PTT 1. LİG 16. HAFTA | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan berusa55, 30 November 2013, 23:57:18

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

sadece bizim takım için demiyorum günümüz futbolcuların tek motivasyon kaynağı para.
o yüzden para cezası etkili bir yöntem. ama bizde pek uygulanmıyor.

red_white

Alıntı yapılan: kuzey55 - 07 December 2013, 23:01:36
Bu takimi siyasete bulastiran,buna ragmen hala basarisizliga sebep olan,adnan gibi bi adami taraftar istemedigi halde transfer eden,baska hoca kalmamis gibi kalpari bu takima hoca yapan,bu kadara beceriksiz ve karaktersiz futbolcuyu takima toplayan kimse defolsun gitsin.

>l<

ramcQ_55

zaten hastaydık sana  samsunspor_x iiyice hasta ettin bizi  

serkancengiz

Ömrümü yedin be harbiden ömrümü yedin Samsunspor
Bu hafta bu ızdırap biter dedim hafta sonunu iple çektim hafta sonu geldi daha beter ettiniz. yazıklar olsun.Allah Samsunsporun ve Samsunsporluyum diyenlerin yardımcısı olsun Allah şifa versin.

Sadece Samsunspor

Arkadas ben bu defansi cozemiyorum. Top defanstan uzaklastirilirken hic ceza sahasi disina yollanirmi taca dgru kenarlara dogru at. Defanstan donen butun toplar rakipte kaliyor ve gol oluyor.

He bide top bizdeyken oyincularimiz mal mal yavas yavas kosuyor arkadan adam geldigini tahmin edemiyorlar mi yani adam.arkadan gelio omzu kouyor aliyo gidio topu. Vur.kafasina al parasini hesabi.

Son olarak onundeki en zor durumdaki pas atmakta ustumuze yok. Adami 2 kisi tutuo hala top.ona atiliyor git bostaki adama at sanki pas atarken gozlerine.perde iniyor futbolcularin.

samsunmania

bu ne ronaldinho sevdasıdır kardeşim. Topu alan en az 3 kişi geçmek zorunda sanki. Çıkarken kaptırdığımız topların biri bin para. Adil hariç yabancı futbolcuların durumu gözden geçirilmeli. Adnan, Taha, Serkan, Haluk, Şaban acilen gönderilmeli.
2 yıla yakın bir süredir sigara içmiyordum. Bugün sayenizde 1 tane içtim samsunspor'un değerli futbolcuları. Hakkımı helal etmiyorum. Midem bulandı maçı seyrederken. Aczinizi seyrederken.Bu taraftara yazık. Febeyi yenen Fethiye'yi ve futbolcularını bir daha seyredin. Onur haysiyet ne demek kendinizi sorgulayın.  

jean

Iki macta ne duruma geldik arkadas ill. 4 e girmek icten bile degildi cok berbat oynadik soylenecek soz yok Arif sahinin direk oynamasi lazim

FaTiH_HaN

huseyin kalpar bir daha adnan, serkan ve sabani oynatmamali bi kere bu konudaki tavri taraftar vermeli gerekirse adnan disari diye bagirarak. adam geldiginden beri goz boyamak icin yilan gibi surunuyor yerlerde, bizi bile kandiramayan adam tecrubeli! hocamizi nasil kandirabiliyor hayret. huseyin hoca tekrar bildigini okursa cok sert bi tepki gormeli, artik yeter ne zannediyor kendini, dedigim dedik tavirlariyla bizim gittigimiz yol yol degil.

lato

1 ay önce mersin ordu maçlarını kaybedeceksiniz deseler hiç zoruma gitmezdi. hiç sürpriz olmazdı. ama önce 3-0 dan maç vereceksin. sonra kaptanından yönetimine açıklamalar yapıp mavi boncuk dağıtacaksın. sonra da sahada karı gibi yürüyeceksin. bugün landel'i izlerken hayran kaldım. adam kırk yıllık ordulu gibi koşup pres yaptı. yönetimin iyi niyetinden şüphe yok ama siyasetle bu kadar iç içe olan kulüp hem bize zarar hem onlara. ayrıca bu kadar sineye çekilen şeylere rağmen bir arpa boyu yol alamadık. geçen hafta gereken ceza kesilecekti futbolculara ve hocaya her zamanki gibi geç kalındı malesef. takım kayyuma kalacağı zaman amatöre bile razıydım. sevdanın ligi yok ama bir haysiyeti var. bu futbolcularda malesef o haysiyet yok. yönetim ya tavrını koysun ya da koydurtmuyolarsa o tavrı koltuğu bıraksın. verdikleri emek ve mesai için teşekkür ederim hepsi hakkını helal etsin ama hem parasız hem de baskı varken olmuyor bu işler demek ki..

Stoper

Adnan
Taha
Serkan
Haluk

Kadroyu şişirmeye gerek yok.Devre arasında teşekkur edilmeli bu futbolculara.

celebi

amisos5506

Kemal dogan canberk ve ercan bu takimda yer bulmali.bunlari oynatabilicek yürekli bir hoca gelmeli.basketbolda obradovic li fb ye bakin.kenan sipahi melih mahmutoglu oynuyor.

GurbetciFanatik

Serkan -Saban - Adnan - Taha - Burak -  Haluk  bunlara güle güle denmeli
Ekigho nun ya kulagini ceksinler gitmesin , cünkü onda bu ligi kaldiracak kapasite fazlasiyla var ama niye olmuyor bilmiyorum.

Fatih - Murat  daha iyi olmalari lazim defansta. Defansa mutlak bi tane kaliteli adam lazim.

Erdem gercektende benide yaniltdi kendini iyi toparlamis kalmali.

Canberk su kadroda oyniyamiyorsa söylenecek laf kalmadi bence.

Ilk iki ve kümede kalma hesabi bu sene olmaz.  Ya Play off yada ortalarda bitiririz diye düsünüyorum.

Kalpar sanada hemen Elveda denmeli.

Baskan ve Yönetim icin hicbirsey söylemem cünkü uzaktayim ne yaparlar ne ederler bilmem. Kulübün kasasi dolumu bos mu bilmem. Kimler tarafaindan yönlendiriliyorlar onuda bilmem.
Kimsenin Günahini almam.

Devre arasina kadar bari en az 27 puan yapsak iyi olur. Yarsidan kopmamak lazim.

Trabsfer döneminde para varmi bilmem ama imkan varsa en az 4 tane direk oyniyabilecek adam alinmali. En önemlisi yillardir bulamadigimiz orta sahaya takimi
yönlendirebilek bi BEYIN lazim su sahadaki bazi beyinsizlere.

jean

saka maka su son 3 mac alinmicak maclar degil 30 yaparsak umudumuzu koruruz

kuzey55

ksk ve manisa yı dünkü ruhsuzlıkla yenebileceğimizi hiç sanmıyorum.maraı yener bu iki takımdan 1 puan alır 25 le kapatırız diye tahmin ediyorum.kümede kalma adına iyi bir puan bence.