PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Balıkesirspor

Başlatan berusa55, 06 October 2013, 16:26:41

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

lalavela daha etkili.öbürü hikaye.maçı rahat alacağız .inşallah adiloviç sahamızda golle başlar

ercan0655

evimizdeki maçı alacağız hem de farklı  :gooolll  :gooolll  :gooolll  :gooolll/  :gooolll

özkan

Alıntı yapılan: Turuncu - 12 October 2013, 00:17:22
Maçtan önce ahmet şahini çağırırız ondan sonra basarız inş  :)
Şaka yapıyosun herhalde.Ahmeet ahmeet diye bağırmaksa eğer dediğin bunbu yaparsa Samsunspor taraftar grupları yazıklar olsun onlara.

Desiqner

Alıntı yapılan: özkan - 12 October 2013, 18:52:23
Şaka yapıyosun herhalde.Ahmeet ahmeet diye bağırmaksa eğer dediğin bunbu yaparsa Samsunspor taraftar grupları yazıklar olsun onlara.

Özkan kardeşim seni Ss.Biz'in en atarlı üyesi seçiyorum  :kanka: Sakin ol kardeşim çağırmaz kimse  :)

özkan

samsunum

samuray

geçen sezon çoğu maçlarımızı trt web ten verip hepimizi sinir strese  sokmuşlardı doğru düzgün maç seyredemiyorduk slayt gösterisi gibi hayret ya trt.nin bir sürü kanalı varken maçların bazılarını trtweb.ten vermesini anlayamıyorum neyse inşallah balıkesiri yenip aradaki pan farkının açılmasını önleriz inşallah ibb.de yenilir diğer rakiplerde puan kaybeder

King1965

Alıntı yapılan: barnebau55 - 13 October 2013, 22:42:21
Balikesir teknik direktoru ismail ertekin ; Bizim bu ligde her takimi yenebilecek gücumuz var dedi trt de

Ilk 7 mac kendi temposundan asagida takimlarla oynadi gecen hafta miy takildi coküsleri bizim macimizla devam eder

Ligin 2. Yarisi ilk 7 haftalik periyot gibi olmaz

Bizimde her maçımızdan 3 puan alabilecek gücümüz var

O balıkesirsporda 2 tane yabancı oyuncu sakatlansın bakalım kaç puan alacaklardı ..

isa55

Balıkesir'in maçlarını izlemedim. Özetlerden anladığım kadarıyla pek te güçlü değil. Adamlar girdiklerini atmışlar, çok az kaçırmışlar. Girdiğini atan takım zaten ismi ne olursa olsun lider olur. Tamam biz de iyi değiliz ancak onları çok ta büyütmemek gerekir.

lato

Balıkesir'den en büyük eksiğimiz skora her an etki edecek sağlam oyuncularımız yok. Kötü de oynasalar Lalawele, Karikari, Muhammet reis gibi oyunun akışını değiştirecek adamları var. Bizim akışı değiştirecek adamlara bakıyorum Musa Aydın, Musa Sinan, FORMSUZ Umar, Adapte olamamış Arif Şahin, Oynarsa saç baş yolduran Ekigho. Şu saydıklarımdan en çok güvendiğimiz Ekigho'dur heralde durumumuz o kadar vahim :) Ama gelgelelim top yuvarlak işte. Geçen sene çok iyi oynamayıp dengesini alt üst ettiğimiz Rize örneği var önümüzde. Yine tribünle bir mucizeye imza atabiliriz..

Samet Torun

Balıkesir diye futbol kulübü ismi mi olur? Havada 2 denizde 3 karada net 5 atabileceğimiz bir takım. (Bu özgüven neyin özgüveni arkdaşım?  ??? )

samsunum

Ben bu maçı nedense süperlige çıktığımız seneki  tavşanlı maçı gibi görüyorum. o zamanda aynı sekilde tavsanlıyla aramızda puan farkı vardı ve tavşanlı 9 haftadır yenilmiyordu ( yanlış hatırlayabilirm) bizim üst sıralardan kopmamak için kesin yenmemiz lazımdı . o zamanda maç c tesi 14 deydi. ve o zaman bank asyadaki tarihi futbolu oynadık ve 3 - 0 yenmstik.o zman 25.haftaydı şimdi birazdaha erken ama ben yeneceğimizi düşünüyorum açıkcası.

berusa55

Biletler satışa çıktı. Store, sonrasında bayramın 3.günü (Perşembe) açık olacak.

samsunsporlu1994

Haftanın en önemli maçı bence bizim maç. Balıkespor lige yeni çıkmış bir takım olmasına rağmen iyi futbol oynayıp çok iyi puanlar aldılar. Kadrolarında Ahmet Şahin,Murat Sözgelmez,İsmail Dinler,Burak Çalık,Mehmet Al gibi PTT 1.Ligden tanıdığımız tecrübeli oyuncular var. Yabancı oyuncuları Karikari ve Lalawele de etkili performans sergiliyorlar. Samsunspor'umuzda Ekigho ve Adiloviç'in yokluğunda gol yollarında ciddi sıkıntılar çekti. Ancak kötü oynadığı maçlardan önemli puanlar aldı. Bu maçta Ekigho ve Adiloviç oynayacak mı bilmiyorum ama kazanmamız gereken bir maç. Kolay maç olmayacaktır ancak Samsunspor'umuzun kazanacağını düşünüyorum.