Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Desiqner

seyf55

inşallah samsunspora yararı olur Galip ÖZTÜRK ün

King1965

Bu pankarı hatırlayanlar vardır elbette maratondda- şehzadelrde- şirinlerde açıldı

King1965

Metro Turizm'in sahibi de olan işadamı Galip Öztürk "örgüt kurmak" suçlamasıyla yargılandığı davada tahliye edildi.

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi, Galip Öztürk ile 70 sanığın yargılandığı "suç örgütü" davasını karara bağladı.
Kararı okuyan mahkeme başkanı, tutuklu sanıklar Galip Öztürk, Erdem Yücel ve Cengiz Kaya'nın tahliye edildiğini bildirdi. Ancak Öztürk, yargılandığı bir başka davada aldığı ceza nedeni ile tutuklu kalmaya devam edecek.

Musti

Sosyal medyada twitter facebook gibi yererde Samsunspor ile ilgili hesabı olanlar ya da haber yapan arkadaşlar burayı da takip ediyorlarsa rica ediyorum.

Galip Öztürk'ün tahliye oldu haberi ile Samsunpor'u bağdaştırmanız ve "yardım etsin, çok şükür çıktı, inşallah yardım eder" gibi yazıların ve düşüncelerin Samsunspor'a hiçbir faydası olmayacağı gibi zarar da verir. Samsunspor kişiler üstüdür diyoruz. Bu fikirleriniz Samsunspor'u kişilerin eline bırakmaktır. Zaten bu düşünceler yüzünden bu hallerdeyiz. Bu camia büyük bir camia. Bu işler de gönül işleridir. Gönül işlerinde fedakarlık olur karşılıksız olur. Temlik, reklam, nemalanma vs. olmaz.

"Samsunspor" markası altında sosyal medyada orada burada yazdıklarınız her yere herkese ulaşıyor. Yazdıklarınızı özenle seçin. Rica ediyorum.

samsunum

Benim için tek imparator  celil sağırdır.

5trawberry

Bir tane salak bir şehrin kaderi ile bu kadar oynayabilir.

Bilica, Elazığspor'un fişini çekti.

samuray

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 19 April 2013, 00:56:36
zamanında Diyarbakırspor için yaptıkları kıyaklar yetmedi birde bunu yapsınlar tam olsun.Diyarbakırspor'u düşüneceği kadar doğduğu şehri düşünsün birazda.Sakaryaspor 3. lige düşünüyor onun için çözüm üretsin.ilerleyen dönemlerde yeni spor bakanı olma yönünde yalakalık yapmaya devam ediyor bu açıklamalarıyla
olurmu bşbk.na nasıl yaranacak kaçılım sürecinde ben türk değil arnavutum dedi ya ilk siyasi konuşmasıda bu oldu zaten 

hakan55

can sıkıntısında gs elazığ maçını izliyorum.. hiç dikkat etmezdim ama bu spikerler resmen taraflı anlatıyorlar. sanki elazığ başka ülkenin takımıymış gibi. neler söylüyorlar neler sanki gs tek başına maç yapıyo.
bilica sen harbiden kazmanın önde gideniymişsin. bu kadar hata yapan gamsız ağır vasıta başka defans görmedim. turgay bunun yanında maldini gibi valla

samuray

Alıntı yapılan: King1965 - 19 April 2013, 16:23:28
Bu pankarı hatırlayanlar vardır elbette maratondda- şehzadelrde- şirinlerde açıldı
nemalanıyorlardır

Atakumlu

Mucizenin adı Anadolu Efes  >l<

erkutdem55

Anadolu Efes : 74 Olympıakos : 73
Jamon Gordon tanrının eli.
Seyretmeyen varsa gece tekrarını izlesin.
Böyle maç olamaz.

emre

6 farkla imkansız diye düşünüyordum. Son 3 dakika özellikle efsaneydi. Gordon naptın haci ?