PTT 1. LİG 34. HAFTA | Samsunsporumuz - Adanademirspor

Başlatan King1965, 05 May 2013, 19:03:07

« önceki - sonraki »

AdanaDemirSpor

siteye yazmayalı baya olmuş,bu maç bizim için çok önemli,Samsun'da ligde kalmayı garantiledi..umarım iyi oynar ve hak ederek şaibeye mahal vermeden 3 puanı alırız..Samsun'un ligde kalmasına çok sevindim,Samsunspor gibi bir kulüp bu düşme durumlarını ve spor toto 2.ligi hiç haketmiyor..

Arkeomen

Gençlerin kendini göstermesi için mükemmel bi maç...

brigand

Çıkalım oynayalım ! Şans verilecek gençler belli. Öyle de olacaktır diye umuyorum.

Sonuna Kadar 55

Sonuna Kadar 55

King Of The North

TRT canlı verecek. Galip gelip 40 puan üstünde bitirelim hiç değilse...

55_OrHaN_55

Ankaragücü basın sözcüsü "Adana D.S.-Samsunspor maçına dikkat" diye demeç vermedi mi daha? Belki hâlâ düşmeyeceklerini zannediyorlardır. :)

samsunmania

Çayımı kahvemi ne varsa artık alacağım, keyifle maçımı seyredeceğim. Sinir stressiz bir maç izlemeyeli 2 yıl oldu. Samsunspor'un olduğu yerde 3 puan iddası vardır. İnşallah güzel bir oyunla 3 puanı alırız.

Furkan

Maç önemli değil de tribün olarak seslerini çıkartmamamız lazım buranın Samsun olduğunun farkına varsınlar

5trawberry

Çekirdek çitlemelik bir maç olacağını düşünüyordum lakin, ADS taraftarı sağlam deplasmanla gelir o yüzden çekirdek falan hayal oldu :)

germencisse

Gençler dahi oynasa kafa olarak kendilerini maça odaklamayacağını düşünüyorum oyuncularımızın,tatil moduna girildi şimdiden,zira ADS'un playoff için kesin kazanması gereken bir maç olduğundan zor bir maç olacagı kesin.Hiç bir oyuncumuzunda üzerinde baskı olmayacak,rahat bir maç olur,umarım finali 3 puanla yaparız..

seyf55

Ben burada Emin Başkan ın sözlerine katılıyorum 3 puan için oynayacağız bize kimse acımıyor  bizde yenmek için oynayacağız gibi şeyler söyledi bizde hedefimiz yok lig bitti havasında olmadan yenmek için oynayalım bütün takımlar bize gelince kök söktürüyor 3 puan 3 puandır Samsunspor da bu 3 puanı almak için oynamalı

minci

Alıntı yapılan: seyf55 - 09 May 2013, 11:08:02
Ben burada Emin Başkan ın sözlerine katılıyorum 3 puan için oynayacağız bize kimse acımıyor  bizde yenmek için oynayacağız gibi şeyler söyledi bizde hedefimiz yok lig bitti havasında olmadan yenmek için oynayalım bütün takımlar bize gelince kök söktürüyor 3 puan 3 puandır Samsunspor da bu 3 puanı almak için oynamalı
Başkan öyle diyor ancak topçular ne diyor. Bu önemli. O kadar ciddi maçlar oynadık. O maçlardaki verimleri belli üstelik takımın önemli isimleri kiralık. Durum bu olunca ne yazıkki ben çok umutlu olamıyorum. İnşallah yeneriz.

Karabudun

Adam gibi oynayalım, maçın hakkını verelim ve maçtan sonra kimse hakkımızda sallayamasın. Hakkını vermek gerekirse ADS de play off' a gitsin isterim.

isa55

Galibiyetle veda iyi olur ama zor görünüyor.
Rakip iddialı geliyor.