sonraki »

Desiqner

Gerçekten çok iyi.Ortasahamızın genel zayıflığı yüzünden hatalar yapsada gerçekten istikrarlı bir oyuncu.Oyunu rahatlatan toplar atıyor.Oyunu iyi kuruyor ve ortasahayı diri tutmaya çalışıyor.Ben daha iyi olacağını düşünüyorum.Başarılar...  :_nazar

fanatik samsunsporlu

özledik seni.sen bize çok lazımsın

özkan

kokun çıkar yakında.

sadece55

Sorun ne niye oynamıyor ki

beşnumara

Sezonun ilk yarısındaki erdemden eser yok. Sorunun ne senin dostum?

usare

Oynatılmadığı için mi tavır yapıyor acaba...

Ayberk

Bir iki teklif alıp bu hale geldiyse yazıklar olsun. Yok Kalpar'ın kesik atmasıysa sebep, anlarım.

lato

Erdem kazanan takımın en önemli parçalarındandı. Sen tekere çomak sokarsan düşüş de olabilir normal olarak.

Jnr.Serkan

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor ve bildiğim kadarıyla yönetime kendisini devre arasında antepe göndermediği için tepkili.Sözleşme yenilemeyi kabul etmiyorsa hoca orda başka bir isim kazanmaya çalışmalı ama bu kesinlikle adnan olmamalı

cakir55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 05 April 2014, 20:58:16
Sözleşmesi sezon sonu bitiyor ve bildiğim kadarıyla yönetime kendisini devre arasında antepe göndermediği için tepkili.Sözleşme yenilemeyi kabul etmiyorsa hoca orda başka bir isim kazanmaya çalışmalı ama bu kesinlikle adnan olmamalı
Lige çıkarsak ki çıkacağız inşallah. Bence kalır bizde.
Kalmaz ise kendisi bilir. Onun ayarinda Süper Lig seviyesinde çok oyuncu var.

# tapatalk #

ugurozkan

süper ligde oynayamaz. önümüzdeki üç beş maç işe yarasın, sonra istediğini yapsın.

beşnumara

Bu kafayla bi bok olmaz senden.

Lusage

Kafasında bizi bitirmiş bu çok bariz belli. Bizde bitirsek iyi olur bence. Kötü Adnan bile bundan daha iyi oynuyor.

yirmiuc

Yazıklar olsun be bu kadar mı karaktersizdin.

Sadece Samsunspor

sen ne karaktersiz bi adam çıktın be yazıklar olsun sana sattın lan maçı ruhsuz