Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

evolution55

çiftlikte bomba imha ekipleri olduğu söyleniyor,durum nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı?

mimar55

19 mayıs ta çekilecek bir piyango düzenlenemez mi parası olan olmayan herkesin corbada tuzu olacak şekilde 3-5 tl olabilir bilet fiyatları şehirde bütünleşme için denene bilir ama bilmiyorum kuralları yasaları burdan ahkam kesmek isyemiyorum 5 araba konulsa çekilişe yeter belediyelere çalışanları ayrıca marketlerle görüşülüp x kadar alışveriş yapana bilet verebilir ilçeler köy pazarları derken baya bilet satılabilir sadece bir fikir yanlış anlaşılmak istemem kıbrıstaki tüm klüplerin tek gelirleri böyle piyangolar ve iyi gelir elde ediliyor bence denemeye değer madem bize zenginlerden fayda yok düşük gelirli insanlarda böylelikle bir nebze katkıda bulunmuş olur.

sercan5592

Balıkesir'e organizasyon olacak mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

berusa55

Asrın vahşeti Hocalı Soykırımı'nda hayatlarını kaybeden soydaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum; mekanları Cennet olsun...

Sadece Samsunspor

AlıntıCemal Yeşilyurt'tan Samsunspor'a Maddi Destek

Yeşilyurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Yeşilyurt, Samsunspor Kulübü'ne maddi destekte bulundu.Cemal Yeşilyurt, miktarını açıklamadığı parayı Başkan Emin Kar'a bağış makbuzu karşılığında teslim etti. Samsunspor'u yakından takip ettiğini belirten Cemal Yeşilyurt, "Her zaman desteğimizi sürdürüyoruz. Sürdürmeye de devam edeceğiz. Şu anda takım başarılı. Bu başarının devam etmesi için herkesin kulübe destek vermesi gerekli. İnşallah bu sezon layık olduğumuz Süper Lig'e çıkacağız" dedi.Başkan Emin Kar ise Cemal Yeşilyurt'a teşekkür ederek, "Cemal amcamız her zaman yanımızda oldu. Yine zor günümüzde bizi kırmadı. Yeşilyurt ailesine camiamız adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

http://spor.haberler.com/cemal-yesilyurt-tan-samsunspor-a-maddi-destek-5718155-haberi/

orhan

Mevzuat konusunda bilgim yok ama Sadece havaalanı ve üniversitedeki gibi iyi işleyen ve günlük yaklaşık 5-6 milyarlık gelir getiren otoparkları samsunspora verseler bu takım kimseye muhtaç olmadan yoluna devam eder diye düşünüyorum.

Lusage

Ntvspor'da şimdi gördüm. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea Schalke maçında Eto bizim Fethiye maçında attığımız golün bir benzerini atmış. Hakem de golü vermiş.. Allah'ından bul Abay.....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dartagnan

27 February 2014, 11:25:06 #39637 Son düzenlenme: 27 February 2014, 11:30:46 Dartagnan
Kanal D'nin sabah haberleri bölümünde Çağatay Kılıç'a Fenerbahçe'nin üzerine çok gidildiğine dair bir lafın  söylenmesi üzerine , kendisinin de Trabzonluyum Trabzonsporluyum diyerek karşılık verdiğini duydum.Ancak bir video vs göremedim. Tv arşivinden bakayım dedim Kanal D yi göstermiyor zaten . Merak ettim açıkçası.Digitürk Play'den baktım ordan da ücretsiz üyelikle Kanal D izlenmiyor.Bulabilen varsa çok makbule geçer.

brigand

Alıntı yapılan: Dartagnan - 27 February 2014, 11:25:06
Kanal D'nin sabah haberleri bölümünde Çağatay Kılıç'a Fenerbahçe'nin üzerine çok gidildiğine dair bir lafın  söylenmesi üzerine , kendisinin de Trabzonluyum Trabzonsporluyum diyerek karşılık verdiğini duydum.Ancak bir video vs göremedim. Tv arşivinden bakayım dedim Kanal D yi göstermiyor zaten . Merak ettim açıkçası.Digitürk Play'den baktım ordan da ücretsiz üyelikle Kanal D izlenmiyor.Bulabilen varsa çok makbule geçer.

Şimdi izledim. Kadınla konuşurken, kadın '' Başbakanın Fenerbahçeli olduğunu biliyoruz. Söyleyin üzerimizdeki baskıyı kaldırsın'' diyor. Haber görüntüsü bitiyor. Sonrasında İrfan Değirmenci ekliyor ''Bakanda bizde Trabzonluyuz Trabzonsporluyuz dedi. '' diyor.

Hayırlı uğurlu olsun : ) 

##kdc##

Abi bu adamların hepsi trabzonlu trabzonsporlu bunu biliyoruz ama düştüğümüz seneden bu yana takım hala varsa bu adamların verdikleri ile var.
Artık şaşırmaya gerek yok alıştık malesef  :(

sadece55

Suat KILIÇ'ın güzel yanı yalandan da olsa üstüne basa basa her programda ben Samsunsporluyum diyordu

Dartagnan

halo link versene kardesim ya . Cüno o durumu biliyoruz zaten . Benim fıtık olduğum konu şu ; Ulan burda doğmuşsun büyümüşsün bağlantın yok bi şeyin yok Samsunlu dediğimiz adamların alayı satıyor şehrini ismini değerlerini .Ya midem bulanıyor bu şehirden ya lanet olsun !

##kdc##

Alıntı yapılan: Dartagnan - 27 February 2014, 12:11:03
halo link versene kardesim ya . Cüno o durumu biliyoruz zaten . Benim fıtık olduğum konu şu ; Ulan burda doğmuşsun büyümüşsün bağlantın yok bi şeyin yok Samsunlu dediğimiz adamların alayı satıyor şehrini ismini değerlerini .Ya midem bulanıyor bu şehirden ya lanet olsun !

Adam gibi bir iş adamı gelip Emin Başkan'ı finans olarak destekleyip Süper Lig'de arkamızda dursa yine başkan yönetse takımı anca göbek bağımızı kesip kurtulabiliriz bu siyasilerden ama gelmiyor işte o iş adamı bi türlü  :(

sadece55

O iş Adamı gelince de malesef herşeye karışıyor bu sefer de takım kötü yönetiliyor borç daha da artıyor...Bkz.Kazım Yılmaz.Belki o dönemi yaşamasak toparlanmıştık tam olarak

kamuri

hay sizin trabzonunuza da trabzonsporunuza da >:(