Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

usare

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 21 February 2014, 15:28:43
BCanım, malım, kanım helalmiş üstelik! Sırada Türklük kaldı.

Bu ne demekmiş abi böyle. Can mal kan devreye girdi mi işler değişir.

mehmet yılmaz

Adam Selefiymiş, hani şu Suriye'de tekbirle adam kesen hayvanlardan olsa gerek.
Facebookta bana açık açık sen kafirsin dedi.
Bu ağır bir sözdür, ben sana bile diyemem dedim :) 
Neyse, üstü kapalı tehdit etti. Can, kan. mal mevzuu...
Gerçek kimliği belli olmayan biriydi, tabii ben öğrendim.
Sonra benim sohbetten okula, oradan camiye giden klasik cemaat abilerinden olmadığımı anladı tabii :)
Özürlerini iletmiş,
Allah ıslah etsin.
Ama bir şey diyeyim mi? Çok moralim bozuldu. Allah İslam'ı bunun gibi yobazlardan uzak tutsun.

usare

Arasıra islam düşmanları bu tarz haberlerle dinimizi kötülemeye çalıştıklarında, "Bunun İslamiyetle değil,İslamiyeti kendi istekleri doğrultusunda değiştiren, dönüştüren, nefsine uygun gelen şekilde hareket eden insanlarla ilgili olduğunu" söylerim. Haşa Allah'ın dininde değil sıkıntı bizde. Allah hidayete erdirsin ne diyelim...

davidsavage

AlıntıSAMSUN İLKADIM İLÇESİ'NDE TS CLUB'A KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLER SALDIRDI

http://www.haber55.com/samsun/1070/2-21-2014/samsun-ts-cluba-saldiri

Sadece Samsunspor

samsunsporlu olduklarını düşünmek istemiyorlarmış bişe derdim ama neyse. juventus maçındaki hakeme bile ayarlanmış diyosunuz iyice paranoyak oldunuz aq

Desiqner

Ben olayı kınıyorum kim ne derse desin.Onu yapanlar Orada Kartal Yuvasını görmemiş mi ? Veya 2'şer tane Fenerium ve Gs Store'u ? İçlerine istanbul takımının yalakalarını alıp sokakta 300 kişi biraraya gelen bu şehirde her türlü taşkınlığı kendine mübah görüyor.
Camlarını kırdığımız için çok korkmuşlar , store'u kapatacaklarmış , hatta samsundaki trabzonsporlular ülke değiştireceklermiş.
Bakın şiddetle oluyormuş...

Sadece Samsunspor

21 February 2014, 18:57:31 #39576 Son düzenlenme: 21 February 2014, 19:07:54 Sadece Samsunspor
Bu videoyu ben çekmiştim ama hangi maç hatırlamıyorum şuan. Bulmuşken paylaşayım deyim maraton yine full ;)

galiba göztepe 1-0 yenmiştik

View My Video

lato

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 21 February 2014, 18:17:40
Adam Selefiymiş, hani şu Suriye'de tekbirle adam kesen hayvanlardan olsa gerek.
Facebookta bana açık açık sen kafirsin dedi.
Bu ağır bir sözdür, ben sana bile diyemem dedim :) 
Neyse, üstü kapalı tehdit etti. Can, kan. mal mevzuu...
Gerçek kimliği belli olmayan biriydi, tabii ben öğrendim.
Sonra benim sohbetten okula, oradan camiye giden klasik cemaat abilerinden olmadığımı anladı tabii :)

Özürlerini iletmiş,
Allah ıslah etsin.
Ama bir şey diyeyim mi? Çok moralim bozuldu. Allah İslam'ı bunun gibi yobazlardan uzak tutsun.

Çok değişik bir inanç onlardaki abi. Adamlar kırmızı ışıkta durursan kafir olursun diyormuş. Çünkü bu kurallar mevcut düzenin getirdiği kuralmış vs vs. Dediğin gibi Allah hepimizi ıslah etsin ortada bir tane İslam var ama müslümanlar paramparça :(

beşnumara

Balıkesir maçından sonra 29. Haftayı bay geçiyoruz. 30. Hafta ccumartesi saat 19.00da buca ile içerde oynuyoruz. Aynı gün gunduz saat 14.00da balkes-ankara maçı olacak.
Aynı hafta bolu-mersin  Ads-ordu   fethiye-manisa maçı var ibb bay geçecek.Çok iyi degerlendirmeliyiz bu durumu.

Samet Torun

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 February 2014, 21:36:26
Balıkesir maçından sonra 29. Haftayı bay geçiyoruz. 30. Hafta ccumartesi saat 19.00da buca ile içerde oynuyoruz. Aynı gün gunduz saat 14.00da balkes-ankara maçı olacak.
Aynı hafta bolu-mersin  Ads-ordu   fethiye-manisa maçı var ibb bay geçecek.Çok iyi degerlendirmeliyiz bu durumu.

Ondan sonra olaylar olaylar :D :D

furkan5534

Bizim taraftar camları kırmışta, bu adamda akıl mantık yokmuydu da gelip samsun'a böyle ts club açıyorsun veya işlek bi caddeye böyle bişi açıyorsun.Bu konu zaten hassas bi konu,bide şampiyon trabzon bayragı asıyorsun.akıl var mantık var atıyorum akıllı bi adam gs storeyi kadıköye açar mı?  yada fenerium'u beşiktaş'a açar mı.açarsa nolur bundan beteri olur cam kırılmakla kalmaz dükkanı yakarlar.şimdi Samsunspor taraftarını kınarlar falan fılan.Peki bu kınayanlar var mı bilmiyorum ama  Fenerium mağazası trabzona işlek bi caddede açılsaydı naparlardı çok merak ediyorum.

furkan5534

55.hakan

furkan5534

İkinci yarı mucize olsada linyit en kötü beraberliği yakalasa .:.:.

kuzey55

Linyit berbat ötesi oynuyo gol atmasi mucize.