PTT 1. LİG 35. HAFTA | Orduspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 07 April 2014, 23:07:28

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Raqua55

Gidip kazanırız sonra yine umutlanırız sonra kalpar Saçmalamaya devam eder ve Sadece elimizde sinir kalır  :kafa:

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: lato - 08 April 2014, 00:12:04
Abi laf bana geliyor herhalde ama harbiden yenilelim. Bir seri uğruna Kalpar bütün umutlarımıza dinamit koydu bu akşam. Tam bitti diyoruz umut veriyorlar. Sinir sistemi diye bir şey kalmadı. Her kaçan puandan sonra bu adamın çıkıp da yenilmeyen takımımız var diye böbürlenmesini çekemem artık. Adnan'la Turgay'la yürümüyor işte nedir bu inat. Ayrıca rakiplerden en iyi top yapan ve kolay kolay tökezlemeyen takım Ordu bana göre. Play off'ta Balıkesir'i tercih ederim

Sana değildi, maç sonrası öfkesiyle yenilelim diyen herkeseydi :)
Yenilebiliriz ama yenilelim diyemem ben. Diyene de katılmam ama saygı duyarım.

HoliganSamSunLu

cakir55

Kalparin yenilmezlik serisi devam eder.

# tapatalk #

brigand

Çıkıpta Ordu'ya yatalım demem. Ama play-off ta kime rakip olacağın belli. Kadro ve oyun şablonunu ona göre hazırlamak gerek. Maçlarda ki senaryoya göre kimleri kullanacaksak her biri hazır olmalı. O yüzden bu 4 maç rotasyonlu geçebilir.

fanatik samsunsporlu

alalım bu maçı da ordu taraftarını o zaman seyredin.

beşnumara

Ordunun yerinde ankaraspor bile olsa aynı şekilde düşünür aynı tepkiyi verir normal yani.

SametYılmaz55

Bu maç lehimize biter ve Ordusporlular tepki gösterirse ayıplamam yada küfür edip,kızmam Ordusporlulara.Eğer biz Mersini yenmiş olsaydık ve Ordu maçında olası bir mağlubiyette bizim bazı taraftarların yapacaklarını tahmin etmek çok zor değil.o yüzden Ordusporlular tepki gösterirse bir şey diyemem adamlara...

GurbetciFanatik

Taraftarlik dostluk arkadaslaik bi yere kadar.
Burda 36 haftanin emegi var sampiyonluga oyniyan kardes takimi iddian yokken yeneresen söverler tabi aynisini bize yapsalardi bizde orduyu yerden yere vururduk.
Neler denmezdiki burda offfff aman offffff.
Yenilelimmi hayir yenilmeylim cikalim oyunumuzu oyniyalim bize yakisani yapalim.
Ama birazda Tilki olmak lazim yani Play off icin hazirlik yapilmali aslar dinlendirilmeli.
Bana saglam Adil-umar-ekigho-canberk-musalar play offda lazim , luzumsuz maclarda degil.

55.hakan

Evet çok düşük de olsa ilk 2 şansımız var.Kalpar'a rağmen bu ihtimal var.Muhtemelen bu haftadan itibaren o ihtimal de yok olacak.O sebeple yenersek kimse iddianız yok neden yendiniz diyemez.Üstelik şu anda play off ta %100  garanti değil.

Ekrem

deado

Ben de yenilelim diyen hiçbir arkadaşa hak vermem veremem. Her görüşe saygım vardır. Arkadaşlar play-off garanti değil daha. Ayrıca garanti olsa bile yenilelim demenin bahanesi olarak kabul edilemez. Mevzu Samsunspor basıp geçecen her rakibe

##kdc##

Çıkalım basalım şunlara..
mor menekşelerrrr mor menekşelerrrrr...  :P

Levent ÖCAL

Kırmızı beyazlıların yıldız futbolcuları Ekigho ve Umar yaklaşık 5 aydır para alamadıkları gerekçesiyle hafta sonu oynanılacak Orduspor karşılaşmasına alacakları ödenmemesi halinde çıkmama kararı aldılar.

ORDUSPOR MAÇINA ÇIKMAYACAKLAR
Samsunspor'un golcü oyuncuları Ekigho ve Umar alacaklarını teymin edemedikleri gereçesiyle hafta sonu oynanılacak Orduspor maçına çıkmama kararı aldılar. İkili ödeme yapılması taktirde bu kararlarından vaz geçeceklerini belirttiler. Daha önce Ankaraspor karşılaşmasınada çıkmama kararı alan ikiliyi kaptan Adnan Güngör'ün ikna ettiği ancak halen paralarının ödenmediği için Nijeryalı futbolcuların böyle bir karar aldığı gelen bilğiler arasında.

Kaynak