PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Balıkesirspor

Başlatan berusa55, 06 October 2013, 16:26:41

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

çok zor bir maç toparlayamazsak ve eksikler iyileşmezse facia ya açık bir maç olur...

furkan5534

tribünler dolsun 90 dk susmasın 61.de gönderme yapılsın..

kamuri

bu maç bence yukarıya mı oynayacaz yoksa orta sıralara mı çok önemli. çünkü su anki mevcut duruma gore direk rakıbını yenmiş olacaksın .yenersek yukarıya bi adım atmış olcaz eğer berabere kalır ya da yenılırsek o zaman kotu işte. bu maçı gene biz alacaz taraftar olarak

amisos5506

samuray

ekigho ve adiloviçin iyileşip oynayacak olması çok iyi haftalardır santraforsuz oynuyoruz yinede puan kayıplarına bakarsak pekte geri düşmüş değiliz ama bu maç çok önemli tabiki mutlak kazanmamzı gereken bi maç üç puanı hanemize yazdırıp üst sıradaki tk.larla aramızın açılmaması gerek inşallah üç puan bizim olur

ErkÇay55

Ekingonun oynaması zormuş Adiloviçin sakatlığının geçmesiyle forvette sıkıntımız olmayacaktır.

samuray

dün gece ptt .1.lig spor programında tanju çolak aynen şu yorumu yaptı.(adiloviç sakat,sakat alındı gittiği takımlarda 6 aydan fazla kalamadı ) yorum bu aynen aktarıyorum ve ben şok koldum bu konuda bilgisi olan varmı sağlam kaynak vasa lütfen paylaşalım arkadaşlar ben yönetimin böyle bi hatayı yapacağını sanmıyorum ama içim rahat değil yönetimin bu konuda kesinlikle bi açıklama yapması gerek inşallah doğru değildir diyorum

oguzhann555

10 October 2013, 03:00:40 #22 Son düzenlenme: 10 October 2013, 03:05:26 oguzhann555
Tanjunun söylediği hiç birşeye inanasım gelmiyor.Konuşması bile çok yapmacık.Ona tek saygım Samsun doğumlu olduğu ve bu formayı terlettiği için.
Balıkesir maçında da önceki maçların 2. yarılarında oynadığımız gibi ortasahada top çevirip sabırlı olursak, Adiloviç de youtubeden izlediğğimiz gibiyse eğer galibiyet çok uzak değil.Tabi defansa da büyük iş düşüyor :)

Shane_Falco

Alıntı yapılan: samuray - 09 October 2013, 20:11:46
dün gece ptt .1.lig spor programında tanju çolak aynen şu yorumu yaptı.(adiloviç sakat,sakat alındı gittiği takımlarda 6 aydan fazla kalamadı ) yorum bu aynen aktarıyorum ve ben şok koldum bu konuda bilgisi olan varmı sağlam kaynak vasa lütfen paylaşalım arkadaşlar ben yönetimin böyle bi hatayı yapacağını sanmıyorum ama içim rahat değil yönetimin bu konuda kesinlikle bi açıklama yapması gerek inşallah doğru değildir diyorum

Böyle her söylenenin her yorumun ardından açıklama yapılması gibi bir şey mümkün değil.Nerede var öyle bir yönetim. Adiloviç'i biz almadan önceki klubunde 2 yıldır oynuyor zaten.Ama daha öncesinde neredeyse her sene bir takım değiştirmiş.Küçük bir araştırma ile bunları öğrenebiliriz ztn ;) Sakatlığı konusunda da adamı transfer ettikden kısa bir süre sonra zaten Denizlispor maçının son yarım saatinde oynadı.Sonraki hafta içinde yapılan antremanda sakatlandı zaten.Durum budur...

brigand

Bir şeyleri yazarken biraz araştırsak, sorgulasak daha iyi olur. Yönetim her soruyu cevaplayamaz. Tekrar'dan baktım adamın kariyerine. Son 2 yıl kendi adına en iyi sezonları. Oynadığı, süre aldığı maç sayısı son 2 sezon 60 civarı. Ulaşamadığım özel maçlarda olabilir. Ancak geçen sezon Şampiyonlar Ligi elemelerinde, bu yıl bize gelmeden Avrupa Ligi elemelerinde gol bulmuş bir isimden bahsediyoruz. Maç başı 1'e yakın golle oynayan, oynadığı takım iki sezondur şampiyon olan bir adam. 2 sezonda 40'ın üzerinde gol bulmuş. Şimdi bu bilgiler varken bu adama kronik sakat diye bok atmak nasıl bir kafadır çözemedim. Ama soran arkadaş biraz araştırırsa bu yaşta sakat adam bu kadar maç çıkaramaz.

mehmet yılmaz

bir bilginin sağlaması diye bir şey vardır. Hele günümüzde bilgiye ulaşmak çok kolaydır. Adiloviç'in bize sakat gelme ihtimali 0; ayrıca gittiği takımlardaki maç ortalamaları da ortada. Maalesef ciddi bir talihsizlik oldu ve adam sakatlandı. Üstelik Eldin'i gidip Bosna'daki maçlarında, bizzat yerinde takip etti Ümit Gürsoy. Eminim herkesten çok o üzülüyordur. İnşallah Bosna'daki performansını ortaya koyar ve bize katkı sağlar.

Ayrıca merak edenler için yazayım,
Bugüne kadar Balıkesirspor'la 4 defa oynamışız. Ama bunlar çok eski zamanlar.
1967-68'de Samsun'da 1-0 yenip, deplasmanda 2-0 yenilmişiz.
1968-69'da Samsun'da 3-1 yenip, deplasmanda 0-0 kalmışız.
Yani 4 maç 2 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet. attığımız 4, yediğimiz 3 gol var.

Karabudun

İddia ediyorum kazanırsak ihya olacağız kaybedersek uzunca bir süre derbeder.

muzaffer4

King1965

Alıntı yapılan: Karabudun - 10 October 2013, 12:31:43
İddia ediyorum kazanırsak ihya olacağız kaybedersek uzunca bir süre derbeder.

Kazanacağız..

Karabudun

Alıntı yapılan: King1965 - 10 October 2013, 17:32:45
Kazanacağız..

İnşallah. Her ne kadar bir yandan korksam da sanki bu maçta döktüreceğiz gibime geliyor. Bizim ruhsuzlara güvenemediğim için iddialı konuşamıyorum. Ama olacak bir şeyler.