PTT 1. LİG 34. HAFTA | Samsunsporumuz - Adanademirspor

Başlatan King1965, 05 May 2013, 19:03:07

« önceki - sonraki »

King1965

05 May 2013, 19:03:07 Son düzenlenme: 05 May 2013, 21:03:36 King1965

Kafanıza göre oynayın şimdi..

Bence bu maçta gençlerimize şans verilmeli .  Taraftar olarak orada olacağız..

HAYDİ GENÇLER!!!

Tufan

Demirspor 1000kişi gelip esir alır tribünü ama biz puan alırız bu maçtan öyle de dengesiz bir takımız.

lato

Ercan, Doğan, Halil İbrahim ve Kemal onbir çıksın maça seneye hazırlıklar başlasın

Gorkem

cembaba

Gençlerin hepsi bu hafta forma giysin. Bu zamana kadar izlediğimiz en iyi futbolu oynayacaklarından adım gibi eminim.

Desiqner

Şimşekler'i tribünde izlemek süper olacak.Muhtemelen arkadaşın dediği gibi esir alacaklar tribünü...
Kaybedeceğimiz birşey yok bari tribünlerde az mantıklı tezahürat yapsalar...

feticalik

Samsun'a akın olacak emin olun. İstanbuldan-İzmirden demirli arkadaşlarım aradı haftaya Samsundayız diye. Tribünü esir almaları umrumda değil de Mehmet-Doğan-(iyileştiyse) Canberk- Kemal ve Yankı ibi daha niceleri şans bulmalı.

Artık kafana göre Samsunum

emre__ss

red_white

Kais

sonunda yan gelıp bır de olsa mac ızlıcem uzun zamanlar sonra kım ne bagırıyosa bagırsın ben bagırmıcam bu mac da :D

seyf55

2 sezondur rahat izleyebileceğimiz tek maç olacak 68 maçın içinde bir maçı rahat izletsen de Sonuna Kadar SAMSUNSPORRRR samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

yirmiuc

Tamamen genc oyuncularla cikalim bu maca.
Enes Koktas, Yanki Sengun gibi isimlere sans verilmeli.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

GurbetciFanatik

vur kir parcala alin su maci
:D saka yaptim

ha simdi kafana göre oyna samsunum

ismail

yeniliriz, sıkıntı yok da ads taraftarını izlemek koyacak malesef insana

FaTiH_HaN

Sezonun en iddaasız, en rahat maçı. Ama sezonu galibiyetle kapatmak güzel olur, takımdaki genç oyuncularımız çıksın ve playof iddaasıyla Samsuna gelecek olan ads'yi yensin abileride a bu çocuklar kadar olamadık bir sezon boyunca desin.