PTT 1. LİG 35. HAFTA | Orduspor - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 07 April 2014, 23:07:28

« önceki - sonraki »

ngonge

4. olmak önemli. Ondan galip gelmemiz lazım. Psikolojik olarak da şu maçtan galip gelmek takımın özgüvenini arttırır.

isa55

Samsunun dostu samsundur. Maç berabere bitsin ya da ordu kaybetsin, kardeşliği o zaman görün siz.
kardeşliğimiz devam etsin diye maç verilmez.

samsunum

orduspor macında başlayan yenilmezlik serisi sanırım yine ordu maciyla bitecek.kalpar o zaman ne diyecek bakalm!

lato

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 07 April 2014, 23:51:34
Kimle oynarsak oynayalım, 'yenilelim' diyemem.
Yenelim.
Rakip bizden iyi oynar, mağlup ederse de, tebrik edelim...

Abi laf bana geliyor herhalde ama harbiden yenilelim. Bir seri uğruna Kalpar bütün umutlarımıza dinamit koydu bu akşam. Tam bitti diyoruz umut veriyorlar. Sinir sistemi diye bir şey kalmadı. Her kaçan puandan sonra bu adamın çıkıp da yenilmeyen takımımız var diye böbürlenmesini çekemem artık. Adnan'la Turgay'la yürümüyor işte nedir bu inat. Ayrıca rakiplerden en iyi top yapan ve kolay kolay tökezlemeyen takım Ordu bana göre. Play off'ta Balıkesir'i tercih ederim

Forvetim

alabildiğimiz kadar puan alalım, her maç hedef 3 puan. bakalım nerde bitiririz ligi. benim gönlümden geçen İstanbul ve ankara ne ilk 2 den ne playoff tan süperliğe çıkmasında kim çıkarsa çıksın, tabi bizde çıkalım. bu iki takımı da sevmiyorum ibb düştüğünde harbiden çok sevinmiştim.

cany

bizim için stressiz bi maç olacak. pek beklemiyom ama yenersek de şaşmam

Sadece Samsunspor

Biz bu maci kazanir adana ve mersin maclarina aglariz demedi demeyin

furkan5534

ercan0655

08 April 2014, 01:09:08 #23 Son düzenlenme: 08 April 2014, 19:54:21 ercan0655
yorum yapmama hakkımı kullanıyorum  :-\ :-X

Levent ÖCAL

2-2 berabere biter.

Sarı kart gören kalecimiz Soner, Tuna ve Taha cezalı duruma düştüler. Bu oyuncularımız Orduspor maçında forma giyemeyecekler.

King1965

08 April 2014, 10:25:16 #25 Son düzenlenme: 08 April 2014, 10:28:27 King1965
Orduspor Samsunsporumuzu Yenemez. Maç bol Gollü olur ama berabere biter..

Ayrıca son 4 maçımızı furkanla çık kalpar..

ult55ras

play-offları bekliyorum, o zaman görüşcez sayın kalparla...

adige73

artık bu maçlarda az da olsa gençlere şans verilmelidiğer oyuncular dinlendirilmeli

Stoper

Soner'in cezali olmasına sevindim.Furkan kalede olunca savunmanin konsantrasyonu daha üst seviye de oluyor.

Orta sahada Taha'nin yokluğunda Erdem Sen oynar.

Musa Sinan'in da oynayıp play off öncesi hazir duruma gelmesi lazim.

furkan5534

Kalan butun maclara furkan ciksin cocuk yetissin iyice kaynasin.sakatliktan cikan sonerin oynamasi tam sacmalikti.genclerde ciksa aslarda ciksa maci orduya hediye etmemeliyiz neden enayimiyiz biz.biz ciksak onlar bize kiyakmi gececekti.gorduk ankaragucu macini 4 tane yedik.dostluk disarda sahada rakibiz