Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

furkan5534

ordunun kazanmasıda kötu oldu puan farkı 7  :kafa:

fanatik samsunsporlu

biz bay geçerken ordu-denizli maçı var.ordu bakalım yenebilecek mi.peşin hüküm vermeyelim

eprianu

Bir çuval inciri berbat ettin  a_d_s  :kafa:

furkan5534

3 2 demirspor alir dedim ters totem oldu  :(

cgr

Müller ne topçusun be arkadaş. Joker gibi mübarek. Nereye koysan oynuyor, çatır çatır yazıyor...

tankut

ts nin golüne sewineceğim hiç aklımdan geçmezdi.....ama bu çakması    1460+1   1    -  balkız  0

Stoper

1-1 oldu. Dk 6

Daha çok gol olur.Öyle bir izlenim var.İki tarafda saldırgan.

cakir55

Kadir ÇELEBİ

Savunma direk kaleci bir takım ancak bu kadar şanslı olur (Balık)esir

Dartagnan

Balıkesire puanı verir bizden puanları çalar ............. Travzan !!!! Yenmek icin herşeyi yapacaklar .Hoş bu haysiyetsizlerden 3 puanı vura vura değil Kıra kıra alacaksın .

tankut

Balkes bu balla nereye kadar gidecek

orucreis

Alıntı yapılan: tankut - 21 February 2014, 01:03:09
Balkes bu balla nereye kadar gidecek

Bize kadar  8)  biz yine patlatıcaz onları baya puan kaybedecekler

Dartagnan

balkese diyoruz da biz de bu futbolla gidiyorsak bizde de bal var demektir.

brigand

Antep maçında toplam oynadığımız süre 5-10 dakika arası. Geriye kalan tüm sürede topu Antep'te bıraktık. Bırakabiliriz buda oyun taktiğidir ama hiç hızlı çıkamadık uzun süre. Allah'tan üretken değildiler. Gerçi birkaç pozisyonları var çok net değildi. Anlıyorum futbolcuları ve hocayı. Erken gol bulmuşuz, inanılmaz bir stres yüklenir insana, şaşırır çoğu zaman, zaten stadın bomboş olması, havası tamamen aleyhe bir durum. Motivasyon düşürüyor ancak yine de bu kadar kötü olma lüksümüz yok diğer maçlarda. Final maçlarını oynamayı öğrenmemiz şart artık. 1461'i de yenersek planımız tutuyor ve bence Balıkesir'e sezonun yarı finali sayılacak bir maça gidiyoruz !

mehmet yılmaz

Bu hayatta mensubu olmaktan mutlu olduğum ilk 3 şey; Samsunsporlu, Türk ve müslüman olmaktır. Samsunsporlu değilsin diyenini görmüştüm. Bugün müslüman değilsin, hatta kafirsin yazanına da rastladım. Canım, malım, kanım helalmiş üstelik! Sırada Türklük kaldı. Allah akıl versin.