PTT 1. LİG 15. HAFTA | Mersin İY - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 November 2013, 22:38:41

« önceki - sonraki »

55.hakan

Sadece cesaretli bir hoca istiyorum sadece cesaret.Bu adam 3-0!da bütün yarı alanı rakibe verdi adamlar da sağolsun kırmadılar.

red_white

kimse bizim tarihimize leke süremez!! gazetelerin anasayfalarına konu olacak takımmıyız kaypak efendi!!!

yirmiuc

Normal kulüplerde böyle bir maçtan sonra hoca değişikliği normal bir sonuç olur.
Ayrıca Şaban , Serkan Çalık gibi futbolcu numarası yapan şahısların kulüpten uzaklaştırılması gerekir.

mehmet yılmaz

Bu kadar tecrübeli bir hoca ama maçı Kalpar, 'yaptığı ve yapmadığı' değişikliklerle adeta elleriyle rakibe verdi. Yaşadığım en utanç verici mağlubiyetlerden biriydi; olacak iş değil. Bu tablonun mazereti olamaz. Arta kalan yine baş ağrısı ve can sıkıntısı...
Doğan bu işin en masumlarındandır. Oyun 3-0 iken almıyor oyuna 3-2 iken alıyor. Serkan Çalık ilk yarının en kötüsü ama oyunda kalıyor. musa sinan'ı al devre arası, ya da 3-2 iken Arif Şahin'i. Çocukları ateşin ortasına atıyor sonra gördünüz mi gençleri? Sadece gençleri değil abilerini de gördük maalesef. Şu mağlubiyet utanç vericidir. Ben bir taraftar olarak utandım. Tek tesellim çoluğumu çocuğumu bırakıp da 1.000 km gitmemek oldu. gidenler adına da çok üzüldüm çünkü beş para etmez insanların makaralarını dinlemek zorunda kalıyorlar orada. Üzgünüz, kırgınız ve hatta kızgınız da. Profesyonel bir meslekte bu kadar hata olmaz. Maç 4-4 bitse beraberliğe bile prim isteyeceklerdi, emin olun. Yazıktır...

orhan

Bir takım topu bu kadar rakibe teslim etmez.Bu panik haliyle maçı kaybedeceğimiz belliydi.Her feyk çekildiğinde bizim oyuncular iki metre topun uzağında kalıyorlardı.Beş sıfır yenilseydik bu kadar koymazdı inan yerimden kalkamıyorum.Oyuncu değişiklikleri ve oyuna müdahaleler çok kötü oldu topun bizde kalmasını sağlayacak oyuncuları oyuna almamız lazımdı yani kesinlikle arif ve adnan oyuna girmeliydi Kalpar bu şekilde maç 3-2 olmuşken gençleri oyuna sürmesi onlarında bitmesine neden olacak yanlışları yaptı. Musa sinan attığı golün dışında hiç bir şey yapmadı insan az adam kovalar, Şaban desen bildiğimiz gibi Mehmet yıldız karabükte yaptığını bugün yine yaptı.Ama ona bu fırsatı biz veriyoruz Adam onsekizin içinde bu kadar rahat hareket ettirilmez.İlk yarı 5 sarı gören takıma hemde 3-0 ken kırmızı göstertemedik bu tamamen bizim topçulardan kaynaklandı bunlarda beyin yok bu maçın açıklaması yapılamaz deplasmanda 4 gol atan bir takım yenilmez bizden başka hemde 3-0 ken.

yirmiuc

Aynen öyle, ileride top tutabilmek adına Arif Şahin en mantıklı değişiklik olurdu.

muzaffer4

GurbetciFanatik

Bunamak ne demek :
Frengi, alkolizm gibi dış sebeplerden veya yaşlılık, damar tıkanması gibi iç sebeplerle zihin gücünü yitirerek ne yaptığını bilemez duruma gelmek, ateh getirmek.

Kalpar Hoca bu yazi sana gelsin.

Musti

Bence değişiklerle bir alakası yok. Kim girerse girsin ya da çıkarsa çıksın farketmeyecekti. Sadece bir gol yemeye bakıyordu her şey.

ender

İlk yarı 3-0 , adamların 5 sarı kartı var . Biraz ayağa top oynamayı becerebilseler zaten kırmızı kart kacinilmazdi Mersin adına . Çocukluğumdan beri en nefret ettigim ve binlerce kez yaşadığım olay yine tekrarlandı . Az soğukkanlı ayağa top oynamak bu kadar mı zor . Yazık gercektende bu kadar insanı milyon dolar kazanan salaklarin üzmesi akıl
alir is degil .

emre

Altay'ın verdiği gibi ince bir ayar verilmeli takıma veya Grup İstanbul'un kupada Altay maçında açtığı pankart gibi..

fındık

Bu maçın sonucu kısacası Yılmaz Vural'ın sözü gibi "Bize tecavüz ettiler" Yazıklar olsun

cakir55

Sizin oynayacağınız topun da sizin de taaa ...
5-0 yenilsek böyle üzülmezdim ayıptır vallahi.

* tapatalk

mimar55

Bende yazacaktım takımın başına yılmaz vural gelsin hiç olmadı soyunma odasında futbolcuları döverdi içimizin yağları erirdi

Ertuğrul Sağlam

20 senede ne malubiyetler gördüm üzüldüğüm, kırıldığım, isyan ettiğim ama ben bu kadar utandığım bir maç daha önce hatırlamıyorum hayatımda ilk defa Samsunsporlu olmaktan utanıyorum.

Kaderine küsebilirmisin? Küsecekmiyiz? ASLAAA...