Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mahserxxx

çiço reisin taşa çıktığı yönünde bi duyum aldım doğru mudur bilen var mı ?

seyf55

Alıntı yapılan: mahserxxx - 05 November 2013, 19:57:06
çiço reisin taþa çýktýðý yönünde bi duyum aldým doðru mudur bilen var mý ?

Insallah dogrudur

mehmet yılmaz

05 November 2013, 22:44:34 #38567 Son düzenlenme: 05 November 2013, 22:52:55 mehmet yýlmaz
Alıntı yapılan: samsunum - 05 November 2013, 18:23:40
facebookta şöyle bir haber gördüm. nedir doğruluğu bilgisi olan ?

BİLGİ | 3 Yıl önce Lig tv'nin yaptığı Diriliş (deplase keyifler) programının bir benzerini Bugün ve Yarın Trtspor yapacaktır. Samsunspor ve Taraftarların yer alacağı yarım saatlik çekimler Ptt 1.lig günlüğünde yayınlanacaktır. Olur ya Sokakta birisi size Bugün yada yarın Samsunspor Hakkında sorular sorarsa şaşırmayın.

Sizlere Yardımcı olmak Bizim Görevimiz Büyük Samsunspor Taraftarları !

Konu ile ilgili bir bilgim yok ama o tarz programlar arasında zirve Deplase Keyifler, Deplase Keyiflerin en iyisi de Samsunspor bölümüdür. Deplase Keyifleri yapan ekip çok farklıydı.

sevmekyetmezmi

balıkesir 1 urfa 2

balıkesir düşüşe başladı.

hızlı giden atın ..... seyrek düşermiş misali .inşallah puan kaybetmeye devam ederler. ;D ;D

berusa55

Henüz bay geçmemiş Urfa'nın Balıkesir'i yenmesi iyi oldu. Yen işte Ankaraspor'u ve Urfa'yı bu iki maçta; büyük fırsat bizim için.

kuzey55

yalnız urfa balkes maçında hakem tarafından bariz bi şekilde baya kollandı.umarım bizim maçta bu şekilde olmaz.korktum hakemden açıkçası

Levent ÖCAL

Samsunspor Konulu Reklama Kristal Elma

Reklamların oskarları olarak bilinen 25. 'Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri'nde Samsunspor temalı iki reklam filmi ödüle layık görüldü.

'Kristal Elma Yaratıcılık Festivali' kapsamında düzenlenen 25. 'Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri' İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü'nde Reklam dünyasını bir araya getirdi. Düzenlenen programda jüri üyeleri tarafından seçilenlere ödülleri takdim edildi. Sunuculuğunu Ece Üner'in yaptığı gecede, basın, TV, medya, entegre kampanya ve kampanya, digital, bölge yarışması dalında 6 büyük ödül yer aldı.

Gecede Samsunspor konulu iki reklamda ödül kazandı. 25. Kristal Elma 2012-2013 Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması Medya ve Yayın kategorisinde Medina Turgul DDB Reklam Ajansı'nın Digiturk firması için çektiği 'Samsunspor-Gol' reklam filmi Bronz Elma ödülü aldı. Yayınlandığı tarihte Kırmızı-Beyazlı takıma gönül veren-vermeyen herkesi duygulandırmayı başaran 'Samsunspor - Baba & Oğul' reklam filmi ise Kristal Elma'ya layık görüldü.

Medya ve Yayın kategorisindeki ödüller ise şu şekilde oldu;

Samsunspor - Baba & Oğul- Kristal

Bursaspor - Şampiyonluk - Gümüş

Samsunspor - Gol - Bronz

Beşiktaş - Omuz - Bronz

Futbol Aşkı - Samsunspor - LigTV Reklamı

Lig TV - Futbol Aşkı - Ergun Git Golü At

KAYNAK

furkan5534

bu kanal s deki program ne aptalca birşey yaw :o saçma sapan program

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: furkan5534 - 06 November 2013, 22:26:21
bu kanal s deki program ne aptalca birşey yaw :o saçma sapan program
uydudaki kanaldan bahsediyorsan, yaklaşık 1 sene önce falan isim hakkıyla beraber satıldı o kanal.. Kanalı satın alan dangalak firma anca müzik çalıyor saçma sapan şeyler yayınlıyor.. Atilla Cebeci'nin çalıştığı firma, yerel olarak Kanal 55 yayın hayatına devam ediyor..

mehmet yılmaz

Bugün yaşadığım bir hadisenin de etkisiyle ciddi bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Ben tribün lideri, abisi, başkanı vs. değilim. Olmak gibi bir niyetim de hiç olmadı ve olmaz da. Kimsenin yaptığı tezahürat, durduğu yer, ettiği küfür, katıldığı tezahürat, alkışı, protestosu... Beni zerre kadar bağlamaz. Bir şey diyeceksem köşem, twitterım falan da yok, buradan derim. Bir yerin yöneticisi, planlayıcısı değilim. Ben SAMSUNSPORLU bir öğretmenim. Formamı giyerim, maçıma giderim, bazen tezahüratlara katılırım, bazen katılmam; küfürlü tezahüratlara hiç bir zaman katılmam. Kimseye de neden böyle yaptın ya da yapmadın demem. Maçları maraton tribünde sol üst tarafta seyrederim. Arkamı dönüp baktığımda orada tanıdığım kişiler kadar tanımadıklarım da vardır. Onların ne yaptığı ya da yapmadığı da beni bağlamaz. Ben öncelikle kendimden mesulum. Yaptığım şeylerin hesabını veririm ama benimle ilgisi olmayan hangi konu olursa olsun, kimse kusura bakmasın üstüme de almam. Tekrar edersek ben bir bireyim, benimle ilgisi olmayan, kontrol etmediğim toplulukların sevabı ya da günahı beni alakadar etmez. İyi ya da kötü anlamda beni böyle bir şeylerin lideri vs. gibi düşünen varsa, yanlış düşünüyorlar... Kayıtlara böyle geçsin!

maraton

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 06 November 2013, 23:49:00
Bugün yaşadığım bir hadisenin de etkisiyle ciddi bir rahatsızlığımı dile getirmek istiyorum. Ben tribün lideri, abisi, başkanı vs. değilim. Olmak gibi bir niyetim de hiç olmadı ve olmaz da. Kimsenin yaptığı tezahürat, durduğu yer, ettiği küfür, katıldığı tezahürat, alkışı, protestosu... Beni zerre kadar bağlamaz. Bir şey diyeceksem köşem, twitterım falan da yok, buradan derim. Bir yerin yöneticisi, planlayıcısı değilim. Ben SAMSUNSPORLU bir öğretmenim. Formamı giyerim, maçıma giderim, bazen tezahüratlara katılırım, bazen katılmam; küfürlü tezahüratlara hiç bir zaman katılmam. Kimseye de neden böyle yaptın ya da yapmadın demem. Maçları maraton tribünde sol üst tarafta seyrederim. Arkamı dönüp baktığımda orada tanıdığım kişiler kadar tanımadıklarım da vardır. Onların ne yaptığı ya da yapmadığı da beni bağlamaz. Ben öncelikle kendimden mesulum. Yaptığım şeylerin hesabını veririm ama benimle ilgisi olmayan hangi konu olursa olsun, kimse kusura bakmasın üstüme de almam. Tekrar edersek ben bir bireyim, benimle ilgisi olmayan, kontrol etmediğim toplulukların sevabı ya da günahı beni alakadar etmez. İyi ya da kötü anlamda beni böyle bir şeylerin lideri vs. gibi düşünen varsa, yanlış düşünüyorlar... Kayıtlara böyle geçsin!
arkandayız reis !!

mehmet yılmaz

Vur...
Öl...
Hey Allahım  :o
Aglasam mi gulsem mi?

teksas3455

08 November 2013, 12:40:50 #38577 Son düzenlenme: 08 November 2013, 17:27:02 teksas3455
Çok uzun zamandır yazmıyorum foruma. Dün yaşadığım olaydan sonra sizlerin de olaya el atmasını rica ediyorum.
Dünkü Trabzonspor maçı nedeniyle Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü resmi facebook hesabının paylaştığı
iletiye bakın. Bir şekilde kamu oyu oluşturamaz mıyız? En azından toplu olarak mail felan atsak kendilerine çeki düzen verseler?

Bu da Linki

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=460012744107650&id=353647468077512

Sioux

08 November 2013, 13:44:40 #38578 Son düzenlenme: 08 November 2013, 13:52:34 Sioux
Bu konuda yapılacak şey durumu Samsunspor facebook sayfasına yada faal olan bir Samsunspor sayfasına taşımaktır.
Hangi akla hizmet yapıyorlar böyle şeyleri? Sonunda yine biz kötü olacağız. Ölmüş adama bile saygı göstermemiş(!) olacağız ama buna bir tepki verilmeli.

teksas3455

Aynen hocam olayı Kazım Koyuncu boyutu ile ilişkilendirmeden tepki koymalıyız. Bildiğimiz tüm sayfalara göndereyim o zaman.