PTT 1. LİG 34. HAFTA | Samsunsporumuz - Adanademirspor

Başlatan King1965, 05 May 2013, 19:03:07

« önceki - sonraki »

binikalamadım

mümkünse berabere kalınıp rekoru ele geçirmek gerekir  ;D

tankut

ADDS ye her halükarda 1 puan yetiyo..Bu sene 7. olan takımda play-off oynayacak..Bir tek konya 3 puan alır diğer maçlar nasıl biterse bitsin ADDS 1 puan aldığı taktirde play-off a kalıyor....

feticalik

Alıntı yapılan: tankut - 06 May 2013, 01:04:36
ADDS ye her halükarda 1 puan yetiyo..Bu sene 7. olan takımda play-off oynayacak..Bir tek konya 3 puan alır diğer maçlar nasıl biterse bitsin ADDS 1 puan aldığı taktirde play-off a kalıyor....

trabzonda yönetim değişiyor. ne olacağı belli olmaz. 1461'i ayırabilirler. Yani kestirip atmamak lazım.

samsunmania

Televizyonun karşısında sıfır stres bir maç seyretmenin keyfine varacağım bu hafta inşallah.

mimar55

Kazanın len para demek para her puan para demek Seneye para lazım

jean

Allahtan onemsiz Mac yoksa buyuk oranda dusmustuk

Özcan İNAN

Gençlerimiz çıksın aslanlar gibi temsil etsinler bizi...Zaten rahat bir maç hemde gençlerimizdeki potansiyeli görmüş oluruz. samsunspor_x

Dartagnan

basıp gececeksın arkadas...Elin oğluna işimiz düştüğü zaman nasıl kök söktürüyorlar bize.Vuracaksın !!!!

teksas3455

Salın sahaya gençleri parçalasınlar  :holey:  :holey:

##kdc##

Canberk sakatlıktan tamamen kurtulmadan risk edilmemeli ama;

Furkan-Ercan-Doğan-Kemal-Halil İbo-Mehmet Yılmaz.

Adanademir'e yattılar son maç falan diye bıdı bıdılar çıkacaktır ancak bu çocuklar kesinlikle sahaya sürülmeli bu maçta.

feticalik

Alıntı yapılan: ##kdc## - 06 May 2013, 22:27:22
Canberk sakatlıktan tamamen kurtulmadan risk edilmemeli ama;

Furkan-Ercan-Doğan-Kemal-Halil İbo-Mehmet Yılmaz.

Adanademir'e yattılar son maç falan diye bıdı bıdılar çıkacaktır ancak bu çocuklar kesinlikle sahaya sürülmeli bu maçta.

birebir katılıyorum

55.hakan

Maçımızı Trt Haber canlı olarak yayınlıyor.

Forvetim

lutfetmiş trt, ne gerek vardı. sahaya mutlaka genç ağırlıklı çıkmalı as takıma monte edilebilecek gençler izlenmeli

Karabudun

kaptan 55