2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

seyf55

Gaziosmanpaşalı3455

reha kapsal olmaz adam altaya başkanlık için kolları sıvadı

holigan5565

Hayırlısı olsun ne diyelim Allah yönetime taraftara ve futbolculara sabır versin böyle kaprisli bir adamla çalışmak çok zor.Ama dersenizki süper lige taşırmı daha önce taraftarın büyük çabasıyla başardı yeniden niye olmasın.Bu vakitten sonrada madem hocaamız Kalpar bizede şanlı armayı üzerinde taşıyan herkese saygı duymak düşer.

Aslankaya

böyle bi haber var...

Alıntı
TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ

Samsunspor taraftarları bugün saat 16.00'da Nuri Asan Tesisleri'ne yürüyüp, göreve getirilmesi düşünülen Levent Eriş ve Hüseyin Kalpar'ı istemediklerini bir kez daha ifade edecek.

Taraftar grubu temsilcileri Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın açıklaması yapıp, yönetimin yanında olduklarını fakat bu iki ismi teknik direktör olarak istemediklerini dile getirecek.

Kaynak:habergazetesi.com.tr

http://www.samsunsporluyuz.net/haber/5828-samsunspor-tepki-yuruyusu.html

cezayir55

kimi getircez abi siz  söyleyinde getirelim ozaman  yürüyüş yapmak ne demek

tanju55

Yapmayın gözünüzü seveyim...o gelmesin bu gelmesin...rakipler transferi bitirdi neredeyse biz hoca arıyoruz sonunda Kalparinho yu buluyoruz siz beğenmiyorsunuz...bu adam bizi sampiyon da yapti lig de de tuttu...mersin satın aldığı maçla şampiyonluğmuzu çaldı iyi düşünün hatırlarsınız...
Petkovice besim hocaya dayandiniz buna da destek olun kimse bu adama birşey söylemeye hakkı yok...

Ellibeş Numara

Sevsekte, sevmesekte takımın başındaki hocaya saygı duymalıyız.. Sezon sonunda kazanan Samsunspor'umuz olacak..

Ayberk

beşnumara

Herkesin düşüncesi farklıdır. Kimseyle ciğeri beş para etmez bir insan için tartışmayacağım.
Kalpar bize gelmeden önce bitik biriydi bize katkısı sonradan gelip ligde kalmamız oldu.
Bizde calisti tekrar piyasa oldu Rize ve Aliağaya gitti. Samsunsporun sayesinde bu kulüplerden ekmek yedi.
Aliağada o kadar para harcayarak kurduğu kadro gol atamıyordu küme düştü.
Biz değil miydik Rize ve Aliağa ile dalga geciyorduk kalparı aldılar diye. Ne değişti?
Küfretmemek icin uğrasıyorum. Susuyorum..
Kalpar gelirse hicbir maca gitmem. Daha farklı cevreleri de konuşmamaya calısıyorum. Kalpar yüzünden treni kacırırsak o zaman görüşürüz.

selahattin55

aynen  levent eriş ve hüsyin malpar gelirse ben  sezonu başlamadan kapattım.belki yanlış düşünüyor ola bilirim saygısızlıkta yapmak istemem  ama emin kar bu takıma az geliyor.eskiden yeni olsa bit pazarına nur yağardı.kalpara veto.
al_sana

desperate1

Alıntı yapılan: beşnumara - 16 June 2013, 16:09:22
Aliağada o kadar para harcayarak kurduğu kadro gol atamıyordu küme düştü.

bu adamın sorunu da tam olarak bu zaten.çıktığımız sene de son maçlar dışında hep gol sıkıntısı yaşıyorduk.
onun için bunun hücum varyasyonlarına kalmadan kendi kişisel becerileriyle gol atabilecek forvetler bulmak lazım.

orhan

taraftara rağmen nasıl başarı yakalanacak. en ufak olumsuzlukta tepkiler çığ gibi olur.yeni isimler yeni heyecanlar getirir.Geçen sezon hatayspor da görev yapan Samsunlu hoca Ahmet ertem en az hüseyin hoca kadar iş yapar.

serkancengiz

Kalparın bizden sonra çalıştırdığı takımlarda başarısı yok bizdekide taraftarın başarısı hala Kalpar ısrarı

Aslankaya

bizim transfer yapabilmemız ıcın öncelıkle eskı pıslıklerı temızlememız lazım,her sene aynı hıkaye

AlıntıAlacaklılardan Ek süre alındı

Samsunspor'da kulüpten geçmiş dönemlerde alacağı bulunan futbolcular Pal Lazar, Ben Ofosu ve Phiri ile birlikte menajer Orhan Cingözoğlu'nun avukatlarından ek süre alındı. Kulüp avukatları pazartesi günü görüşmelere başlayacak
Kırmızı- Beyazlılarda geçmiş dönemde alacaklı futbolcular Pal Lazar, Ben Ofosu ve Phiri ile menajer Orhan Cingözoğlu'na yaklaşık 1 milyon TL civarındaki alacaklarının dün ödenmesi gerekiyordu. Göreve yeniden gelen Başkan Emin Kar ve yönetim kuruul üyeleri, bu isimlerin avukatlarından ek süre aldı. Kulüp avukatları pazartesi günü, transfer tahtasının kapanmaması için bu oyuncularla tek tek görüşüp, mütabakata varacak. Kulübün, 1 Milyon TL'lik bu borcun bir kısmını peşin verip kalanını da taksitlendirme yoluna gideceği belirtildi.

http://www.habergazetesi.com.tr/spor/12826/alacaklilardan-ek-sure-alindi/

cakir55

Phiri, Ben Ofosu  oynayalı 15 sene oldu nerdeyse nasıl borç oluyor anlamıyorum.