PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Balıkesirspor

Başlatan berusa55, 06 October 2013, 16:26:41

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Su 3 Gole bakip bakip duruyorum :D
Turgayin o topu alisi sürüsü ve kaleciyi gecisis topu fileye dogru yuvarlayabilisi  ???
hayret yaa  :deli:

King Of The North

Sanıyorum sadece bizim maçta gol atamadılar, çok pozisyon bulduk ve harika bir sonuçla bugün aldığım tebrikler beni ziyadesiyle mesut etmiştir.

Ellibeş Numara

Turgay kalasını oyuna aldığında kalparinho hocaya çok sövdüm. Ama kalas turgay gitti, golü attı.  :D Herşey de bir hayır var derler ya, o hesap işte.  :oyun:

seyf55

berusa55

21 October 2013, 14:26:27 #184 Son düzenlenme: 21 October 2013, 14:41:25 berusa55
Bu arada hepimizin dikaktini çekmiştir sanırım; stadımızın zemininin durumu. Evimizde oynadığımız son Antep Belediye maçına kadar gayet iyi olan zemin ne oldu da 3 hafta sonra bu hale geldi. Havaların serinlemesiyle ve yağışlarla daha iyiye gitmesi gereken zeminimiz Balıkesir maçında çok kötüydü. İnşallah iyileştirme çabaları başlar.

King1965

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 October 2013, 14:26:27
Bu arada hepimizin dikaktini çekmiştir sanırım; stadımızın zemininin durumu. Evimizde oynadığımız son Antep Belediye maçına kadar gayet iyi olan zemin ne oldu da 3 hafta sonra bu hale geldi. Havaların serinlemesiyle ve yağışlarla daha iyiye gitmesi gereken zeminimiz Balıkesir maçında çok kötüydü. İnşallah iyileştirme çabaları başlar.

trt spikeri cimler yenilendi dedi . ancak yeni olduğu için düzelmemiş gbii syler solemıstı

Ellibeş Numara

Balıkesirspor Karşısında Alınan 3 Puan Sonrasında Taraftarımız, Futbolcularımızla ve Hüseyin Kalpar Hocamızla Galibiyeti Kutluyor.
Samsunspor 3-0 Balıkesirspor | Maç Sonrası

berusa55

Alıntı yapılan: King1965 - 21 October 2013, 14:37:29
trt spikeri cimler yenilendi dedi . ancak yeni olduğu için düzelmemiş gbii syler solemıstı

Çimler yenilendi derken komple sökülmesi ve kaldırılması işleminden bahsediyorsa öyle bir şey olmadı pek tabi ki. İnşallah bakımdan dolayı böyle olmuştur ama pek öyle görünmüyordu.

King1965

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 October 2013, 14:47:48
Çimler yenilendi derken komple sökülmesi ve kaldırılması işleminden bahsediyorsa öyle bir şey olmadı pek tabi ki. İnşallah bakımdan dolayı böyle olmuştur ama pek öyle görünmüyordu.

orasını bılmıyorum tohum mu attılar naptılar sa ..

Önlerinde  20 gun var bu çımler 20 gun boyunca kullanılmıcak guzel olması lazım . TKİ tavsanlının zemını gıbıydı.

Harun55

Maç sonrasi videosu duygulandirdi beni.

Allah icin BIZIM taraftarimiz gibisi yok sukurler olsunki Ataturklu armayi sevmisim!

HoliganSamSunLu

süper bir hafta geçiriyoruz samsunsporumuz sayesinde

berusa55

SAMSUNSPOR Kulübü hakkında, 19.10.2013 tarihinde oynanan SAMSUNSPOR - BALIKESİRSPOR PTT 1. Lig müsabakasında, saha olayı nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=19273

cembaba

cgr

Vay ananı arkadaşşşşş... 1.resim ne la öyle...

Özcan İNAN