PTT 1. LİG 15. HAFTA | Mersin İY - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 November 2013, 22:38:41

« önceki - sonraki »

Raqua55

30 November 2013, 18:25:32 #285 Son düzenlenme: 30 November 2013, 18:28:46 Raqua55
Samsunspor klasiği öne geç kapan ne diyelim 3-0 öne geçip 5-4  :( Maçın ikinci yarısında mersinin deli gibi saldırcağı belli 2 kişiyle savunma yapçakları belli ama neden topu ayağımızda tutmak yerine topu mersine teslim ediyoruz çok merak ediyorum kalpar sende gurur varsa yürek varsa istifa et  :kafa: sadece Geçliğimin Katilisin Samsunspor :rulet:

berusa55

Normalde ne olur? Renklerine aşık olduğun takım bir maçı kaybettiğinde üzülürsün di mi? Ama bizimkiler sağolsunlar öyle bir yeniliyorlar ki dünyamızı yıkıyorlar resmen. İnsana koyan da bu ya; mağlubiyetimiz bile adam gibi değil. Bu maçın etkisinden bu sefer biraz zor kurtulacağız gibime geliyor; bu daha da kötü.

Ahmeti

30 November 2013, 18:37:08 #287 Son düzenlenme: 30 November 2013, 18:40:40 Ahmeti
Maalesef kaderimiz pamuk ipliğinden ince bir ipe bağlanmış gibi , bu maçı alıp şampiyonluk hesabı yapacakken biranda hayallerimiz yıkılıyor sanki küme düşmüşüz gibi etki yarattı bende bu mağlubiyet.

Utanıyorum ama Samsunspor'dan değil bize bu yenilgiyi tattıran futbolcuların Samsunspor'da olmasından.

mehmet yılmaz

Aklıma geldikçe daha da canım sıkılıyor. Şöyle bir maç verme yok, olamaz..

_SoN_

3-0 olmuş puan cetveli açıp hesap yapmaya başlıyorum,orduyu evimizde devirirsek bu sene kesin ipi göğüsleriz diyorum,ama yine saç baş yondurup kanser ediyorlar adamı,herşey lehimize ,skor 3-0 , rakip 5-6 tane sarı kart görmüş ve tüm oyuncu değişiği haklarını kullanmış,sert oynayamaz çirkeflik yapamaz,ama bu tabloda bile 3-0 dan maçı veriyoruz,gerçekten yazıklar olsun,başka birşey demiyorum,ben kalparın yerinde olsam,bu takımın bu sene ilk 6 ya kalacağına inanmıyorsam o dakka istifa ederim.

red_white

Yenilirsin başın dik gezersin ancak bunun adı yenilgi değil kalpar efendi bu Taraftar dalga geçilmeyi hak etmedi bu taraftar rezil olmayı hak etmedi.Milletin sokağa çıkmaya hali yok lan!! ve hala kalpar istafa etti yada gönderildi haberleri yoksa buda düşündürücüdür

GurbetciFanatik

ilk iki zor gibi hele bugünkü bu futboldan sonra
küme düsme derdimiz asla yok bu sene
play off en mantiklisi gibi görüyüyor suan

hersey icin daha erken ama simdilik öyle gözüküyor

elexir

ilk yarıyı 25 dk izledim işim çıktı arkadaşın yanına gittim maçı anlattım 3-0 yeniyoruz diye ama güvenmiyorum biz bunlara yeniliriz dedim, arkadaş dalga geçti olurmu öyle şey dedi, sonucu öğrenince haklıymışsın dedi, bu takım hepimizi kanser edecek,  yenilginin de böylesi olur mu ya, yazık :( bir şeyler boğazıma düğümleniyor.. :'(

Forvetim

6 sarı kartlı takımdan 1-2 kırmızı çıkarttıramıyorsun ve 3-0 dan maç veriyorsun korkak kalpar, takımı çektin adamların her topu atak oldu ve her atağı gol tehlikesi ve nihayetinde gol oldu, ilk yarı bitti dayıoğluyla seviniyoruz rahatız, yeğenim dedi ki amca bu takıma güvenmiyorum maç bitmedi henüz, oğlum 3-0 demek maç bitmiş demek burdan maç veren hocayım demesin dedim, 4-4 ikende bu maç böyle bitmeyecek 5-4 olacak ama kime diyerek endişemizi belirttik ve kalpar yanıltmadı. tek kelimeyle takımla ve taraftarla oynama alay etme derhal istifanı açıkla kalpar yol yakınken git ve bu takımı yakma. ayıp denen bir şey var, utanmayacak mısın sen şimdi. gerçekten soruyorum; utanmayacak mısın.

Raqua55

En son sivasa içerde yenilip küme düştükten sonra böyle oldum birde bugün hafta sonu rezil oldu  :kafa: Bravo çocuklar yenilmek için herşeyi yaptınız ve becerdiniz tebrik ederim Suç sizde değil Sizi ADAM SANANLARDA  :(

Sadece Samsunspor

Td Yılmaz Vural olsaydı döve döve aldırırdı bu maçı

Forvetim

Emin kardeşim; radikal bir karar alacaksan şimdi al, daha fazla beklemenin manası yok. 4 gol atıp maçı kazanamamak mazeret kaldırmaz bir iş.

GurbetciFanatik

Samsunspor cephesi
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise böyle bir maçtan sonra konuşmanın kolay olmadığını dile getirdi. İlk yarıda attıkları mükemmel gollerin sonucunda 3-0 öne geçtiklerini hatırlatan Kalpar, "Elde ettiğimiz müthiş avantajı koruyamadık. Erken gelen gollerin de etkisiyle sıkıntı yaşadık ve telaş yaptık" değerlendirmesinde bulundu.

Hakemin bazı kararlarını eleştiren Kalpar, şöyle konuştu:
"Bunları bahane olarak söylemiyorum, gerçeği söylemeye çalışıyorum. Biz bu kadar gol yiyen bir takım değildik. Bu tip maçlardan önemli ders çıkartmak lazım. Eğer burada hata varsa, yanlış varsa, bu suçsa ve birilerinin suçu üstlenmesi gerekiyorsa hoca olarak benim üstlenmem gerekir. Ben de bunu seve seve üstleniyorum. 3-0'dan sonra 5-4 mağlup olacak bir pozisyon olmamalı. Ne şekilde yanlış yaptığımızı değerlendiriceğiz."

O zaman üstlen Hocam istifa et görelim.

Duško Milinković

İlk yarı 3-0 bitmiş. KArşı takım 3 değişiklik hakkını kullanmış.Üstelik kalecilerini bile değiştirmiş. 7 tane sarı kartla 2. yarıya başlamış. Sen 2 dakikada 2 gol yiyorsun. Klübede adnan ve arif varken doğanı oyuna alıyorsun. Bunları oynatmayacaksın o zaman sezon başında onca tepkiye rağmen neden takıma alıyorsun? Petkoviçin 2-0 dan verdiği Galatasaray maçı gibi.O maçta en azından karşıdaki takım Galatasaray deyip biraz teselli bulmuştuk.Bu maçta teselli edecek bir yön yok. Geçen seneki erciyes maçında aynı hatayı yapan besim hoca kemali oyuna alarak nasıl maçı vermişti işte aynısı bu maçta oldu. Kalparın besim hocadan ne farkı kaldı? 30 yıldır bu takımın maçını takip ederim.Bu kadar sinirlendiğim bir maç olmamıştı. İlk defa evdeki eşyaları tekmeledim.Bunun izahı açıklaması yok. Ciddi cezalar ve radikal kararlar alınmalı. Maç 10 dakika daha uzasa 2 gol daha yerdik. ayrıca bizi dağıtan Mehmet yıldız, yine bir Sivaslı. Sivas seni sevmiyorum,hiç sevmemiştim.Sevmeyeceğim.

Duško Milinković

Birde adamlar 3 avans 5'de biter diye dalgalarını geçiyorlar bizle. Haklılar ....