PTT 1. LİG 35. HAFTA | Orduspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 07 April 2014, 23:07:28

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 13 April 2014, 16:34:55
saçmalamaya gerek yok.
ne şikesi?
sezon başından beri böyle oynuyor bu takım!

maç sırasındaki sinirle yazdım ama maça asılmadığımız çok net ortadaydı. resmen gol atmak istemedik ben öyle gördüm valla

mehmet yılmaz

Sadece sana demiyorum, sinirli anlarda yazmamaya dikkat edelim.
Başka takımı tutan biri 'Samsunspor maç sattı, adiler, Ordu maçını sattılar' yazsa 'haklısın' demez, tepki verirsin.
Bu takım böyle oynuyor beyler. Bugün de bir farklılık yoktu.

CurvaSs

şike yapan takım berabere mi kalır allasen, kimseye yaramadı beraberlik. ordu'ya da yaramadı, bize de.

mehmet yılmaz

13 April 2014, 17:11:06 #198 Son düzenlenme: 13 April 2014, 17:54:42 mehmet yýlmaz
Canberk'in durumu nasılmış? Bilgisi olan var mı?

özkan

Giden 2 puan daha.Playoflarda gereken yapılmazsa işimiz zor seneye.

brigand

İstemesek de yakaldıklarımızdan birini atabilsek sezon başından beri ilk 2 şansımızn en yüksek olduğu hafta olacaktı. Takımca form duruma gittikçe düştü. En azından içeride Ksk ve Maraş maçlarını kazanmamız lazım. İşin açıkcası beraberlik istemiyorum artık. Kazanmayı hatırlamamız lazım play-off'a kadar.

holigan5565

13 April 2014, 20:17:53 #201 Son düzenlenme: 13 April 2014, 20:22:27 holigan5565
yorumlarda bakıyorumda ne bu ordu samsun dostluğunaa siniri bozulanlar arkadaş niye rahatsızsınız illa herkesle kanlı bıçaklı olmak lazım mı sahada topçular birbiriyle mücadele etsede tribünde dostluk olabilir ne var bunda anormal olan ne iki komşu şehir birbirini seviyor neden bu kadar rahatsızsınız adamlar burada bizi 1-0 yenmişler doğrudur yendiler top oynamayıp bize yenilselermiydi böyle çok mu mutlun olacaktınız.Bizim takımda bugün oynasaydıda 2 0 3 0 yenseydi bence tribünler0le saha içini karıştırmamak gerek evettaraftar tribündede dost olsalar futbolcular işini yapacak bu ordusporlu futbolcular içinde bizim topçular içinde böyle olması gereken bu

berusa55

emre__ss

O meşaleyi keşke yakmasalardı ceza gelmez inşallah.

beşnumara

O meşaleyi yakana o yakani içeri alan polise meşale yakana ceza vermeyene veya ceza verip de stada almaya devam eden polise tffnin bize göndereceği faturayı rulo yapıp göndermek lazım.
Neyse şu sistem uygulamaya girsin de görcez bakalım.

Burak

Maçtan önce şehirde 1 saat turladık . Orduspor taraftarı çok misafirperverdi bir sürü taraftar hoşgeldiniz diyerek karşıladı.Hatta çay içme teklifi getirenler oldu rakip takım taraftarları arasında rahatça gezmek enteresan oluyor :) Bir de Eskişehir'de rahat gezmiştik böyle. Maça gelirsek son 10 dakika midemiz bulandı yalan yok ama takım zaten yenmek için gelmemişti çünkü takımın ve hocanın play off a konsantre olduğu aşikar bence zorlamadılar standart oyunlarını oynadılar.Sonuçta deplasmanda son dakikalarda içeride ısırdığı gibi rakibi ısırmasını beklemek hayal olur takımın. Ayrıca Hüseyin Kalpar 18 beraberlik alsak yenilmezlik serimiz sürüyor diyecek miydi merak ediyorum...

ercan0655

Kıl Tanju bile yorum yaptı Kılpparinyo rekor peşinde böyle mi oynanır diye bu adam bize fıtık etti ama geçen seneden sonra bu şekilde yorum yapabilmek güzel.

berusa55