Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sioux

Ondan önceki dekan yapmıştır. Tesadüftür.
İki şehrin arasını açmaya gerek yok vs vs.
Ah pardon, bu bir öncekiydi değil mi? ;)

kuzey55

Balıkesirspor'lu futbolcu Murat Sözgelmez'in annesi vefat etmiş.Hadi bakalım resmi siteden başsağlığı mesajı bekliyoruz.

yirmiuc

cgr

Alıntı yapılan: kuzey55 - 19 December 2013, 15:01:10
Balıkesirspor'lu futbolcu Murat Sözgelmez'in annesi vefat etmiş.Hadi bakalım resmi siteden başsağlığı mesajı bekliyoruz.

Balıkesir mi ? Beşiktaş mı ? Hangisi daha önemli kardeşim yapma böyle lütfen yaa...  :-X .:.:. .:.:.

kuzey55

Alıntı yapılan: cgr - 19 December 2013, 21:44:13
Balıkesir mi ? Beşiktaş mı ? Hangisi daha önemli kardeşim yapma böyle lütfen yaa...  :-X .:.:. .:.:.

konu bjk degil kardesim.Tolgan'nin trabzonlu ts li olmasi.yoksa o ilan yayinlanmazdi.

cgr

Alıntı yapılan: kuzey55 - 19 December 2013, 22:06:34

konu bjk degil kardesim.Tolgan'nin trabzonlu ts li olmasi.yoksa o ilan yayinlanmazdi.

ben onu düşünmek dahi istemiyorum ;) Milli takım ve beşiktaşa yaranmak dururken, balıkesir'den bize ne anlayışı var saygı değer medya sorumlularımızın !!

mimar55

Tokatsporun hocasını dinledim şimdi adamlar türkiye kupasında 8 e kaldı adama sordular devre arasında transfer düşünüyor musunuz diye adamın verdiği cvp beni cok şaşırttı önce oynayan futbolcuların hakkı verilsin dedi... İyi oyuncularla iyi hoca olunur herkesin ortak görüşüdür ama bu cvp benim oyuncularım dedi.. Şimdi kalpara sorsalar en az 5 oyuncu ister cok enteresan geldi bana ya hala böyle hocalar kaldı mı diye geçirdim içimden

berusa55

20 December 2013, 15:37:25 #38977 Son düzenlenme: 20 December 2013, 15:41:10 berusa55

Stoper

Alıntı yapılan: kuzey55 - 19 December 2013, 22:06:34

Tolga'nın Samsun'da yatırımları var.Zaman zaman gelir Samsun'a.Belki ilerde buraya da yerleşir.Mevcut yönetimden Tolga  ile dost-arkadaş veya ticari bir ilişkisi olan varsa ondan dolayı yayınlamışlardır.Ya da yönetimde Tolga'nın akrabası falan vardır belki.Ayrıca önemsiz bir bilgi ; Tolga Trabzonlu değil aslen Gümüşhaneli iyi bir Ts taraftarıdır.

Üstte küçük ihtimalleri yazdım.

Bence o ilanın yayınlanması Ts ile özdeşleşmiş bir isim olmasından dolayı.. Yani oralara yine yaranma mücadelesi var.Şu resmi siteyi sağlıklı bir şekilde idare edemiyorlar bir türlü.Ölüm hepimiz için var ; ancak bir futbolcunun annesi öldü diye başsağlığı dilemek ne?Üsttelik Samsunsporla alakası olmayan birisi için.. Ts deplasmanına gidenler,Tolga'nın deplasman tribününe yaptığı sinkaflı hareketi unutmadı.Annesinin mekanı cennet olsun ama Tolga için şekilden şekile girmeye gerek yok.

Murat Sözgelmez için de başsağlığı dile yönetim.

özkan

zaten onu yayınlayan ve yayınlatanda gitmeyen hatta ve hatta gitmemize engel olmak isteyenler daha sayın stoper  ;)

ağzına sağlık cok guzel ozetlemişsin ayrıca.

Sercan

Şırnak'tan herkese selamlar beyler.  ;)

fındık

Ekrem

ya cidden sağlam bii tepki verilmeli artık şu işin boku çıktı

5trawberry

Şanlıurfa/Siverek'ten herkese selamlar,sevgiler kaldı 125 :)

furkan5534

harbıden suyu cıkmıs artık! su trabzona verılen destegın 10'da 1 inide bizimkiler bize verseler neler olur ya.. adamlar yok ronaldınho u alacakmıs vs. adamlar cıdden cok saglam destekler alıyor.bızımkılerde bızı kume dusurebılmek ıcın elınden gelenı yapıyorlar