TEŞEKKÜR

Başlatan edmontdante, 19 January 2014, 21:43:14

« önceki - sonraki »

King1965

Koreografi icin emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler Ulusal basının büyük ilgisini çektik manşetlere atıldık. Hepsi Buradaki güzel insanların başlattığı şeylerle oldu. Eğer Samsunspor taraftarları bugün gururlanabiliyorsa bunun baş mimarı Engin Abi ve Samsunspor.bizdeki Güzel insanlar ve Samsunspor Taraftarları Sayesindedir. .

Allahın izniyle bu birliktelik ve beraberlik şehrin inanılmışlığı sezon sonuna kadar sürer ŞAMPİYON oluruz

55.hakan

Emeği geçen herkese teşekkürler. Samsunspor taraftarının büyüklüğünü bir kez daha gösterdiniz. Binlerce insanı etkilemek çok güzel bir duygu olmalı.

CurvaSs

engin abi, ss.biz koreo team ve maddi manevi destek veren herkese teşekkürler. genelde içinde olurdum, tvden izlemek benim için kötü oldu, emeklerinize, yüreğinize sağlık...

Sadece Samsunspor

Gercekten emegi gecen herkesin eline saglik. Unutulmazlar arasina girdi veTurkiyede buyuk ses getirerek Samsunsporada baya bir sempati ve kalite katti. Biz superligi kesinlikle hakediyoruz

Stoper

Ellerinize,emeğinize sağlık.Duygulanmamak elde değil.. İyi ki varsınız.

MeL_55

bu güzellige video yapmakta borcum olsun

en kisa zamanda bitirecegim

sadece55

Rahmetli Muzafferin kızı Selen BADALIOĞLU da yazılana göre çok duygu yüklü bir mesaj yayınlamış Facebooktan..Göremedim görebilen varsa yazabilir mi?

ErkÇay55

Başta Engin Sever olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. >l< >l< >l< >l< Bizleri duygu seline kaptırdılar çok anlamlı bir çalışmaydı.

celebi

kral abim ve herşey için maddi manevi emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkür ederim. Allahım daha güzellerini nasip etsin bize inşallah. Dün izlerken ekran başında ağlamamak içten değildi.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 19 January 2014, 22:47:23
Son zamanlarda meşhur bir söz var "Olmasaydın Olmazdik" Bende sana şunu söylüyorum "OLMASAYDIN OLMAZDI" Teşekkürün en büyüğü sana. Allah senden ve emegi geçen herkesden razı olsun... ve bu vesile ile şehitlerimize bir defa daha rahmet diliyorum.
Bir şeyi unuttum! Yapılan bu koreografide herkesin az çok bir şekilde katkısı oldu ama o çatıda,  o yükseklikte canını riske atıp emek ve zaman harcayan Apo abi'den (Abdullah Koçyiğit) Allah razı olsun kimsenin göze alıp yapacağı birey değildi...

Gorkem

Emeği geçen herkesden Allah razı olsun...İyiki varsınız  >l< >l< >l< >l<

Levent ÖCAL

Maddi olarak bir katkım olamasa da, emeklerin boşa çıkmaması için dua ettim, Allah utandırmadı emeği olan herkesi. Allah razı olsun sizlerden.

ali ihsan

Orada olmak ve bir kartonda ben kaldırmak isterdim...Vefa'nın ne demek olduğunu Türkiye'ye hatırlatan Engin Sever ve emek veren herkese gönül dolusu teşekkürler...Ekran başında yüreğimiz cız etti...

Bu arada artık bu işin Türkiye ayağı tamamdır Engin Abi artık Dünya'nın konuşacağı işlere girmek lazım  >l<

Kodalak

Allah senden razı olsun,

özkan

Bugün bu taraftar bu arma heryerde konuşuluyorsa senin sayende Engin Abi.

İki üç gavaracı için içine dert etme sakın abi resimlerin paylaşılmasını bu durum onların ahlaksızlığı.

Ertan abi'ye katılıyorum,OLMASAYDIN OLMAZDI ENGİN ABİ !!!

Görceksin devamı gelecek bu koreoraların,ilk ateşi yakan yine sen olacaksın her zaman ki gibi.Vazgeçmek gibi lüksümüz varmı he Engin Abiiiii ?

Allah razı olsun senden,Kral Engin Sever Tribün Seninle Güzel  >l< >l< >l<