Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

80lerden

Evet bence de ali zitouni cok iyi oyuncu tam aradığımız tarzda oyuncu. Türünün son örneği bulunmaz hint kumaşı. Hatta musa sinanla takas yapalım. Bizi kanser edecek adam sayısını artırmayalım.

celebi

Alıntı yapılan: 80lerden - 22 April 2013, 17:19:13
Evet bence de ali zitouni cok iyi oyuncu tam aradığımız tarzda oyuncu. Türünün son örneği bulunmaz hint kumaşı. Hatta musa sinanla takas yapalım. Bizi kanser edecek adam sayısını artırmayalım.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: celebi - 22 April 2013, 20:02:20

Bir kişi yüzünden foruma "beğen" butonu kondu alntı yapmasın diye kim o acaba!..  ;)

Karabudun

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 22 April 2013, 12:28:17
Kartalspor duserse Ali zitouni ile anlasmaliyiz.

Birileri de bizim üzerimizden çok fena hesaplar yapıyordur muhakkak. Mesela Abdülkadir ve Dimitrov için ağzı açık bekleyenler var.

celebi

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 22 April 2013, 20:47:58
Bir kişi yüzünden foruma "beğen" butonu kondu alntı yapmasın diye kim o acaba!..  ;)
[/quote

Efsane geri döndüüüüüü

Ertuğrul Sağlam

Çiftlikten korna sesleri geliyor konvoy falan var a.gücü  bolu'yu yendi galiba!

"Dayan A.gücü Sen düşme biz düşelim"

King1965

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 22 April 2013, 22:21:42
Çiftlikten korna sesleri geliyor konvoy falan var a.gücü  bolu'yu yendi galiba!

"Dayan A.gücü Sen düşme biz düşelim"

"Dayan A.gücü Sen düşme biz düşelim" :kafa: :kafa: >:( al_sana

5trawberry

Bu arkadaşa noluyo, anlayan var mı?

lato

a gücü kalmayı haketti taraftarıyla da takımıyşa da. Biz düşmeyi çoktan hakettik düşelim de tribün de yalakasından rantçısından temizlensin hiç olmazsa. Bu sene yeterince rezilliği yaşadık düşmekten daha beter :kafa:

teksas3455

AKS Tv'de Fatih ŞEn'in özür dilediğine dair bir haber geldi. Ne kadar doğru acaba bilgisi olan var mı?

ult55ras

Alıntı yapılan: lato - 22 April 2013, 22:38:38
a gücü kalmayı haketti taraftarıyla da takımıyşa da. Biz düşmeyi çoktan hakettik düşelim de tribün de yalakasından rantçısından temizlensin hiç olmazsa. Bu sene yeterince rezilliği yaşadık düşmekten daha beter :kafa:

:D sırf tribün yüzüden düşelim yani, topçuya, teknik heyete ve yönetime aman laf gelmesin. duygusallığı bırakalım artık.

samsunum

Alıntı yapılan: teksas3455 - 22 April 2013, 22:42:48
AKS Tv'de Fatih ŞEn'in özür dilediğine dair bir haber geldi. Ne kadar doğru acaba bilgisi olan var mı?

Evet özür diledi .

brigand

lato

Alıntı yapılan: ult55ras - 22 April 2013, 22:46:08
:D sırf tribün yüzüden düşelim yani, topçuya, teknik heyete ve yönetime aman laf gelmesin. duygusallığı bırakalım artık.

Ben burda gülecek bişey göremedim çok gülmek istiyorsan buca maçında açılan pankarta bak. Ayrıca taraftar yüzünden diye bi cümle kullanmadım a gücü takımıyla taraftarıyla haketti dedim. En kötü günde bile kendi çocuklarımıza güvenemedik yönetimi hocası taraftarı kimse kim. Ben duygusallığı bırakamıyorum bırakabilseydim şehrimin takımını destekleyip her hafta bu stresi yaşamazdım kimse yaşamazdı.
Ayrıca benim diğer yorumlarımı okusaydın topçusuna da hocasına da yönetimini de söylediklerimi bilirdin. Sapla samanı karıştırmamak lazım.. İnşallah ligde kalırız ama bazı şeyleri düzeltip yolumuza devam etmek durumuyla kalırız. İnsanlar hatalarından ders alabilmeli suçu birbirine atmanın bi faydası yok. Hala a gücü maçında yaşananları savunabilen varsa evet düşmek daha hayırlı olur bu takım için hocasıyla yönetimiyle ve taraftarıyla..

feticalik

laylalalaylaylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ankaragücü. ankara_gucu
Sen ligde kal başkent biz düşelim göztepeye inat.................................