Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

evolution55

Futbolcular resmen besim hocanın gitmesini beklemiş,aynı şey rizede de oldu rıza çalımbay gitti antepe 5 attılar  :D

fanatik samsunsporlu

fethiyede onur okanın yerine neden irfan başaran oynar ki arkadaş.

Stoper

Geberik irfan her pozisyonda yerlerde süründü pozisyonları bitirdi.Kalecinin hatasiyla gelen bir gol. Macin basinda bu kaleci bomba demiştim.Sasirtmadi bizi. insallah ikinci yari gol atar fethiye.

özkan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 23 February 2014, 00:47:44
Yol kat edıp etmedıgımızı yapılacak olan koreoda anlayacağız o derece yani.
yok kardeşim yanlış anlamışsın ne demek istediğimi.

En son yaptığımız tavşanlı maçındaki 20 ocak koreografisine baktığımız zaman kartonların sıklığı olsun kartonların yer değiştirmemesı olsun kartonları tutanların sayısının fazlalığı olsun geçen sayfadakı videoya göre daha hayli iyi durumda demek istedim. ;)

Dartagnan

Yok yok anladım kardesım bı ımada bulunmadım.  Sadece bunda cok detay var ve 5 tane renk kulkanıldı.  O anlamda soylemıstım bende

eprianu

Sanırsam biz bu gidişle lig sonuna doğru ilk ikiye yerleşecez İnşallah.
Bu kadro ile bu kadar zorluk ve borç içinde Süper Lig'e çıkmak hakiaten devrim olur.
Ve bizim bu devrime çok ihtiyacımız var

amisos5506

Burak

sigortalı gösterilecek inşaat teknikeri aranıyor  maaş yok heee sonra sarmayın :)bana sigorta var sadece başka yerde sigortalı olmasın önemli değil aynı anda 2 -3 yerde gösterilebiliyor

furkan5534

Ertuğrul Sağlam

Cok kapsamli bir yardim kampanyasi duzenlense belki yaraya merhem olacak bir meblağ toplanabilir. Bizde elimizden geldikce katkida bulunsak.

eprianu

Şu "Şehrin İleri Gelenleri" var ya Allah onları bildiği gibi yapsın.
Sahip çıkmıyorsanız çekin gidin memleketinize, tirabizonunuza  :kafa:

Musti

Taraftar olarak Kazım Yılmaz'a baskı kurulmalı bence. Yapacağı iş basit. Onun döneminde ödemediği paraları ödeyecek, haziran ayına kadar sabredecek. Yani 3 ay sonra temlik mi koyduruyor ne yapıyorsa artık. Bunu yapmaya mecbur bırakılmalı.

Ayrıca Galip Öztürk madem o kadar Samsunsporlu prim falan vereceğine borçlara yardım etsin beyefendi. Kulübün böylesi borç batağına saplanmasında onun da payı var.

Dartagnan

Sehrin Samsunlu ileri gelenlerinde sıkıntı!!  Kendimize bakalım.  ona göre hareket edelim.  Sehrin samsunlu iş adamları nerde?  Nerdeler abı delirecem nerdeler!!!

Integral

kimse elini cebine atmazsa denizli gibi isim hakkı satılır mecburiyetten.
samsun'un önde gelenleri o zaman çıkar piyasaya!
hiçbirinin çıkıp da hayrına birşey yapacağı yok.