PTT 1. LİG 35. HAFTA | Orduspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 07 April 2014, 23:07:28

« önceki - sonraki »

berusa55

lato

erkutdem55

Yenilmeyelim.Her ne kadar Ordusporu ve Orduluları sevsem de Ordu Balıkesirden daha uygun bir rakip.Temposuz oynuyorlar herşeyden önce.Anıl ve Landel'i durdurursak haklayabiliriz bunları.Ayrıca serimizin bozulmaması da bence önemli.Ben şahsen 21 maçtır yenilmeyen takımla eşleşmek istemem.

cakir55

kuzey55

banane ordudan kazanalim diyecem ama kalpar ile isimiz oldukça zor.

brigand

GurbetciFanatik

Yenilelim yazmamisa gerek yok zaten yenilcegiz.
Akilli Hoca ise aslarini dinlendirir ve saklar.
Bak mesela bu macta ben Adnani 90 dakika görmeye raziyim.
Turgayda oynasin kalede Soner olsun.

Musa Sinan-Ekigho-Aminu-Adilovic-Canberk bunlar play off maclainda tam formda olamalari lazim.

Play off da mersin ankara balikesir ordu kim gelirse gelsin .
Cikacaksan yenip cikcan. Yok su gelseydi yok bu gelseydi hesaba gerek yok.

isa55

Hedef artık saha avantajı yakalamak için dördüncülük oldu. Bunun için puan yada puanlar şart. Pes etmek, Orduya komşu kıyağı falan yok.

oguz_5528

Şimdi gider Ordu'yu yener Kalpar sonra evinde berabere kalır,yok biri en son delirip tekme tokat dalcak bu adama ya hadi hayırlısı...

erkutdem55

Alıntı yapılan: isa55 - 07 April 2014, 23:37:31
Hedef artık saha avantajı yakalamak için dördüncülük oldu. Bunun için puan yada puanlar şart. Pes etmek, Orduya komşu kıyağı falan yok.

Saha avantajı derken?YArı final deplasmanlı çift maç,final tarafsız sahada tek maç değil mi?Yanlış mı biliyorum?Nasıl bir avantaj?

isa55

3. ya da 4. olan ilk maçı dışarda oynuyor. final tarafsız sahada tek maç üzerinden.

Gorkem

erkutdem55

Alıntı yapılan: isa55 - 07 April 2014, 23:42:21
3. ya da 4. olan ilk maçı dışarda oynuyor. final tarafsız sahada tek maç üzerinden.

ok.o çok önemli değil.ben ilk maçın içerde olmasını istm.ikinci maçta bizim seyirci saatli bomba olabilir bizim için.ikinci maçta gider çakarız golü sonra Kalpar savunması iş biter.

mehmet yılmaz

Kimle oynarsak oynayalım, 'yenilelim' diyemem.
Yenelim.
Rakip bizden iyi oynar, mağlup ederse de, tebrik edelim...

##kdc##

İki sene önce Ordu'dan camsız otobüsle geldiğimiz günleri unutmayalım. Hiç dostluk falan hikayeleri okunmasın. Basalım geçelim, peşine Manisa gelecek o da kaza bela vurursa bize o zaman kara kara düşünürüz Maraş maçını..

Zaten bizde bu taraftar potansiyeli ile Ordu'dan dost olarak ayrılmamız mümkün değil orası ayrı  :)