2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

cakir55

Hüseyin Kalpar'ı bence çok eleştiriyoruz bana göre iyi top oynatıyordu adam inşallah hayırlı olur.İleriye sağlam 2 zenci, orta sahaya Hakan Bayraktar, Abdulkadir'i tut, defansa bir kaç takviye yap, sağlam 1-2 türk oyuncu al  zaten lige çıkarız.

cakir55

-----------------x---------------------
----------x--x--Cemil-x----------
--------------Hakan--Fatih Şen---------
Dimitrov----------------------x
Abdulkadir--x

Bize 6-7 transfer şart ilk 11 için, bir tane sol kanat agbetunun çıktığımız seneki gibi hızlı çalım atabilen bir oyuncu lazım, abdulkadır yanına çıktığımız seneki zenke, mbılla gibi bir oyuncu, orta sahada F.Şen-Hakan Bayraktar ligin en iyi ikilisi olur, Cemil'in yanına tecrübeli ligi iyi bilen bir isim transfer edilmeli, beklerede Adem ve  Orhan gibi kanatları iyi kullanan dengeli iki oyuncu lazım.

cembaba

Mert

Hayırlı olsun.Şahsen ben başarılı olacağına inanıyorum.

alperen

Cüneyt abi facebookta çok ciddiyim diyo ama bakalım hayırlısı..

FaTiH_HaN

Emin başkanın kongrede hocayı açıklayacam deyipte açıklama yapmaması doğru olabileceği yönünde umutlandırıyor ama bu sefer gaza gelmeye gerek yok sonra hüsran büyük oluyor.

teksas3455

Alıntı yapılan: barnebau55 - 16 June 2013, 00:59:13
Facede bi haber var ne kadar dogru; cuma aksami galip ozturkun kizinin dugununde bir araya gelen ertugrul saglam samsunspor icin el sıkıştı.

Birisi çıkıp da Allah Aşkına desin Galip Öztürk ün bu kulüpteki pozisyonu nedir? Artık sevmiyorum bu adamı. Bu şahıs Ertuğrul Sağlam ile görüştükten sonra bu iş yattı.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: cakir55 - 16 June 2013, 00:29:38
Hüseyin Kalpar'ı bence çok eleştiriyoruz bana göre iyi top oynatıyordu adam inşallah hayırlı olur.İleriye sağlam 2 zenci, orta sahaya Hakan Bayraktar, Abdulkadir'i tut, defansa bir kaç takviye yap, sağlam 1-2 türk oyuncu al  zaten lige çıkarız.

Kalpar ile çıktığımız sezonki kadar kolay bir sene olmayacak bu sezon. O sezon gaziantep belediye,tavşanlı gibi takımlar yarışırken şampiyonluk için bu sezon ABB,İBB,Mersin,Buca deli gibi para harcayan Urfa gibi takımlar var. Son yılların en çekişmeli en zorlu sezonunu bekliyorum açıkcası. Çok sabırlı olmalıyız...

GurbetciFanatik

Sampiyonluga oynancak Takim kurulsunda hoca 2 plana kalir.

Kalpar bu Takimi sampyion yapti ve kovuldu.
Bu takimin basina gecmek en cok onun hakkiydi.
Ne birakip kacti nede zorluk cikardi.

lato

Hüseyin Kalpar olayına da resmi açıklama gelmeden inanmak istemiyorum aynı şeyi bünye iki defa kaldırmaz. Bekleyelim görelim imza atılana kadar

Lusage

Alıntı yapılan: celebi - 15 June 2013, 23:07:14
Kalpar hayırlı olsun inşaallah
Kaynak ben

Gitti o kadar destek. :'( Yandık ki ne yandık.. Off off yapma Emin Kaptan yapma nolur gözünü seveyim. Bu adam değil mi kendini kulüpten üstün gören ben asarım ben keserim diyen. Bu adam değil mi taraftara rest çeken.. Son 2 Maçta 1 puan dahi alamayıp bizi Şampiyon yapamayan.. Biz değilmiyiz buna rağmen Süper Lig'e çıkan.. Yapma nolur Kaptan... Yapmaaaaa  :'( :'( :'(

fanatik samsunsporlu

Sercan

cezayir55

celebi

Kalpar oldu teknik direktör arkadaşlar daha alternatif yok