TEŞEKKÜR

Başlatan edmontdante, 19 January 2014, 21:43:14

« önceki - sonraki »

kuzey55

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/36746/20-ocak-1989-samsunspor-trafik-kazasi

Türk futbolunun ve Samsunspor'un kara günü 20 Ocak. Malatyaspor deplasmanına giderken Havza'da bir kamyonla çarpışan takım otobüsündeki teknik direktör Nuri Asan; futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve otobüs şoförü Asım Özkan olay yerinde, Zoran Tomic ise Yugoslavya'da hastahanede hayatını kaybetmişti. Birçok futbolcu da ağır sakatlıklardan dolayı futbolu bırakmak mecburiyetinde kalmıştı.

Kazadan sonra Samsunspor maçlara çıkamamış lakin özel statü ile ligde kalmıştır. O günden sonra da Samsunspor şampiyonluğa oynayan günlerine dönememiştir.

Belki de bu kaza olmasaydı Bursaspor'un bugün yaptığını Samsunspor 21 sene evvel yapacaktı, kim bilir.

Not: Bu videoyu düzenleyen Samsun tribünlerinin beyni Teoman Taş da 2008 yılında yine bir trafik kazasıyla vefat etmişti. Samsunspor'un kaderi sanırım..

mehmet yılmaz

sadece55

Kanal s yi izleyin gerçekten çok duygusal

samsunum

Bu zamana kadar Türkiye de gördüğüm en güzel kareografilerden biriyidi hatta en güzeliydi. :ok

- Erdoğan Arıkan

kuzey55

Basketbol antrenörlerinden,eski futbolculara,siyasilerden,spor yorumcularına,tüm takım taraftarlarından sanatçılara kadar futbol şehitlerimizin tüm ülkede tekrar hatırlanmasını ve taraftarımızın ülke gündemine oturmasını sağlayan başta KRAL olmak üzere tüm abi ve kardeşlerime teşekkürler...bu güzellliğin ortaya çıkmasına vesile olan rahmetli Teoman abiye daha çok teşekkürler.mekanın cennet olsun abim.

doðan

Bir kaç kelam da ben edeyim bu güzeller güzeli emeğe ;
   Gurbette olmak zormuş , Herşeyden haberin var ama hiç bir şey bilmiyorsun ? bundan önceki bir çok koreografide yardımcı olmaya çalıştım Biraderim ENGİN SEVER e elimden geldiğince , ama o kendini giderek aşmıştı artık klasik değil 3D boyutuna taşımıştı çoktan olayı , bu sefer de öyle bir şey olacağı kesindi , klasik hazırlıklar sonrası günü geldi maç saati ; acayip bir yoğunluktan maçı izleyememe noktası ile karşı karşıyayım ... ama kaçarmı bu maç  tv açılır kanal bulunur alel acele , o sıraya karton lar kaldırılmış klasik koreo sahnede dir , fakat o da ne taraftarın göbeğinden , göğsünden , yüreğinden tam orta noktadan , sanki uykusundan uyanmış sanki o yüce yataklarından kafalarını usulca kaldırmaya çalışan simalar belirir gibi olmazmı ... Nutkum tutuldu gözlerime inanamadım, sanki o güzel ruhlar beden edinmiş Kalbimizdeki yerlerinden usulca havaya doğru süzülüyorlardı , Muzafferin o savaşçı bakışı , metenin o mağrur yüz ifadesi ...Allahım bu rüya olmalıydı , O 3D pankart o saat o dakika ruha bürünmüştü , aslan yüreklilerin ruhları beden bulmuştu adeta ... nasılda gururla yükseliyorlardı tam yüreğimizin ortasından şaada doğru , büyülenmemek , etkilenmemek imkansızdı adeta,  çünkü gerçekti , çünkü gerçekten ordaydılar , çünkü sevenleri çağırmıştı onları bu güzel atmosfere, nasıl gelmezlerdi mabetlerine , oradaydılar BURDAAAAA diye bağırdılar sizinle duymadık demeyin sakın...
  Maça adapte olamadım uzun bir sure ... hala videoları izlediğimde bir tuhaf oluyorum ...
Başta Biraderim ENGİN SEVER , Naci , yavuz SEVER , LUSAGE ; Ibrahim uyanık , Mehmet KOÇYİĞİT , Reis ABDULLAH KOÇYİĞİT , Erdem EYNEL , Mehmet YILMAZ, beş Numara , cem , turuncu , melih, umut , fındık ... ismini yazmak için çaba sarf ettiğim bütün kardeşlerim abilerim .. emeği geçen herkes , maddi manevi dua bile eden herkesten allah razı olsun , iyiki burdayım , iyiki sizinleyim İyiki SAMSUN luyum iyiki SAMSUNSPOR luyum...

King1965

Emin Aslantuğ

Engin Bey'i şahsen tanımıyorum. Bizleri tir tir titreten izlerken gözlerimizin dolmasını sağlayan ahde vefayı tüm Türkiye'ye gösteren siz değerli taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun.

Duško Milinković

Her yönüyle mükemmeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

elexir

Birde müjdat kardeşimiz var şehitlerimizden, onu da unutmamak lazım.

sadece55

Evet Müjdatımızın vefatı da çok üzücüydü ama bu kaza daha farklıydı.

cembaba

seckin55

O kadar duygu yüklüyümki, hala o günkü atmosferin etkisindeyim, cümleler boğazıma düğümleniyor.Çok iyi biliyorum ki bütün arkadaşlarım da aynı duyguyu yaşıyor, Ellerinize sağlık Engin abi, Koçyiğit ailesi emeği geçen tüm renktaşlarım.

alperen_55

Samsunluyum Samsunsporluyum diyebilen herkesi duygulandıran, gözlerimizi yaşartan bu koregorafide emeği geçen tanımadığım bütün arkadaşlarıma kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum... >l<

emre

Koreografide göz yaşlarına hakim olmak mümkün değildi. Ben o an maratona dönüp bir baktım, işte benim tuttuğum takım dedim, o an hangi ligde olduğumuzun hiç bir önemi yok. Süper lig mi şu tribün mü deseler kesinlikle tribün derim. Süper lige çıktığımız sene ki tribünü anımsattı. Bunu da sağlayan kesinlikle koreografiydi.

Bu arada okuldan Denizlili bir arkadaşta geldi maça, dün okulda koreografiyi biz yaptık diye övünüyordu (karton kaldırdı)  :)