Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stoper

Alıntı yapılan: Desiqner - 11 November 2013, 00:40:36
Websitenin bu işin ehli kişiler tarafından yönetilmesi daha hayırlı olacak sanırım.

Bu siteden birkaç arkadaş ilgilense daha faydalı,yararlı işler yaparlar yeminle.En azından fb,gs ürünlü kişilerin fotoğrafı paylaşılmaz.Hatırladıkca sinirleniyorum.Millete malzeme veriyoruz.

cgr

Mehmet Sedef kalp krizi geçirmiş sanırım. Şu an Konya'da yoğun bakımda diye haberler dolanıyor.

Eğer gerçekse Allah yardımcısı olsun. Yetenekli bir futbolcu.

kamuri

akitin 10 kasım ilanını goren var mı adamlar olmasaydın da olurduk yazmışlar ATATÜRKE evet olurdunuz olurdunuz ama ne olduğunuz belli olmazdı yazıklar olsun

cgr

Alıntı yapılan: kamuri - 11 November 2013, 14:09:42
akitin 10 kasım ilanını goren var mı adamlar olmasaydın da olurduk yazmışlar ATATÜRKE evet olurdunuz olurdunuz ama ne olduğunuz belli olmazdı yazıklar olsun

Çok ağır olacak ama tam süzme o.çocukları bunlar oluyor işte.

kamuri

cgr

Devran bitsin veya bitmesin. Demokratik (!) bir ülkede yaşıyorsan herkesin görüşüne saygı duymaktan başka yapacak bir şeyin yok. İktidar yanlısı olabilirsin veya olmayabilirsin sorun bu değil.

Sorun senin ülkenin en önemli varlığı, kişisi ya da adını daha nicelerle doldurabileceğin kişi olan ATATÜRK hakkında sarf edilen sözler. Zamanın da çok söylenen, bu tabir yüzünden sorun çıkan "örümcek beyinli" olan kısım bunlar işte.

Daha çok şey yazılır da yeri ve zamanı değil...

ATA'sına saygı göstermeyen, tohumu belli olmayan .....

Karabudun

Olmamış, olamamış adamlar olduk diye ilan vermişler. :D  Kimin veya neyin sancağını taşıdığından bihaber -bir farkındalık varsa o daha kötü- "Sancaktar" adlı soba tutuşturmakta dahi kullanmayacağım derginin ilanı... Ortada müthiş bir kurnazlık var. Derginin güruhu büyük bir terbiyesizlikle paha biçilmez bir reklama imza attı. ;) Banu Alkan' ın reklam için kasetlerini göğüslerinin arasına sokması ile bu Venedik fenerlerinin ilanı aynı mantığın ürünüdür. Hatta arsızlıkta birkaç basamak yukarıdadır. "Akit" isimli trollük müessesine hiç değinmeyeceğim. Lakin haktan, hürriyetten bahsedip bir toplumun mateminden ticari kazanç sağlamanın peşine düşmek dine uyar mı?

jurista

10 Kasım saat olmuş akşamın dördü ! Birilerinin telkini uyarısı olmadan mesaj yayımlanmıyor ,üzülüyor insan. Art niyet aramıyorum ama bu hassasiyet eksikliği Samsun gibi Kurtuluş Savaşının meşalesinin yakıldığı ,Atatürk armalı takıma yakışmıyor...

minci

Alıntı yapılan: kamuri - 11 November 2013, 14:09:42
Tabiki olurlardı ancak anaları belli de babaları kim olurdu o belli olmazdı.

Desiqner

Ben Atatürk'ü seviyorsam başkası sevecek diye birşey yok.
Herkes istediği gibi düşünebilir.Sırf Atatürk'ü sevmemek insanı sizin bahsettiğiniz sıfatlara sürüklemez.
Ama saygı şart ve o ilan aşırı saygısız olmuş.

jurista

12 November 2013, 00:37:55 #38620 Son düzenlenme: 12 November 2013, 00:42:05 jurista
Nasıl yani ? Bugün Atatürk'ü ,Bu vatanının kurtarıcısını Cumhuriyetin kurucusunu sevmiyorum demeyi meşrulaştırrsak yarın TC yi sevmiyorum diyenlere de saygı mı duyacağız ? Anlayamıyorum . Faşizanlik mı bu ! Atatürkü sevmeyen niye sevmez ? Görecesi yok ki bunun ! Armuttan bahsetmiyoruz ! Bugünleri de görecek miydik !

Desiqner

Hz. Muhammet (S.A.V) 'i sevmeyen var bu ülkede değil mi ? Bunlara duyulan saygıyı onlarada duyacağız yapacak birşey yok.Ama saygısızlık kısmında tabiki insanlar tepkisini gösterecek.

jurista

Arkadaşım Peygamber efendimizle Mustafa Kemali aynı kareye sokmak oldu mu şimdi ? Neden Atatürk ü sevmek Peygamberimizi sevmekle eşdeğer koşuluyor. Biz bu ülkede dinimizi yaşayabiliyorsak, elhamdülillah Müslümanım  diyebiliyorsak hiç mi bu adamın katkısı yok nasıl bir nankörlük bu .

Benim anamın yaşı gelmiş 60 a , gözümü açtım açalı başını da kapatır,namazını da kılar . Tevhidini de okutur yeri gelir evinde , kim engel olmuş bu zaman kadar kim ?

Bu tartışma çok kısır ve faydasız olacak.Devamında yokum. Lütfen Atatürkü sevenleri İslam düşmanıymış gibi görme alışkanlığından vazgeçelim. Hem Atatürkçü Hem Müslüman olunmuyor mu ? Gayet güzel oluyor ... Ama hem kul hakkı yiyip hem adaletsizlik yapıp hem de Müslüman olmak daha tezat olsa gerek ...

Desiqner

Benim söylediklerimle sizin yazdıklarınızın alakası yok.
Aynı kareye sokmak değil benim dediğim.Her türlü düşünceye saygı duymak zorundayız.Bunlar gayet makul örnekler...
Zaten saygı duyulacak bir nokta görüyorsa insan saygı duyacaktır.Diğerinede saygı duymuyor diye her türlü küfürü etme hakkını kimse vermiyor.Ben ederim istediğimi derim diyorsanızda o sizin yanlışınız olur...
Dediğim gibi yazdıklarınıza tek tek cevap vermek isterdim ama hiçbirinin benim yazdığım şeyle alakası yok...

Desiqner

Ayrıca son olarak dediğim gibi kimse Atatürk'ü sevmek zorunda değil , ama her bir birey gibi bu ülkenin geçmişteki büyük komutanlarından olan bir şahsa herkes saygı duymak zorunda...