2013-14, 1. Transfer Dönemi Transfer Haber, Yorum ve Dedikoduları...

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 13 May 2013, 10:09:44

« önceki - sonraki »

Karabudun

Ertuğrul derken Kalpar geliyor iyi mi? Ulan, böyle aşkın ızdırabını...  :rulet:

Nuri Asan

kalpar ile şampıyon olduğumuzu hatırlatırım. aynı zamanda bu adam bizi daha once lıgde tuttu. ve o düsme olayı goztepenın cenabetlıgındendı. morınyo gelse o gottepe yıne duserdı

lato

Tekrar söylüyorum Göztepe taraftarları tesis diye yırtınıp durdu sezon boyunca adamakıllı antreman sahası yok. Futbolcular İzmir'de laylaylom havasında taraftarı ayrı kafada hoca iyi olmayabilir ama günah keçisi ilan edilmesi bana göre yanlış. Samsunspor için herşeyin hayırlısı olsun. Bir hoca için armaya küsmem. Hocayı eleştiririm kızarım ama benim armam için bu takımın başına geçerse saygı da duyarım şahsım adına.

Muhammet Şişik

kalpar ile bu sezon ilk 6 ya girersek cumhuriyet meydanında ben ..... diye tişört giyer dolanırım.

Ollivanders

Bizi kalpar çıkardı diyip verdiğiniz onca emeğe hakaret etmeyin. O sene bu büyük taraftar olmasaydı biraz zor çıkardı duayen kalparınız. Niye çıkaramadı rizeyi göztepeyi. Bakın rizeyi de göztepeyi de o kurdu. Onun kurdugu takım küme düştü digeri de SPL ye çıkamadı. Çıkarsaydı da o zaman madem çok iyi hocaydı. Hemde bizden daaha büyük bütçeleri vardı. Boş boş konuşmayın arkadaş. Bu adam gol pozisyonuna girmedigimiz tavşanlı maçında gol vuruşlarında etkisiz kaldık diyebilecek kadar bunak bir adam. Bizi çıkaramaz düşürür. Benden söylemesi. 2 cisi gideni almayacaksın geri.

Splye çıktıgımız kadrodaki futbolcular nerede ? Hani her biri yıldızdı. Spl ye çıkaran hoca ne yaptı daha sonra başarı sağladı mı tekrardan. Yoksa bizle başarı sağlamasının kaymağını mı yedi? O sene yaptığın tribunu yapabildin mi bir daha ? O kenetlenmeyi sağlayabildin mi tekrardan? Sen bundan bahset. O senenin tek yıldızı vardı o da buyük Samsunspor taraftarıydı. Hüseyin Kaplar lehine söylenecek her ifadeyi kendime ve onca emek veren arkadaşa hakaret olarak algılıyorum. Her maç cebimizden para çıkardık organizasyon yaptık. Her deplasmana gittik doldurduk. Bırakın abi şu adamı.

Benim duyduguma göre kendisi söylüyormuş taraftar beni sevmiyor diye. Gelme o zaman.Bu düşüncede olan adamdan başarı beklemek en büyük saçmalık. Taraftarı birbirine düşürme kalparcı vs diye. Kenetlenmek önemli . Biz öyle bir adam getiriyoruz ki sezon başlamadan kenetlenmenin de önüne geçiyoruz.

Emin abi sende yol yakınken dön. Ne olursun!

ali ihsan

Piyasada adam akıllı hoca olmadığı doğru.Lakin ben Kalpar veya Eriş yerine genç ve vizyon sahibi bir ismin gelmesini isterdim.Hamza Hamzaoğlu,Osman Özköylü bu tarz isimler.Başarılı oldular.Bu tarz bir hocayla anlaşılması bence ideal ama kötü sonuç gelince millet bu adamı nereden buldunuz ? Daha önce hocalık mı yapmış ? der mi der.Orası da ayrı bir konu.

Uzun yıllar bu ligde çalışmış hocadan uzak durmak lazım.İşletme körlüğü dediğimiz hadise bu tip adamların hepsinde var çünkü.
Anladığım kadarıyla yönetim risk almak yerine şehri ve ligi tanıyan bir isimle devam edecek.İnşallah başarılı oluruz ne diyelim...

senol

kalparın yerine.besim olsun daha iyidir.hiç olmazsa gençlerin önü açılır. kalparın devri kapandı, o artık emekli olsun... çünkü kafası eski kafa...

beşnumara

Eğer her şeye rağmen kalparı getirmek göze alınıyorsa başarısız olduğunda kalparı getiren onunla beraber gitmeyi de göze alsın.

yirmiuc

Sahsen ben Kalpar ismine karsi degilim ama taraftar bu kadar istemiyorken de getirmek cok mantikli olmaz.
Eger ki sampiyonluga oynatacak bir hoca yoksa besim hocayla devam edip olusturulan kaynakla da borclari odemek daha mantikli olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

MeL_55

gercekten öyle.. kalpar gelecegine besim kalsin. en azindan bi kac iyi transfer ile en kötü playoff oynar.

hacettepeli

GökhanÇağlar

Aklıma gelen başımıza geldi, inşallah yönetim döner bu yanlıştan.O seneki takım hocasız da çıkardı Kalpar çıkarmadı yani.

_SoN_

Hüseyin Kalpar'a o seneki kadro verilebilecek mi? Eğer o sene teslim edilen kadro verilemezse anca küme düşmemeye oynar yien saç baş yonarız. Kesinlikle bizi kaldıracak hoca değildir.

feticalik

samsunmania

Değerli arkadaşlarım, kardeşlerim,
Endişelerimizde sonuna kadar haklıyız. Lakin daha doğmamış çocuğa don biçiyoruz. Kalpar disiplinli bir hoca.Rize ve Göztepe'de oyuncular tarafından satıldı bence Kalpar. Hatırlarsanız Rize 4 sezondur çok kaliteli kadrolarla bir şey yapamadı. M.Denizli eline sopayı alınca kadro cayır cayır oynamaya başladı. Ertuğrul'un üstüne bu camiayı sadece Nurullah hoca tatmin ederdi, o da gelmemek için astronomik bir para istedi. Bence seyirci desteği bizim için birinci itici güç. Tecrübeli Kalpar da çok fazla sırıtmayacaktır kanımca. Şimdi düşünüyorum Osman Hoca olmadı, Nurullah Hoca olmadı, Levent'i istemiyoruz, Besim Hoca'dan dilimiz yandı. Kim gelebilirdi? Enerjimizi takımın üst sıralara tırmanması için harcamamız hayırlısı olacaktır. Gönül isterdi Nurullah hoca, Osman Hoca olsun lakin olmadı işte. Küskünlüğe, kırgınlığa gerek yok. Yönetici ağabey ve kardeşlerimiz takımda hiç bir zaman laçkalığa müsaade etmeyeceklerdir. Samsun'a gelen topçuların da pabucun pahalı olduğunu bilmesi için Kalpar biçilmiş kaftan. Bu seneki formsuz futbolcuların durumlarının nedenini hepimiz biliyoruz. Hazır bir kaynak bulmuşken, transfer ile ilgili kaygılarımızın olmayacağı bir sezon geçirmeyi hayal ederken moralimizi bozmayalım derim. Unutmayalım ki hiç bir takımın, antrenörün %100 başarılı olacak diye bir garantisi yok bu ligde. 2011 sezonunda hangimiz ilk 2 den çıkacağımızı düşünüyordu ki? Bizden çok iyi takımları geride bıraktık. Bu bir ekip, ruh işi ve bu taraftar da bu takımı kim olursa olsun oynatır.
Belki bu yazdıklarımın tersi olur belki aynısı. Fikirlerimi beyan etmek istedim. Kimse takımımıza küsmesin.Zaten yaşamak için nefes almaya çalışan ağır yaralı bir hasta misali uğraşıyoruz, şu can suyunu da adam gibi kullanalım. Ve düşünelim ki başkanın, yönetimin de vardır bir bildiği.