PTT 1. LİG 9. HAFTA | Samsunspor'umuz - Balıkesirspor

Başlatan berusa55, 06 October 2013, 16:26:41

« önceki - sonraki »

berusa55

06 October 2013, 16:26:41 Son düzenlenme: 06 October 2013, 22:13:15 berusa55

Tarih: Cumartesi, 19.10.2013
Saat:  14:00

Bayramın 4.gününün hemen sonrası oynayacağımız bu maçı kazanırız inşallah. Hedeften kopmamak adına çok ciddi bir eşik bu maç. Taraftarımızın da yoğun desteği olacaktır muhtemelen.

Karabudun

Merakla beklediğim maçtı, zevli geçeceğine ve Balıkesir'in sırtını yere getirip tüm rakiplere gözdağı vereceğimiz maç olacağına inanıyordum. Fakat bugün 1461' e karşı oynadığımız futbolu gördükten sonra keşke hiç oynanmasa dediğim maç. Yalan olmayız inşallah.

furkan5534

şuana kadar cok gereksız puanlar verdık ıbb 'den son sanıye golu, veya bır denızlı bolu macı gıbı basıt puanlar verdık.Balıkesir cok ıyı basladı nereye kadar bu performansla gıder bilinmez ama umarım bızım macla son bulur.Ekighoyla adil dönsünde inşallah balıkesiri bi yenelim kendimize gelelim

Sol Açık

Ekigho ve Adilovic'in oynayacaklarını varsayarak yorumumu yapıyorum.

Kesinlikle kazanacağız! Balıkesir'in 3 maçını seyrettim, iyi bir takım ama tam bizim dişimize göre. Bizim takımın en önemli özelliği bence oyun bozması ki Balıkesir bu açıdan çok narin bir takım. Özellikle Ekigho'nun dönüşünün hücumumuzu direkt değiştireceğini düşünüyorum. Tahminim 2-0 veya 3-1...

jean

bu maci alacaz ins ciktigimiz seneki linyit maci gibi olacak gibime geliyor 12 mac yenilmemislerdi farkli yenmistik

binikalamadım

cakir55

Soner
Murat-Fatih-Cemil-Şaban
Adnan-Musa
Umar-Arif-Ekigho
Adilovic

3 PUAN...

orucreis

Miladımız  bu maçla başlayacak hissediyorum...Çünkü biz SAMSUNSPOR'uz zoru severiz

ult55ras

Karabudun

Alıntı yapılan: binikalamadım - 06 October 2013, 22:10:09
armaları sevimliymiş

Yok be arkadaşım. Hani tişörte falan basıp giysen mahallede dalga konusu olursun. Şu bir gerçek ki arma konusunda rakipsiziz. Hani bizden sonra ADS' nin arması fena değil. Hepsi bir kenara bizim ruhsuzlar şu armanın hakkını vermek için çıksınlar sahaya Balıkesir üç hafta gelemez kendine. Ama acı gerçek de gün gibi duruyor önümüzde.

samsunmania

La kardeşim bu kadar büyütmeyin Balkesi. Orta sahasını iyi kilitledik mi alırız maçı. ;)

beşnumara

Abi sen onu bir de kalpar i.nesine anlatsana. Puan kaybettigimiz takimlarin hepsinin camialari karışık.  Mutlu degiller gidisatlarindan. Sanssizliklar yaşadık ama hic dogru kadroyla cikamadik veya tercihleri dogru yapmadi. Hep macera ariyor. Ben böyle bir durum varken iyi düşünemiyorum. İnşallah mili mac arasindan sonra iyi baslariz ve öyle devam ederiz. Çünkü iyi takimlarla oynayacağız.  İnşallah onlarda form düşüklüğü olur yoksa işimiz zor.

brigand

Bence artı motivasyon ve taraftarla kazanacağımız bir maç olacak.

Duško Milinković

Balıkesiri mutlaka ve mutlaka yenmemiz gerekiyor. Yukarıdaki 5'li ile ara açılmaması için mutlak galibiyet gerekiyor. Yeneceğiz inşallah.

##kdc##