PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Balıkesirspor

Başlatan berusa55, 06 October 2013, 16:26:41

« önceki - sonraki »

samuray

Alıntı yapılan: brigand - 10 October 2013, 08:45:18
Bir şeyleri yazarken biraz araştırsak, sorgulasak daha iyi olur. Yönetim her soruyu cevaplayamaz. Tekrar'dan baktım adamın kariyerine. Son 2 yıl kendi adına en iyi sezonları. Oynadığı, süre aldığı maç sayısı son 2 sezon 60 civarı. Ulaşamadığım özel maçlarda olabilir. Ancak geçen sezon Şampiyonlar Ligi elemelerinde, bu yıl bize gelmeden Avrupa Ligi elemelerinde gol bulmuş bir isimden bahsediyoruz. Maç başı 1'e yakın golle oynayan, oynadığı takım iki sezondur şampiyon olan bir adam. 2 sezonda 40'ın üzerinde gol bulmuş. Şimdi bu bilgiler varken bu adama kronik sakat diye bok atmak nasıl bir kafadır çözemedim. Ama soran arkadaş biraz araştırırsa bu yaşta sakat adam bu kadar maç çıkaramaz.
arkadaşım bu benim kendi yorumum değil ben kimseyide eleştirmiyorum böyle söyledi tanju çolak programda inşallah yalan haberdir iyi kötü bende herkes gibi takip ettim adiloviçin kariyerini gayet iyi ama daha on dk oynamadan sakatlanınca bi acaba doğrumu diye insan kuşkuya kapılıyor ha ben bu konuda kulübe yakın sağlam kaynyaklardan  haberin yalan olmasını en çok isteyenlerdenim ki herkes bunun yalan lanmasını canıgönülden istirdur zira çok büyük ümitlerle alınan  adiloviç sözkonusu inşallah balıkesir maçında formasını giyer gollerinide atar

berusa55

Adiloviç takımla birlikte idman yaparken, Ekigho ise düz koşunun ardından topla çalıştı.

5trawberry

Aklıma çıktığımız seneki Tavşanlı maçı geldi; kazanırsak ibrenin bize döneceği, kaybedersek sıramızdan olacağımız maçtı. Netice olarak fırtına gibi esen Tavşanlı'yı,  sahadan silmiştik.
Bu kez de Balıkesirspor'u yenersek, önümüz açılır.

seyf55

Jnr.Serkan

Deplasmanda ki ruhsuz futbola karşın,iç sahada deplasmana nazaran daha coşkulu oynuyoruz.Taraftarında desteğiyle ,kazanırız.Skor tahminim 2-0

Ahmet Şahin'i tekrar izlemek,geçmişi yad etmek adına güzel olcak.Sahaya ısınmak için çıktığı anda tribünlerin yıkıldığı günleri hatırlayınca bile insanın tüyleri diken diken oluyor

Duško Milinković

Ahmet Şahin kalelerindeyse uzaktan şut çekelim.Uzaktan şutlarda bizi yakmıştı süperligde. Bkz. Galatasaray maçı.

cem 55

maçın hakemi de saatli bomba hüseyin sabancı hatırlayabildigim geçen sene yönettigi 2 maç yarıda kaldı biri karşıyaka-göztepe biri de şanlıurfanın maçıydı çok kabiliyetsiz yeteneksiz bi hakem ne zaman ne çalacagı belli degil insallah iki takımı da yakmaz da normal bi maç yönetir.

ali ihsan

Alıntı yapılan: cem 55 - 11 October 2013, 14:27:54
maçın hakemi de saatli bomba hüseyin sabancı hatırlayabildigim geçen sene yönettigi 2 maç yarıda kaldı biri karşıyaka-göztepe biri de şanlıurfanın maçıydı çok kabiliyetsiz yeteneksiz bi hakem ne zaman ne çalacagı belli degil insallah iki takımı da yakmaz da normal bi maç yönetir.

Bu sene kabiliyetli bir hakeme denk gelemedik zaten Cem...Alayı molotof kokteyli bunların...

HoliganSamSunLu

sezona hakem yönünden gerçekten sıkıntılı başladık  bizdemi bir sıkıntı var hakemlerdemi anlamadık. ama balıkesir çok formda inşallah eksiklerimiz sakatlarımız iyileşir...

seyf55

Ne kadar stajyer hakem varsa bizim maca veriyorlar hakem yetistirme yurdumuyuz arkadas

alperen

Turuncu

Maçtan önce ahmet şahini çağırırız ondan sonra basarız inş  :)

##kdc##

karikari ve lalawela'yı iyi savunup, 90 dakika boyunca da Burak Çalık'a küfür edersek bence kolay kazanırız  :)

cakir55

Adamların yabancılarnı çok iyi kitleyip maçı kazanmaliyiz. Ekigho ve Adil alsın artık bu maçı kaç haftadır yoklar.

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Samet Torun

Alıntı yapılan: ##kdc## - 12 October 2013, 00:47:07
karikari ve lalawela'yı iyi savunup, 90 dakika boyunca da Burak Çalık'a küfür edersek bence kolay kazanırız  :)

Feti Çalık'ın akrabasıymış. Ayıp olur Feti'ye karşı :)