PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Balıkesirspor

Başlatan berusa55, 06 October 2013, 16:26:41

« önceki - sonraki »

Sercan

MeL_55

samuray

Alıntı yapılan: celebi - 14 October 2013, 22:35:22
Ya kardeşim bugünlerde sn sürekli ni negatif bir olumsuz yazma halindesin
ne alaka  hazırlık maçı yapmak için daha ciddi denk hatta süper lig ekiplerinden biri ile oynamamız geretiğini yazdım sdece sence neresi negatif bakmak bu yazdıklarımın ,

ramcQ_55

Bi yenersek varya cok feciiii gaza geliriz haaaa vallaa  :D :D :D :D :D :D

Furkan

Samsundayım ve o gün statta olacam içerdeki maçlarda genelde uğurlu geliyorum insallah gelenek bozulmaz alırız maçı :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

SametYılmaz55

dün geldim Samsun'a...maçtan çıkıp tekrar yola çıkacağım dönüş için.inşallah galibiyet alırız öyle dönerim

Mert

Dün istanbuldan samsuna balıkesirspor kafilesiyle geldim.aralarındaki konuşmalara şahit oldum.samsunsporun ne yapacağı belli olmaz zor nir deplasman olacak diye konuşuyorlardı aralarında.burak Çalık ve Ahmet Şahin Samsunspor'un kolay bir takım olmadığını ve özellikle kontra ataklarında dikkatli olmalarını söyledi.işin en çok hoşuma giden tarafı aralarında geyik yaparlarken Burak ve Ahmet böyle konuşurken hepsinin pür dikkat dinlemeleri oldu.mustafa kayabaşı bize atıp tutarken Ahmet'in susturması çok iyiydi.
Yani özetle bizden çekiniyorlar bunu sahada baskı kurarak daha da hissettirmemiz lazım.

berusa55

Mustafa Kayabaşı kazması burda yan gelip yattığı için mi atıp tutuyormuş acaba bize. Neyse alayı buranın nasıl bir deplasman olduğunu çok iyi biliyor aslında; Burak Çalık ve Ahmet Şahin sağlamlaştırmıştır olayı. Korkunun ecele faydası yok durumundalar. İnşallah güzel bir tribünle gaz alırız.

Ollivanders

Güzel tribun , baskı ve bu baskıyla gelen farklı bir galibiyet  olur inşallah .

##kdc##

seyf55

Tribünü taraftarı baskıyı hissettirmeliyiz ve maçı almalıyız stat görsün balıkkesir

akif arslan

berusa55

18 October 2013, 20:21:53 #87 Son düzenlenme: 18 October 2013, 20:30:20 berusa55
Alıntı yapılan: akif arslan - 18 October 2013, 20:14:01
stad gişeleri kaçta açılıyor yarın ?

11'de açılır en geç...

akif arslan

mehmet yılmaz

Kazanalım, bayramımız bayram gibi olsun...
Araya iyi girelim.
Mutlu olalım.
Yenelim şunları!