PTT 1. LİG 34. HAFTA | Samsunsporumuz - Adanademirspor

Başlatan King1965, 05 May 2013, 19:03:07

« önceki - sonraki »

red_white

Alıntı yapılan: Sol Açık - 12 May 2013, 17:44:27
Dışardan gözlem, ama bence tavan geçen sene değil, önceki seneydi.  ;)

bende onu kastetmiştim aslında süper lig hayal gibi geldi geçti. İnşallah o günlere geri döneriz

King1965

Alıntı yapılan: Desiqner - 12 May 2013, 17:49:38
Tribünün sesini bir kere duydum ondada "sorarım ıssız gecelerde trabzon nerde" geldi :))

Özcan İNAN

12 May 2013, 21:03:35 #122 Son düzenlenme: 12 May 2013, 21:10:03 Özcan ÝNAN
Gençlerimiz mükemmeldi özellikle Kemal ve Doğan çok iyiydi bence geleceğe umut dolu gözlerle bakmamızı sağladılar bugün bize...
Sonradan giren birde Mehmet Yılmaz'dı yanlık hatırlamıyorsam o sol kanattan toplu alıp 3  5 kişiyi çalımlaması bütün maratonu ayağa kaldırdı ise vardır bişey bu cocukta da heralde :)
Yani genel olarak besim hocanın koca bir sezon boyunca yaptığı tek doğru şey gençleri bu maçta öne sürmesiydi...

samuray

gençler iyiydi umut verdiler önümüzdeki sezon için serkan çalık final paslarını yapabilseydi iyi götürüyor hızlı süratli ama son final paslarında yok malesef elimizde tutarsak bence iş yapar kiralık değil kalıcı sağlam transfer yapılmalı besim hocaya da güle güle denmeli samsunspor ona çok büyük kgeldi malesef ne taktik  ne oyun okuma yalandan yere kenarda dolanıp duruyor

seyf55

Maç hakkında ki yorumuma tribünle başlamak istiyorum maraton dolu değildi geçen haftalara göre dolu olmayabilir ama arkadaş 800 küsür kişilik neyse artık misafir takım seyircisini de bastıramayıp rezil olmamak lazımdı hala etkin bir tribün kemik yapımız yok bu sitedeki abiler arkadaşlar sezon boyunca tribünde emek vermeseler dalga geçtiğimiz denizli v.s gibi takımların tribünlerinden beter olurduk, Çiço gerçekten bu işi bilen biri gelsin tribüne burada onun savunuculuğunu yapmıyorum varsa ondan daha etkili o çoştursun taraftarı,2.Olarak da Besim Hoca geçen hafta iyi kide yenmişiz yoksa bu hafta düşebilirdik bildiğimiz besim hoca oyunu dışarıdan izleyip aksayan yönleri kesinlikle bulamadı bu maçta da sezon boyuncada Samsunspor un hocası olamayacağını bir kez daha kanıtladı, göz göre göre golü yedik oysa ki gol resmen geliyorum demişti hiç bir müdahale etmedi,tek olumlu hareketi gençlere bu maçta görev vermesi oldu,Kemal ve Mehmet bence efsane olabilecek isimler inşallah fiziki olarak ve mental olarak hazır olup havaya kapılmadan kendilerini geliştirmeye devam ederler, Doğan ve Ercan da iyiydi kumaşlarda kalite olduğu belli inşallah bize yararları olur Allah onları ve bizleri utandırmasın onlara sakatlık kaza bela vermesin bizim üstümüzde oynanan oyunları bozsun Samsunspor a başarılar ihsan eylesin!!! Amin

brigand

Gençler daha da toparlanmış geldi gözüme. Sezon başı iyi bir hoca eşliğinde sağlam yüklemeyle seneye çok iyi isimlere sahip oluruz bu çocuklarla. Son düdüğü duyduğumda rahatladım ben. Bu sene gerçekten ayrıydı. Bir daha böyle sezon yaşamayız inşallah. Biraz durulsun ortalık. Sonrasında geç kalmadan işe koyulmak lazım. Daha da zor bir süreç var önümüzde.

cembaba

Osman Özköylü + 7 nokta transfer + gençler = Süper Lig.

twitter

iyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktık.
umarım seneye kafaya oynabilecek bir takım kurulur.

fakat hocanın bu ligde ne kadar önemli olduğunu gördük, 3-5 futbolcu az alalım fakat osman hocayı takımı getirmeye çalışalım.

55_OrHaN_55

Gençler, hele Kemal Bayraktar, fiziksel gelişmelerini tamamlamadan bu performansı verdilerse, 2-3 sene sonra kesinlikle birer yıldız olurlar. İlerisi için çok ümitlendim bugün. İnşallah hepsinin karakteri Ertuğrul Sağlam'ınki gibidir.

seyf55

Gençlerde ki bu potansiyel beni çok umutlandırdı,gururlandırdı,sevindirdi. samsunspor_x

mehmet yılmaz

Ligin en az yenilen 4 takımından birisi olduk ( 9 M Rize, Erciyes, Manisa )
Ligin en az kzanan 2 takımından biri olduk ( 7 G A.Gücü )
Ligin en çok berabere kalan takımı olduk ( 18 B )
Gerçekten acayip bir sezon oldu bizim için...

jurista

Şampiyon takımla aynı sayıda mağlubiyet alıp küme düsmekten son anda kurtulmak ne tuhaf birşey .Beraberliklerimizin yarısında galip gelebilseydik başka şeyler konuşuyor olacaktık belki de.

Temeli attık bu sene binayı dikeriz İnşallah ...

HoliganSamSunLu

şükürler olsun bitirdik.... ALLAH bir daha böyle kabuslar yaşatmasın..

Karabudun

orucreis

Bu sezon gönül rahaligi ile izlediğim tek maç