Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lato

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 21 April 2013, 18:58:49
Ankaragüçlü kardeşlerimiz Ankara yolunda Samsun nüfus tabelasına rakım 4 yazısındaki rakım yazısını karalayıp A.gücü 4 yazmışlar. Adamlar yenip t.....k geçerek gidiyorlar bizmkilerde kadeşlik narası atıyorlar.....

Buca sayfalarında da Buca'ya inşallah yenersiniz diyen a. güçlü KARDEŞLERİMİZE rastlandı helal olsun harbi adamlar sırtımız yere gelmez bunlarla >l<

sercan5592

amatöre kadar gider ankaragücü bu hızla bizimkilerde unuturlar kardeşlerini seneye

emre

En rahat fikstür bizde yine de güvenemiyoruz. umarım altta ki takımların birbirleri ile oynadıkları maçlar bizim lehimize sonuçlanır.

KocumVolkan

Tavşanlı maçlarımız içerde 1-1 dışarda 0-0.. 2 li averaja göre onlarla aynı puanda bitirirsek üstümüzde mi oluyorlar ?

samsunmania

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 21 April 2013, 20:07:33
Tavşanlı maçlarımız içerde 1-1 dışarda 0-0.. 2 li averaja göre onlarla aynı puanda bitirirsek üstümüzde mi oluyorlar ?

Evet kardeşim.

Not: Ligler statüsüne göre takımların birbiriyle oynadıkları tüm müsabakalar tamamlandıktan sonra, eş puana sahip takımlar kendi aralarındaki müsabaka sonuçlarına göre sıralanacaktır.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=142

KocumVolkan

Alıntı yapılan: samsunmania - 21 April 2013, 20:09:47
Evet kardeşim.

Not: Ligler statüsüne göre takımların birbiriyle oynadıkları tüm müsabakalar tamamlandıktan sonra, eş puana sahip takımlar kendi aralarındaki müsabaka sonuçlarına göre sıralanacaktır.

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=142

Teşekkürler.. İnşallah  averaj hesabına kalmadan ligde kalırız.

samsunmania

Alıntı yapılan: KocumVolkan - 21 April 2013, 20:12:15
Teşekkürler.. İnşallah  averaj hesabına kalmadan ligde kalırız.

İnşallah kardeşim.

berusa55

21 April 2013, 22:09:31 #36487 Son düzenlenme: 21 April 2013, 22:21:30 berusa55
Hayır; o durumda genel averaja bakılıyor. İki maçın da berabere bitmesi halinde kupa maçlarındaki gibi deplasmanda atılan fazla golün getirisi olayı yok lig sıralamasında.

isa55

puan eşitliğinde iki takım arasındaki maçlara, maçlarda eşitlik olması halinde genel averaja bakılıyor.
Bizim Denizli hariç yakınımızdaki tüm takımlara üstünlüğümüz var.

mehmet yılmaz

Tavşanlı ile puan eşitliği halinde maçlarımıza bakılır. Deplasman golü diye birşey yok, eşitlik var. Onda da genel averaja bakılır. Yani Göztepe, Kartal ve Tavşanlı'dan üstünüz. Üç-dört takımın aynı puanda olmasında ise bu takımların kendi aralarında oynadıkları maçlardaki puanlarına bakılır. Mesela Tavşanlı-Göztepe-Denizli-biz olursak orada 9 puanla üstlerinde oluruz. Ama benim tahminim böyle bir durum olmayacak, biz sıkıntı yaşamayacağız.

samsunmania

22 April 2013, 00:34:18 #36490 Son düzenlenme: 22 April 2013, 01:17:10 samsunmania
ben de ona takıldım aslında ama tff.org da bulamadım. Statülerde de yok. Nereden okudunuz? 2008-2009 sezonunda Sakaryasporla ligde kalma mücadelesi verirken genel averajımız daha kötü olmasına rağmen(-12 bizim, -6 sakarya'nın) içeride 3-1 yenip dışarıda 1-0 kaybettiğimiz için ligde kalmıştık. Değişti bu durum herhalde. Arkadaşlarımdan birisi açıklarsa sevinirim.

teksas3455

Allah Allah ne kadar ilginçmiş sıralama hesabı ama lehimize çok şükür durumlar o zaman tahminimce üç maçtan 4 puan çıkartır isek ligde kalırız İnşallaj

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: samsunmania - 22 April 2013, 00:34:18
ben de ona takıldım aslında ama tff.org da bulamadım. Statülerde de yok. Nereden okudunuz? 2008-2009 sezonunda Sakaryasporla ligde kalma mücadelesi verirken genel averajımız daha kötü olmasına rağmen(-12 bizim, -6 sakarya'nın) içeride 3-1 yenip dışarıda 1-0 kaybettiğimiz için ligde kalmıştık. Değişti bu durum herhalde. Arkadaşlarımdan birisi açıklarsa sevinirim.

abi, o statü aynen devam ediyor. mesela denizliyle kaldık diyelim. genel averajda biz üstün olmamıza rağmen 2-2 ve 1-2'den dolayı o bizden üstte olur. Ancak benim dediğim tavşanlıyla olan durum. deplasman golü diye birşey yok. 1-1 ve 0-0 eşit sayılıyor ve iki takımın genel averajına bakılıyor. inşallah anlatabilmişimdir.

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 22 April 2013, 01:28:31
abi, o statü aynen devam ediyor. mesela denizliyle kaldık diyelim. genel averajda biz üstün olmamıza rağmen 2-2 ve 1-2'den dolayı o bizden üstte olur. Ancak benim dediğim tavşanlıyla olan durum. deplasman golü diye birşey yok. 1-1 ve 0-0 eşit sayılıyor ve iki takımın genel averajına bakılıyor. inşallah anlatabilmişimdir.

Tamam kardeşim, şimdi anladım. Sadece beraberliğe has bir durum. Bu bizim açımızdan çok iyi. Teşekkür ederim.

Sadece Samsunspor

Kartalspor duserse Ali zitouni ile anlasmaliyiz.