PTT 1. LİG 16. HAFTA | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan berusa55, 30 November 2013, 23:57:18

« önceki - sonraki »

berusa55

Tarih: Cumartesi, 07.12.2013
Saat:  19:00

Attığımızdan fazlasını yemeyeceğimiz bir maç olur inşallah. Ne diyelim bu haftadan sonra...

lato

İlk yarı için 26 27 puan yeter demiştim daha önce. Zaten bu amatörlükle devam edersek daha fazlası da çok zor gibi. İkinci yarı iyi takviye gelirse play-off gelir ama devamının geleceğine inancım yok. O yüzden 80 model külüstür Turgay Adnan yerine, el freni Serkan Çalık yerine Doğan Canberk Ercan Kemal daha fazla şans bulmalı. Hazır 2. ligdeyken bırakalım gençler kıvama gelsin. Çıkacaksak da iskeleti onlarla oturtarak çıkalım. Süper lige çıkıp deli gibi transfere para harcayıp yine bir tomar borçla düşüş yaşamayalım. Süper lig bizi düze çıkarır diye düşünüyoruz ama ne zaman çıksak bir dünya borçla geri düşüyoruz.

55.hakan

01 December 2013, 00:56:57 #3 Son düzenlenme: 01 December 2013, 01:05:58 55.hakan
Bu hafta maça kadar hiç spor programı izlemeyi düşünmüyorum bana bütün spor programları mersin maçını hatırlatacak.Aklıma geldikçe kovmaya çalışıyorum.Bu maçı kazanırlarsa ancak teselli olur telafisi olmaz.Kesinlikle telafisi olmaz mersin maçının.

mehmet yılmaz

Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur
Gönül nasıl bir kederde...  :-X :-X :-X

Geçmez bu hafta, dinmez bu ağrı.

ChucKeR

hayırlısı olsun diyecem artık bu saatten sonra

_SoN_

BEN İZLEMEYECEĞİM MAÇI,kafasına göre oynasınlar bu hafta.

Ayberk

4 maçtan en az 9 puan lazım bir hedefimiz varsa. Ordu peşine KSK'dan galibiyet alsak içeride Manisa'ya kaybetmeyiz zaten. Kısacası 10 puan çıkarılabilir devre arasına kadar ama bunun için önce Ordu sonra da Karşıyaka'yı yenmek lazım. Olur mu? Görünen tabloya göre hayır. Ama Kalpar'a en çok kızdığımız anlarda abuk sabuk skorlar alıp hep kendini kurtardı belki yine onlardan biri olur...

orucreis

fanatik samsunsporlu

deplasman takımı orduyu yenmezsek filmin sonu gelmiştir

cakir55

Kesinlikle bir tepki olmalı futbolculara, ilk 15 dakika tezahürat yapmamak gibi.

emre

yemişim 3 puanı dün bizim psikolojimizle ruh halimizle oynadılar. Kafam deli gibi ağrıyor hala. Allah muhafaza cenaze çıkmış gibi..

Forvetim

ne maça gidecek hevesim var ne bişey, bir yenilgiyle takıma hayatta küsmedim küsülmezde ama mersin yenilgisi normal bir şey değil normal bir mağlubiyet değil. resmen sıradışı bir olay. taraftar olarak sıradışı davranmamızda normaldir. hadise çıkartmadan bu maçta sıradışı birşey yapmak lazım.

furkan5534

valla öyle.mesela ilk 10 dakıka herkez sırtını dönse ve sussa devrim olur

Uğur Yıldız

Mersin maçında çok üzüldüm,hala sinirliyim belkide benim kırılma maçım oldu. Ordu maçında tribünler tepki vermeyecekse,çorbanın peşinde hala takımı ve bazı oyuncuları çağırmaya devam ederse bizden hiç bir yol olmayacağının göstergesi olacak bir maç olacaktır. 2 senedir her maç taraftar yense de yenilse de alkışladı takımı. Bu kadarı fazla artık bir tepki ortaya koyulmalı.