PTT 1. LİG 16. HAFTA | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan berusa55, 30 November 2013, 23:57:18

« önceki - sonraki »

ngonge

3-0 'dan maç nasıl verilirden sonra 20.dakikada gol yedikten sonra maç nasıl çevrilmezi de görmüş olduk.

lato

Geçen hafta sövdüğümüz Turgay'la Serkan kurtarıcı olarak oynuyorsa hedef süper lig diye yemeyin bizi. Kadro dışı bırakılacak adamlar hala top oynuyor. Bırakın da yaşayalım

celebi

Eğer kalparı kovamıyorsa emin başkan bıraksın bir an önce

RT55

adnani  kurtarıcı diye alanlar,şimdi konussun...tumünun futbol görüşünde, bilgisine osurayim...seneye  paramı almadım diye kulübü icraya verincemi konusacaksiniz...

samsunum

Takım kötü tribünler daha bi kötü 61. de sövmeyi bırakalım artık sonra adamların makarası oluyoruz arkadas  :kafa: :kafa:

King1965

Samsunspor - Orduspor Maçı Koreografi

Emeği Geçen Tüm O Samsunspor Sevdalısı İnsanlara Teşekkürler.. Yağmur yağmasa bir başka da güzel olurdu

Ladikli

söyleyecek bişey yok rezalet,1 hafta önce 45 dk 5 gol yedin,şimdi 90 dakikada tık yok,bu takımdan bir cacik olmaz kendimizi kandırıyoz sadece...

city ultras

cok rahatim ne maca baktim ne takib ettim,bunlardan hic bir bok olmaz.
taraftardan biraz tepki vermiydi bari?
kimzenin akilina gelmedimi bunlara güzel bi dayak atmaya :( :(

celebi

2. yarı bende seyretmedim bundan sonra maçkolikten takip edeceğim izlemeyeceğim daha maçları.

EMİN KAR İSTİFA

kuzey55

Bu takimi siyasete bulastiran,buna ragmen hala basarisizliga sebep olan,adnan gibi bi adami taraftar istemedigi halde transfer eden,baska hoca kalmamis gibi kalpari bu takima hoca yapan,bu kadara beceriksiz ve karaktersiz futbolcuyu takima toplayan kimse defolsun gitsin.

fanatik samsunsporlu

scouter55

Arkadaşlar bu ordunun ne kadar yabancısı varmış yaa. Takımın yarısından fazlası yabancıydı. 1.ligde bu kadar yabancı futbolcu ile oynanıyormu. 3 yabancı hakkı orduya çalışmıyormu yoksa.

celebi

fanatik samsunsporlu

celebi

bana laf sokmaya falan mı çalışıyorsun sen birader.