andan güngör gelirse BANA MüSADE?

Başlatan kaptan 55, 25 June 2013, 09:36:10

« önceki - sonraki »

Atakumlu

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 27 June 2013, 15:27:16
Geçmişte çok gördük bunun gibi örnekleri.
Alpay, Sergen, Tanju, Ogün, Abdullah, Feyyaz, Emre, Baliç, Tomas, Revivo, Rüştü, vs.vs Bunlar birbirleri ile düşman olan takımlara giderken hepsi demedimi hayellerimin takımına geldim diye.
Artık günümüz futbolunda (Sözde) her futbolcunun hayali oynadığı takımda olmaktır.
Şimdi bir futbolcu çıkıp,
Hayellerimin takına geldim,
Burası benim yuvam gibi,
Bu büyük camianın bir parçası olduğum için gururluyum,
Bu büyük taraftara layık olmaya çalışacağım,
Uzun yıllar bu camia'ya hizmet etmek istiyorum,
vs. gibi söylenenlere inanmak bana çok saçma geliyor.

bende sana soruyom Ertan abi bu topcuların hangisini rakip takıma gittikten sonra geri aldılar ??

emre

yıllarca Trabzonspor'da oynasa Samsunsporlu Adnan demeyecekti kendine, şimdide gol kralı, asist kralı, sezonun en iyi oyuncusu olsa takımı süper lige çıkarsa benim için Samsunsporlu Adnan olmayacak.

hacettepeli

bence işimize yarayacak mı önemli olan o. eskiden de çok iyi değildi yaşlı hali hiç çekilmez...

cany

çok büyük futbolcu olsa neyse diyecem. taraftar istemiyo ışte almayın daa, huzursuzluk çıkacağı belli. şart mıdır yani bunu almak

seyf55

adnan dan bir numara olmaz adnana harcanan efor abdülkadire harcansa da alsak

emre__ss

kalptenþimþek

adnanla ilgileniyoruz ya da ilgilenmiyoruz şeklinde bir açıklama yapmak çok mu zor?? anlayamadım amaç nedir?? üzerimizde deney yapıyorsunuz da haberimiz mi yok??   :kafa:

beşnumara

Adnan sal bizi yaa sen Samsunsporluysan biz neyiz? Başka kulüp mü kalmadı?
Bu aciklamalari simdi degil itoşta kolbasti oynarken yapacaktin o .öt varmiydi yoktu şimdi defol git. Zorla sövdürcen sana daa seni getirene dee..

engiz

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 27 June 2013, 17:19:02
adnanla ilgileniyoruz ya da ilgilenmiyoruz şeklinde bir açıklama yapmak çok mu zor?? anlayamadım amaç nedir?? üzerimizde deney yapıyorsunuz da haberimiz mi yok??   :kafa:

Adnan ile kesin olarak anlaşıldı fakat gelen tepkiler nedeniyle açıklama yapılmıyormuş.Yani ciddi tepkiye devam edersek bu iş olur.Bence herkes neden Adnan'ı istemediğini yazsın ve kulübe fax göndersin.
Fax   :    0362 238 37 88

Sadece Samsunspor

Deneme yanılma yöntemi, taraftar yerse alıncak bence, yemezse olmaz. Kamuoyu yoklaması yani ;)

atakan

gelmesin kardeşim.görende ahım şahım çok yetenekli biri sanacak..

zaten sabır taşı oldum.açıp açıp kapatıyorum hep aynı,adnan muhabbeti.

Ayberk

diyelim ki böyle bir cümle hiç ağzından çıkmadı, diyelim ki dediklerinin hepsi doğru, diyelim ki Adnan gerçek bir Samsunsporlu, diyelim ki Adnan Samsunspor'u gerçekten çok seviyor... Öyleyse söylüyorum: "GELME ADNAN! HEM KENDİN HEM ÇOK SEVDİĞİN SAMSUNSPOR'UN İYİLİĞİ İÇİN, GELME!"

80lerden

Trabzona gitmeden önce bilmiyor muydu iki camia hassasiyetini? Bir kere de Samsunspor icin bir şeyler yap ve gelme uzak dur.

samuray

ya bütün takımlar takır takır transfer yapyorlar biz hala a.g le falan bu kadar sayfaya yazık bence geçmişte yaptıklarını bi kenara koysak bile adnan göngör ne ya eğer samsunspor adnanlara falan kaldıysa işimiz zor zorki zor dostum zor

cembaba

AlıntıYönetim Kurulu Üyelerimiz Muzaffer Ermiş ve Güven Küçükosman'ın hazır bulunduğu törende konuşan Adnan, Trabzonspor'a transferinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Türkiye'nin 4 büyük kulübünden birine geldim. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Türkiye'de devamlı şampiyonluğa oynayan, devamlı üst sıraları zorlayan, sürekli hedefe koşan bir camiada yer almak beni heyecanlandırıyor. Rahmetli babam ve amcamın vasiyeti olan Bordo-Mavili formayı giymekten çok onurlu ve gururluyum'' dedi.

Trabzonspor'da elinden geleni yapacağını ifade ede Adnan, ''Sayın hocama ve yönetime teşekkür ederim. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Bu transfer bana ve Trabzonspor'a transferim hayırlı olsun. Trabzonspor'da hedefim şampiyonluk yaşamaktır. Bu doğrultuda elimden gelen katkıyı sağlayacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Ermiş ise Adnan gibi bir oyuncuyu kadrolarına dahil ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, ''Kendisinden çok şey bekliyoruz. Az önce bahsettiği vasiyet olayı duygulandırıcıydı. Adnan'ın bu vasiyeti yerine getirip başarılı olacağını düşünüyorum. Ondan çok şey bekliyorum'' diye konuştu.

kaynak: malum takım resmi sitesi