PTT 1. LİG 16. HAFTA | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan berusa55, 30 November 2013, 23:57:18

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

Sen geriyon hocam masumca  Nurullah hoca gelsin dedimherkesin canı burnunda zaten

celebi

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 07 December 2013, 23:30:32
Sen geriyon hocam masumca  Nurullah hoca gelsin dedimherkesin canı burnunda zaten

benim kimseyi germek gibi bir düşüncem yok sadece emin başkanın bu işi beceremediğini düşünüyorum ve istifa etmesi gerektiğini söyledim. artsında Nurullah sağlamı emin karın getiremeyeceğini söyledim ben senin yazına. sen tutmuş oğlu arkadaşın falan diyorsun.

Ayberk

Şaban, Ekigho, Adnan, Taha, Serkan hiç birinin bu takımda yeri yok. Hadi geri kalanlar inişli çıkışlılar. Bunlar hep inişliler daha gram faydası olmadı heriflerin. Devre arası minimum 6-7 oyuncuya yol vermemiz lazım. onu da yapamayacaksak bundan sonra maçlara da gitmeyelim kafalarına göre takılsınlar bi müddet :kafa: :kafa:

Duško Milinković

Ahmet burak solakel,taha bu adamlar neden alındı? Ayrıca kalparın futbolcularla anıl benzeri sorun yaşadığını düşünüyorum. Adnan'a arife ve musa Sinan'a takmış gibi görünüyor. O kadar tepkiyi göğüsleyerek Adnan'ı aldılar şimdi hedef tahtasında ayrıca kalparın gelişinde de ciddi tepkiler vardı şimdi takımda herşey kötüye gidiyor. Takımın bu zor günlerinde baştan tepki alınarak gelen adamların bu tepkiyi daha da artıracağı öngörülebilmeliydi. Biliyorum takımın para kaynağını oluşturanlar bunların alınmasını istediler ancak Emin başkan bu zorlamalar karşısında direnebilmeli ve istifa ederim tehditini göstermeliydi. Şimdi yanlıştan dönme zamanı.Önce Kalpar gönderilmeli yoksa küsmekten oynayacak futbolcu kalmayacak...

celebi

2. devre büyük başkan emin kar yine borç bulup ligde kalmayı zaten başarıymış gibi lanse eder .

isa55

para olmadığı için Nurullah sağlam ve bu ayardaki hocaları alamadık. En ucuzu kalpar dı onu getirdiler. şimdi ise sezon başındakinden daha fazla para lazım ve  bi şekilde bulunmalı.

celebi

fanatik samsunsporlu

isa55

kim uğurlu geliyorsa açsın Karşıyaka başlığını.

RT55

takke düştü kel göründü... ben adnana  takmış durumdayım.. bu forma o kadar ucuz değil.. 55 numarayı verip kaptan  yapanlar konussun.. yada birlikte s. gitsin..

isa55

ordu bu akşam oldukça ballıydı. adam yanındakine pas veriyor uzaktaki adama asist oluyor...
Hakem de direkt sonucu etkileyecek hata yapmadı ama yanlışları bizi çıldırttı.

mehmet yılmaz

Samsunspor kanser sebebidir. Yeniden dünyaya gelsem futbolla hiç ilgilenmezdim. Çünkü biliyorum ki, ilgilensem yine Samsunsporlu olurdum. Adamın ömründen çalıyor bu takım. Vaz geçemiyorum, seviyorum ama çok da üzülüyorum.

Genelde maç bitiminde çabucak yazılan yazılar çok sağlıklı değildir. Takım iyiyse abartılı övgü, kötüyse abartılı tenkit olabilir. Ancak bu sefer dayanamayacağım. MİY deplasmanında utanç dolu bir mağlubiyet yaşamışsın. Ancak şehre geldiğinde taraftar adeta acısını içine atmış, ne bir protesto ne bir kötü söz. El alemin boş tribünlere oynadığı ülkede, kötü havaya rağmen dolu tribünler. Yine ne bir eleştiri ne bir gönül koyma. Sana düşen çıkıp, topunu oynamak.

Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağımıza vites düşürüyoruz. Organize bir hücum yok. Oyun planı yok. Oyuncu tercihler, değişiklikler saçma sapan. Geçen hafta 3-0'dan maç verenlere, bu hafta 1-0 'a nasıl yatılacağını gösterdi adeta Ordu. Kötü bir takımlar ama öyle ya da böyle maç kazanabiliyorlar.

Ekigho'nun sorunu nedir bilmiyorum ama rezil oynuyor. Hatta oradaki oynuyor ifadesi bile fazla, çünkü rezil bile oynamıyor. Adnan Güngör; Emin Abi senin için büyük bir riske girmiş, tepkileri göğüslemiş, kredisini azaltmış. Peki sen ne yapıyorsun sezon başından beri? İnsan bir oynayacaksa sırf Emin abi için iki oynar, üç oynar. Ama yok. Tavşanlı deplasmanından sonra Adnan'ı ara ki bulasın. Yazık...

Hüseyin Kalpar'ın tecrübesine diyecek bir şey yok. Hadi biz futbol cahiliyiz, amatörden öteye geçebilmiş değiliz. Ama bu futbol denen oyun bir bilim değil, herkes az biraz anlar bu işten. Serkan Çalık'ta bizim göremediğimiz ne görüyor acaba? Ya 11'de ya da kurtarıcı diye sahada. Turgay'ı oyuna almak neyse de, ikinci santrafor oynatmak hangi fantazinin ürünüdür? Gol vuruşu ayrı bir kabiliyet gerektirir, Turgay da bunun olmadığı çok açık. Denizli, Ankara, Adana, 1461, Buca, Ordu... Hepsinde de ilk yarılar sapır sapır döküldük. İki devresini de iyi oynadığımız maç yok gibi. Geçen hafta Doğan'ı resmen harcadı. Canberk gibi hızlı bir genci, ön liberoya koyup yedi. Serkan Çalık'ın oynadığını Canberk oynayamaz mı? Şaban&Ahmet Burak meselesi aynı üç sezon önceki Orhan&Alparslan mevzusu gibi değil mi sizce de? Üstelik Orhan üstüne koymuştu, Şaban ise geriliyor.  İçeriyle ilgili bir malumatım yok ama sanki sorunlar var gibi. Ayrıca Kalpar'ı getiren güçler, gitmesine de müsaade etmezler bence.

Geçen hafta oyun 4-4'e gelince, aklıma gelen tek şey, 'bu maç berabere biterse futbolcular yine prim ister' olmuştu. Geçen sezon hasbelkader içeride bulunmuş birisi olarak en çok üzüldüğüm şeydi futbolcuların prim ısrarı. 17 hafta kazanamamış bir takım iken galibiyet sevinci bile yaşayamadan prim, prim sesleriyle karşılaşmıştık. Günümüz futbolcusu mağlubiyete üzülür mü? Evet ama biz taraftarlar gibi üzülmez. Kaçan prime üzülür. Maalesef bu böyle. Mesele şu, ödül varsa ceza da olmalı. İçerideki İBB maçına ceza kesilmedi. Hadi iyi oynadık, şanssızlıktı vs. MİY maçına da ceza kesilmedi. Bakalım bu maç için bir ceza verilecek mi?

Taraftarımıza diyecek söz yok; en güzelini onlar dediler zaten. Yazık değil mi, yazık değil mi; bu taraftara yazık değil mi?  

Forvetim

mersinde 20 dk.da 3-0 yapıp maçı alamayanlar baksın bu maça 20 dk.da 1-0 dan maç nasıl alınır izlesin. her iki maçta teknik direktörlük kurslarında ders konusu olur. kalpar efendi hocalığa yeniden başlasa yeri var. şu söz çok doğru; ilk yarıyı oyuncular ikinci yarıyı hocalar oynarmış. gerçekten tecrübe edilerek ortaya çıktığı aşikar.

Desiqner

07 December 2013, 23:57:06 #163 Son düzenlenme: 08 December 2013, 00:01:10 Desiqner
Adnan'ın 55'i giymesi ve kaptan yapılması bir eziklik bizim için ama bu insanlar hep Emin Başkanları için sustu.Ona güvendikleri için...
Siyaset kulübün içinde cirit atıyor ve insanlar buna isyan ediyordu ama yine Emin Başkanları için sustular...
Takım 3-0'dan maç verdi ve rezil oldu ve insanlar Emin Başkandan bir söz bir laf bekliyordu ?
Emin başkan ne dedi ? " Maçı 3-0'dan değil de 4-2'den vermemiz beni üzdü. Ancak bu dünyanın sonu değil. Öyle ilginç tepkiler alıyoruzki, anlatamam. "...

Bizim iyi olmak için verdiğimiz tepkiler bile çok geliyor yani...
Şimdi hepimiz biryere varmayı düşünüyor Emin Başkanla.Bizde çok seviyoruz ama başkan olarak kaç sezon daha dayanabilecek ? Siyasiler bugün bu kadar yardım ediyorsa yarın birgün bunun karşılığınıda bekleyecek illaki.Ve kulüpteki siyasi döngü devam edecek.Ama hiçbirşey istediğimiz gibi olmayacak.Emin başkan'a artık başkanlık ağır geliyor , zarar veriyor.Umarım insanlar daha kötü duruma gelmeden bırakır.Bu kulüp aşağılara ineceksede insin.Belki o zaman siyasetçilere malzeme bir takım olmayız.Bu sebepten artık başkanın bırakması gerektiğini düşünüyorum.Benimde sevdiğim bir insanın başkanlıktan dolayı küfürlere maruz kalmasını kabul edemiyorum.

Ayberk

Radikal kararlar alınmalı aynen Mehmet Abi'nin dediği gibi. Kalan 3 maçta galibiyet primi vermek yerine, beraberlikte bile ceza koyacaksın bak nasıl koşuyorlar sahada >:(