Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

ercan0655

Özlüyorum 75 senedir, ön görünü, devrimlerini, ileri görüşlülüğünü ve liderliğini bir toplumu alıp 2-3 çağ birden atlatmanı...... ATAM gene GEL SAMSUN'a yanımıza

ult55ras

kulübümüz resmi sitesi böyle günlere çok duyarlı :S

Karabudun

Stoper

Site işlerine bakan bombacının biri zaten:) Muhtemelen uyur şuan,Yusuf Ziya Çakır'dı sanırım.

Serkan

holigan5565

Bizim için büyüklük ne yenmekte ne de yenilmekte. Ne şampiyon olmakta ne de armandaki yıldız sayısında.Bizim için büyüklük armanda saklı.
ATATÜRK' ü armamızda taşımak şereflerin en büyüğü!
Atamızı özlemle anıyoruz ve onu unutturmak isteyenlere inat gururla armamızda taşıyoruz.

samsunmania

cembaba

cgr

Alıntı yapılan: samsunmania - 10 November 2013, 18:53:07
http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1261

Saat 4'te tesislerde maç izlerken, Yusuf Ziya abi'ye bende söyledim haberin girilmediğini. Bu saate kalması çok geç cidden

Desiqner

Websitenin bu işin ehli kişiler tarafından yönetilmesi daha hayırlı olacak sanırım.

samsunmania

Alıntı yapılan: cgr - 11 November 2013, 00:35:38
Saat 4'te tesislerde maç izlerken, Yusuf Ziya abi'ye bende söyledim haberin girilmediğini. Bu saate kalması çok geç cidden

Haberin siteye konuş saati.
10.11.2013 16:21:51

cgr

Alıntı yapılan: samsunmania - 11 November 2013, 00:44:15
Haberin siteye konuş saati.
10.11.2013 16:21:51

Belki ben söyledikten sonra koydu, belki de birileri daha önceden uyardı. Sonuç olarak bi gecikmişlik var...

samsunmania

Alıntı yapılan: cgr - 11 November 2013, 00:45:39
Belki ben söyledikten sonra koydu, belki de birileri daha önceden uyardı. Sonuç olarak bi gecikmişlik var...

Aşırı bir geç kalmışlık var kardeşim zaten.

Dartagnan

Mümkünmü (!)  ... Türkçeyi kullanmaktan aciz adamlar...

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi