2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

samuray

kalparmı? kabus geri geldi o sezon kalpara rağmen çıktık biz tavşanlıdan alınan bir puana sevinen hoca istemiyorum bizden sonra ne başarısı var hangi takımı alsa küme düşürdü biz giidip kalpardan metdet umuyoruz yapma emin başkan ya ?????

samsunmania

samuray

şok,şoook,şoook kabus geri döndü hiçmi hiç ısınmadım bu hocaya ne oynattığı futbolo nede kendisine

King1965

Adanademirspor Bu hafta sonu burak ve erçağ ile görüşecekti burakı tekrar ikna etmişler. Erçağ ise ikna edememişler.. Samsunspor'umuz bu transferi bitirecekmi ? Merak konusu.

ugrass

2010 senesinde biz değilmiydik ya her maç öncesi sonrası kalpara rağmen li cümleler kuran :)

GurbetciFanatik

Hemen ne asalim nede göklere cikaralim.
Gelsin bakalim belki yine cikarir insallah.
Hic olmaza sehri taraftarlari taniyor biliyor.

Ayberk

Kacinci dakikada hangi oyuncu degisikligini yapacagini ezbere herkes sayar yine.oyuna mudahale,karizma,motivasyon,taraftar iliskisi hepsi sifir. kiyas besimse,burun farkiyla onde evet.

ChucKeR

kalparın o dönemki oyununu ben beğeniyodum fakat bu o dönemki başarının tekrarlanacağını garanti etmez. pek çok şey denk gelmişti o dönem ve asıl önemlisi kalpar bir önceki seneden planını hazırlayacak ortamı sağlamıştı. sivri bi adam, işler kötü giderse öyle devam edebilir. göztepenin başına gelenleri herkes biliyor.

Shane_Falco

Gençlere yazık olacak çocuklar forma yüzü göremeyecek ben asıl ona üzülüyorum...

orhan

Emin başkan sitedeki  hüseyin kalpar başlığındaki 68 sayfaya gelmiş yazıları okursa bu taraftarın ne demek istediğini daha iyi anlar

Ayberk

Bu sene 24 milyon butce var,kalparin fantezileri tutmazsa bu para cope gider,yazik olur karamsarlik ondan dolayi,malzeme belli neticede

Lusage

Sir konusunda tecrübeliyiz de ondan Cem.. Yine taraftara meydan okuyacak. Yine başkanın önüne geçmeye çalışacak. Yine ben yaptım oldu diyecek. Yine oyuncuları kalitesine göre değil keyfine göre değerlendirecek. Yine Maraştan, Balkesten, Linyitten ıvırdan zıvırdan takımlara karşı alınan 1 puanlara iyi diyecek. Yine deplasmanda mahkum oynatacak. Yine standart oyuncu değişiklikleri olacak. Yine çok biliyormuş gibi antrenmana çıkacak. Ama yine antrenmanda hiçbirşey yaptırmayacak futbolcular göbek yapacak.. Yine yine yine Kalpar diyorsak hiç gerek dahi yok bence.. Getirsinler Kenan'ı o yönetsin takımı..

Ayberk

Abi isim benden beklenmemeli. tamam piyasada kimse yok eyvallah akil vercek olan da biz degiliz elbet,ama yucel ildiz geciyordu kalbimden.buyuklerimizin bi bildigi vardir deyip imza atan kim olursa olsun t.direktor oldugu andan itibaren destek olacagiz o ayri mesele

FaTiH_HaN

Çok efsanevi biri olmadıktan sonra yuvaya dönüş hikayeleri genelde ilk seferki gibi başarılı olmuyor, ilk seferki Samsunspor macerası başarılı mıydı, o biraz göreceli şüper lige çıktık tabiki başarılıydı ama taraftarın bazı şeyleri diretmesi o iş öyle olmaz böyle olur demesiyle yürüdü biraz işler. Ben isim olarak söylemiyorum ismini hiç duymadığımız biride gelebilir farketmez ama kalpar bence gelmemeliydi.

cembaba