Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cany

zorla kaşınıyolar ondan sonra "niye düşmansınız"

lato

Kazım Koyuncu'yu anacak bi trabzonspor mu kalmış koca hayatta

brigand

Mübarek Cuma günüde günaha sokarsınız adamı. Tek tek ayıklasan bitmez bunlar.

berusa55

Kaldırılmış ileti; link uçmuş...

seyf55

ulkemizin israil zihniyetli toplumu bu trabzonlular

teksas3455

Bu yazımı görenler herhalde tepki gösterdi ki kaldırmışlar linki. Çok adiler ama adam olacaklar İnşallah!

teksas3455

Sanırsam akıllandılar. Samsunspor sayfası gibi sürekli Samsunspor ile ilgili paylaşımlar yapıyorlar  ;D
Bizden daha fanatikmiş meğer adamlar laflara bakın

Ayberk

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 06 November 2013, 23:49:00
Bugün yaşadığım bir hadisenin de etkisiyle ciddi bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Ben tribün lideri, abisi, başkanı vs. değilim. Olmak gibi bir niyetim de hiç olmadı ve olmaz da. Kimsenin yaptığı tezahürat, durduğu yer, ettiği küfür, katıldığı tezahürat, alkışı, protestosu... Beni zerre kadar bağlamaz. Bir şey diyeceksem köşem, twitterım falan da yok, buradan derim. Bir yerin yöneticisi, planlayıcısı değilim. Ben SAMSUNSPORLU bir öğretmenim. Formamı giyerim, maçıma giderim, bazen tezahüratlara katılırım, bazen katılmam; küfürlü tezahüratlara hiç bir zaman katılmam. Kimseye de neden böyle yaptın ya da yapmadın demem. Maçları maraton tribünde sol üst tarafta seyrederim. Arkamı dönüp baktığımda orada tanıdığım kişiler kadar tanımadıklarım da vardır. Onların ne yaptığı ya da yapmadığı da beni bağlamaz. Ben öncelikle kendimden mesulum. Yaptığım şeylerin hesabını veririm ama benimle ilgisi olmayan hangi konu olursa olsun, kimse kusura bakmasın üstüme de almam. Tekrar edersek ben bir bireyim, benimle ilgisi olmayan, kontrol etmediğim toplulukların sevabı ya da günahı beni alakadar etmez. İyi ya da kötü anlamda beni böyle bir şeylerin lideri vs. gibi düşünen varsa, yanlış düşünüyorlar... Kayıtlara böyle geçsin!

Abi elindeki sürahide ne kadar su olduğu değildir bazen önemli olan; önündeki bardağın ne kadar alabileceğidir.

kuzey55

Samsunspor taraftarımıza ithafen ...

Öncelikle bir Samsunspor taraftarı olarak sayfamızı takip etmenizden dolayı ayrıca yapmış olduğunuz olumlu olumsuz eleştirilerden ötürü teşekkür ederiz...Sayfamızda görüldüğü üzere sürekli şehrimizin güzide takımı Samsunsporumuzla ilgili haberler yayınlamakta , maç özetleri geçmekte , takımımızın durumu ile ilgili bilgiler sunmaktayız ve bundan sonra da sunmaya devam edeceğiz ...Yapacağınız yapıcı olumlu ve olumsuz eleştirilere her zaman açık olduğumuzu bildirir,ezelden Samsunsporlu olduğumuzu belirtir ,Şehri Samsunumuzun efsane takımı Samsunsporumuza yarın yapacağımız maçta başarılar diler sevgi ve saygılarımızı sunarız ...

https://www.facebook.com/pages/Samsun-Gen%C3%A7lik-Hizmetleri-ve-Spor-%C4%B0l-M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC/353647468077512?ref=ts&fref=ts

bilmez miyiz ?

Sioux

;D ;D ;D ;D :D :D :D

Bunlara hiç fırsat vermemek lazım. Nasıl da geri vitese taktılar hemen.
Büyük ihtimal oradaki tsli bir personelin klasik mal kafalılığıdır. Tepki alınca da üstten fırçayı yemiştir.

berusa55

09 November 2013, 01:12:42 #38590 Son düzenlenme: 09 November 2013, 01:26:37 berusa55
Çevir kazı yanmasın hesabı olmuş. Şehirde bu gibi durumlarda gerek özelden gerekse sosyal medyadan anında tepki verilmesi, çok etkili oluyor. Bunun son örneği oldu.

seyf55

Karaktersiz i.nelere bakin ya komik bunlar aman vermemek lazim bunlara

red_white

emre

bugün saat 14.00'da Trt1 de Urfa- Samsunspor'umuz.Maçtan hemen sonra
16.00'da GezelimGörelim Samsun.

cembaba

Yarın 10 Kasım. Allah tekrar gani gani rahmet eylesin.