Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

19 April 2013, 22:49:00 #36450 Son düzenlenme: 19 April 2013, 22:57:44 berusa55
Anadolu Efes bu; pes etmez!  

>l< >l<

Kaynak

Gorkem

erkutdem55

Yok böyle bir basket.Çok çok zor bir tipleme bu.10 kere denese 1 kere girer.
İlahi güç bugün bizim kazanmamızı istedi.Olympıakos'a son 1:30 da 8-0 seri yapıp maçı kazanacaksın.Olacak iş değil.

maviay55

Anadolu Efes son saniye basketi sonrası Murat Kosova  >l< >l< >l<

erkutdem55

ntvsporda maçı tekrar veriyor.İzleyin mutlaka,sıradışı bir maç.

emre__ss

Yalnız bu görüntü son saniyeye ait değil maçın bitmesine 7:04 dakika var skorda zannedersem 60-58  ;)

Ollivanders

Atarsa 24. Tekirdagdan sevgilerle... :)

Stoper

Halk gazetesi köşe yazarlarından İsmail Başaran'ın Emin başkanla sıkıntısı ne. Sürekli sallayıp duruyor.. Derdi problemi büyük herhalde.

hakan55

Emin başkana sallayanları ne olursa olsun anlamıyorum ve anlamıcamda.. samsunsporun üzerinde emin abi gibi kimin hakkı var hangimizin var . bu dünya üzerinde en büyük hak emin başkanındır.
Bu güzel insanın samsunspor için neler yaptıkları tüm haliyle ortadır. hepinizden de hepimizden de iyi düşünür zamanı geldiğini hissederse kendisi zaten gider.
Sonuna kadar emin kar'la inşallah..

King1965

kardeslık böyle olur ıste - ordu 0-2 kasımpasa durum böyle olmasına ragmen Orduspor taraftarı Samsun Samsun diye bagırdılar 55 de yıne

isa55

Yarın 14.00 de Ankaragücü-Boluspor maçı var. İçimizdeki ankaralılara duyurulur.

hakan55

Alıntı yapılan: King1965 - 20 April 2013, 18:12:25
kardeslık böyle olur ıste - ordu 0-2 kasımpasa durum böyle olmasına ragmen Orduspor taraftarı Samsun Samsun diye bagırdılar 55 de yıne

maçı bende izliyorum ve 55 de çok dikkat ettim ve öyle bağırmadılar..

hakan55

kasımpaşa gol atsın diye 3-3-3- diye bağıran ve maç sonunda paşayı tribüne çağıran kameralar gösterdiğinde çok rahat rahat gülen taraftara bak sen istemiyordum ama her anlamda hakediyorsunuz düşmeyi

5trawberry

Vız gelir tırıs gider diye laf vardır. Samsunspor'dan başka kimse umrumda değil. Defalarca küme düştük biz. Samsunspor düşsün diye ağzı açık bekleyenler şimdi Samsunsporcu olmuş umrumda değil. Orduspor kimmiş de Samsun diye bağırınca böbürleneceğim ya. Ankaragücü kimdir de, ben kutsal mekanımda takımım gol atınca Ankaragücü diye bağıracağım. Ben evime gelen taraftarı en iyi şekilde ağırlarım, küfür etmem, tribün dersi veririm giderler tamam.

Kimin bize ne faydası var?

Herkes hak ettiği yere gidiyor. Bir biz gidemedik.
Elbet bir gün...

lato

Alıntı yapılan: Stoper - 20 April 2013, 15:47:21
Halk gazetesi köşe yazarlarından İsmail Başaran'ın Emin başkanla sıkıntısı ne. Sürekli sallayıp duruyor.. Derdi problemi büyük herhalde.

Sabah haber başlıkları yüzünden şikayet e-maili attım şimdi de yoruma yazdım. Herkes tepkisini ortaya koyarsa onlar da haddini bilirler.