PTT 1. LİG 15. HAFTA | Mersin İY - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 November 2013, 22:38:41

« önceki - sonraki »

Desiqner

Dk 10 da koyduk mu diye bağıran , kendine ait bir bestesi olmayan taraftar gruplarımızın akigolardan daha iyi olduğunu kanıtlayacak bir arkadaş varmı aramızda ?
Yemin ediyorum sus sus insan deli oluyor.Adamları tahrik edip bütün maç Samsunspor'a sövdürmenin onlardaki mutluluğunu merak ediyorum ?

mehmet yılmaz

Sadece Arif Şahin hamlesiyle bile 6 tane sarı kartlı oyuncusu olan rakipten en az iki oyuncu daha atılırdı oyundan. Doğan, hiç üzülmesin; önünde uzun bir kariyer var bence. Geçen sene Besim Durmuş'un Erciyes maçında Kemal'i yakması gibi bir şey denedi Kalpar da ve maalesef başardı da...

mimar55

Sonra şu kanser yapar bu kanser yapar derler la valla bir gün kanser olursam tek sebebi samsunspordur yok böyle bir şey da nasıl olur nasıl anlayamıyorum tüm takım kötü de 45 dk da 5 gol yenirmi bundan sonra taraftarıda kızdırdınız ordu macında kazanın affedelim diyecek tek bir kişi yoktur valla falakaya yatıracan herkes bir fiske vuracak

SametYılmaz55

Hayatımda ilk defa Samsunsporlu olduğumdan utandım.Ispartada girdiğim lokantada adam beni hiç tanımadığı halde yüzümdeki sinirden,öfkeden anlamış olacak ki abim Samsunsporlumusun sorusunu sordu...bu utanç tablosunu yaşatan topçu bozuntularına yazıklar olsun

cakir55

Abi böyle birşey vallahi yok ya ayıptır günahtır. 3-0 ondeyiz artık diğer haftaların maçlarına hesap yapıyorum yok orduyu yenersek falan filan vallahi tüm günüm maffoldu. Deplasmanda 4 gol attığın halde, iy 3-0 önde olduğun halde böyle bir sonuç alıyorsan yazıklar olsun vallahi. 5-0 yenilsek şerefsizim böyle üzülmezdim. Gel de arama şimdi bu maçı. Kazansak o gazla gidecektik. Tek Doğan ile de alâkası yok. Kalpar suç benim diyorsan istifa et lan o zaman.

* tapatalk

mimar55

Aq adamların ayakta duracak hali yoktu 2. Gollde mi 3. Golde mi hatırlayamadım şimdi bizim defans adammı gitti düştü ayakta duramadı gol. Oldu valla sinirlerim bozuldu maçtan pozisyonlar geliyo aklıma direk dibinde çizgiden top cıkarıyor adam 1 m ileri gitmiyor top mehmet yıldızın önüne bırakıyor kafayı yiyecem ya

Gorkem

maçı izleyemeyeceğim diye üzülüyordum ama iyiki izleyememişim,skorun 3-0 dan 5-4 olduģunu duyunca o an yıkıldım,her maçını kaybetsede yine seveceğim ama bugün gerçekten utandım.

Ladikli

3-0 dan maç kaybetmeyi kolay kolay kimse başaramaz,zoru başardık tebrikler,Doğanın maçı mı bu hüseyin hoca,yedeklerde en son oynayacak oyuncuyu ilk önce aldın yazıklar olsun,doğanın yaşı küçük olabilir ama ilerisi içinde hiçbişey vadetmiyor kendimizi kandırmayalım,ptt 1.ligde sürünmeye devam başka bişey olmaz bizden

lato

Maç 3-0 devam ediyor. Ben yine 1 puana razıyım. Bizi düşürdüğünüz durumun içinde futbolcuyuz diye para alıyorsunuz. Doğan'ın oyuna girmesi ne kadar doğruysa Musa Aydın'ın çıkması da o kadar yanlış. Serkan ve Turgay değişikliğini ikinci yarı başında bekledim çünkü hiç bir varlık göstermediler ilk yarı. Helal olsun tarih bunları yazıyor seneler sonra makara konusu oluyorsun yine. S... gidin Doğan Canberk oynamaya devam etsin. İsterse her maç 10 kişi bıraksın isterse boş kaleye atamzsın. Abilerinin 3 1i paraya oynuyor o çocuk belki de..

Ladikli

doğan gibi amatörde çok topçu var,daha iyileri de hemde hiç para almadan oynayacak o kutsal forma için

lato

Alıntı yapılan: Ladikli - 30 November 2013, 21:20:13
doğan gibi amatörde çok topçu var,daha iyileri de hemde hiç para almadan oynayacak o kutsal forma için

Doğan süper oynamadı gol kaçırdı kart gördü tamam. Ama Doğan'a gelene kadar çok babayiğiitler var bu takımdan gidecek. Şu maçtan sonra play off gelecek olsa bile devamlılığı gelmeyecek. Turgay Serkan Haluk hatta Adnan devre arası gönderilmeli. Alternatifler yine Doğan Canberk Kemal Ercan olarak kalmalı. Maç Doğan girmeden kopmuştu zaten. 3-2den sonra bizimkiler bitti. Hoca da Serkan ve Turgay değişikliğinde geç kaldı. Bir de ikinci yarıda bambaşka bir N'duka ve Lawal vardı. Ama bu bile 3-0dan maç verip 45 dakkada 5 gol yemenin mazereti değil. Olan yine deplasman yapıp madara olan taraftara oldu. Tarih bugünü de yazdı. Seneler sonra bu ruhsuzlar emekli olup keyf yaparken biz bugünün utancıyla makaraya alınacağız. Olan Erdem Adiloviç Umar ve Soner'e oldu. Yediğimiz iki ya da 3 gol karambolde savunmanın uzaklaştıramadığı toplardan geldi.

Emin Aslantuğ

Şaban Özel bir kaç maçtır kötü oynuyor. Özellikle Adana ve bu maçta berbat oynadı. Yaptığı işler çok iyi imiş gibi bir de sarı kart görüyor. Maçın kırılma anı bana göre Doğan'ın karşı karşıya kaçırdığı pozisyondu.

ngonge

Arkadaşlar kusura bakmayın ama Arif Şahin girse neden Doğan girmedi, başka birisi girse şu oynamadı olacaktı.

Bu takımın defansı baskıyı yedi mi kendini koyveriyor, resmene yürüye yürüye ceza sahamıza girip gol attı adamlar.

2-3 futbolcu ile değil tüm takım ile ilgili sıkıntı var. Büyük hezimet oldu.

Emin Aslantuğ

Hatalardan ders çıkarmak lazım

Samsunspor'umuz bu ligin şampiyon adayı olabilecek ekiplerinden biri ile Mersin İdman Yurdu ile karşılaştı. Samsunspor'umuz geçen haftaki Adana maçının ikinci yarısında oynayan kadro ile sahada yerini aldı. Maça çok hızlı başlayan ekibimiz 18 dakikada 3 gol buldu. Musa Aydın'nın takım gelişi takımımızı çok olumlu yönde etkiledi. Takımımızın ilerde kalmasının tek sebebi olan Musa, oyundan çıktıktan sonra takımımız darmaduman oldu. Üstüne üstlük maça Hüseyin Kalpar'ın değişiklikleri damga vurdu.

İkinci yarının başında herkesin ağızında tek bir değişiklik vardı. Serkan Çalık'ın yerine Musa Sinan'ın girmesi. Ama Hüseyin Hoca takdirini farklı yönde kullandı. Maç 3-2 olduktan sonra oyuna kurtarıcı olarak giren Doğan Erdoğan, o psikolojideki olan maçı kaldırmakta zorlandı. Bunun üzerine  bir de kaleci ile karşı karşıya kaldığı ve gol yapamadığı pozisyon eklenince moralman çöktü. Doğan. Daha sonra da kırmızı kart görerek oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Herkesin 'bunun olması gerek' dediği hamleyi sonradan Hüseyin Hoca yaptı. Musa Sinan oyuna girdikten sonra gol bulsak da bu sefer de Turgay -  Canberk değişikliği orta sahamızın çökmesine neden oldu. Arka arkaya yediğimiz gollerle de maç aleyhimize döndü ve maçı kaybettik.

Onu yapmalıydı bunu yapmalıydı demeyeceğim. Hüseyin Hoca çok tecrübeli bir isim. Oyun tutacak kenarda iki oyuncumuz vardı. Birisi Arif Şahin'di. Yorulan Musa Aydın'ın yerine Arif oyuna girseydi. Bugün mutlu ve şen olarak dönecektik. Arif ayağında top tutarak skoru korumamızı sağlayacak olan belki de tek kişiydi.

İkincisi ise Adnan'dı. Turgay'ın iyi oynadığını da varsayarsak, forvetten Adilovic'i oyundan alıp Adnan'la orta sahayı güçlendirecektik. Böylece skoru koruyacaktık.

Fakat Hüseyin Hoca çok riskli değişiklikler yaparak oyunu kaybetmemize neden oldu. Bu tecrübede bir hocanın böyle hatalar yapmaması gerektiğini düşünüyorum. Hüseyin Kalpar İstifa sözlerine ise katılmıyorum. Çünkü geçen seneki en önemli boşluk disiplindi. Bunu da Hüseyin Hoca çok iyi sağladı.

Takımımızda bir telaş durum söz konusu. Bu Adana maçında da vardı. Fakat Musa Aydın, tecrübesiyle kenarlara oynanamız gerektiğini takım arkadaşlarına söyleyerek ve liderlik yaparak takımın pas yapmasını sağladı. Telaş durumundan sıyrılmamızı sağladı. Böyle tehlikeli maçlarda tercihlerimizi tecrübeden yana kullanmamız daha sağlıklı olacaktır.

Takımımızda isimler ve yerler tamamen belli oldu. Adnan&Turgay aynı mevkinin isimleri, Musa Aydın&Arif Şahin aynı mevkiinin isimleri. Umar&Canberk veya Murat&Canberk aynı yerlerin isimleri. Serkan Çalık& Musa Sinan aynı mevkinin isimleri. Şunu söylemek istiyorum. Hindistan'ı baştan keşfetmeye gerek yok. Skorda üstünlük varsa, kazanan takım bozulmaz.

Bu arada Doğan kardeşimizin önünde upuzun bir yol var. Üzülmemesi gerektiğini ve daha çok çalışması gerektiğini söylüyor, başarılar diliyorum. Çok puan kazandıracaktır takımımıza.

Gel gelelim hatalardan ders çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Umarım bu ağır mağlubiyet bize çok ama çok büyük bir ders olur. Bir daha böyle bir hata yapacağımızı düşünmüyorum.

buraks

utandım ve yerin dibine girdim. Başıma ağrılar girdi kabuslar gördüm uyandım ama halen başım ağrıyor. Çok ama çok üzüldüm. Tek isteğim var ya kalpar istifa etsin ya da görevden alınsın hakeden futbolcularada gereken cezalar verilsin. Başkada mutlu olamayacağım.