Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

Desiqner

yani hoca demiş ki ; benim kapasitem belli kardeşim ben bu takımı ligde tutarım ancak, play-off falan hep sizin fanteziniz...

SametYılmaz55

zaten bu durumlarda ne zaman play-off hesabı yapsak elimizde patlıyor.bu yüzden yenilginin üzerimizdeki yıkım gücü daha fazla oluyor.bundan sonra maçları tek tek ele alıp ona göre hesap yapmamız lazım.olursa olur olmazsa seneye bakarız.play-off hesabının bize uğursuzluk getirdiğine inanıyorum artık.beklediğim bir şey var,içeride ve dışarıda hoca takımı Samsunspor'umuza yakışır şekilde oynatsın,oyuncularda taşıdığı formanın ağırlığını bilerek oynasın başka bir şey beklemiyorum.yenileceksek bile savaşarak yenilelim.bugün ki gibi korkak oynamasınlar yeter bize

burakbas

tamam hoca sen öyle de sen öyle de...
bu takım play off oynayamazsa, süper lige çıkamazsa...
bir adam çıkıp da bu borcun altına girmezse...
sezon sonu tahta kapanacak!
şakası yok bu işin, kimse kimseyi kandırmasın....
genciz, bu işlerden anlamayız falan zannetmesin kimse... gözler görüyor... durumun farkındayız...
Sonuna kadar helal olsun abilerime, bu zor dönemde taşın altına ellerini soktular...
Ama durum bu, ne diyeyim... Allah sonumuzu hayır etsin...
ben denizliye gideceğim diye saat 12 den sabah 7 ye kadar aştide bekledim....
sen ise gece 2 de tweet atıyormuşsun fatih bey... sonra da emin kar muhabbeti yapmayacaksın bana !

ult55ras

bu hocayla biz bu sene anca ligde kalırız sezon sonu yol alsın

King1965

sezon sonu daha kötu gunler bızı bekleyebılır .. su uefadan fılan ceza konusu .. baskan demıstı bu dönem degıl ama ılerıkı donemlerde sorun yaratacak dıye

samuray

ara transferde çok iyi oyuncular alındı burada yönetimi canı gönülden kutlamak gerek iç saha maçlarında sorun ok ama üç deplasman 1 puan bu olmuyor işte bu konuda hocanın bi kulağı çekilmeli diye dütşünüyorum denizlide boluda kaybedilen puanlar hep bireysel hatalardan kaynaklandı bunu tüm taraftarlar görüyorda hoca göremiyorsa sorun hocada demekki boluda lokman denizlide erdem

maraton

Başlık çok güzel ya " yeni yönetimden beklentileriniz " ... Ne diyim, akıllı olsunlar, adam olsunlar, insanın canını sıkmasınlar   :P

sadece55

Aslında Stadın bir yerine Samsunsporstore.com reklamları yapılamaz mı? Özellikle kameraların gördüğü bir yere

Desiqner

Arkadaşlarım beynimi yedi rica ediyorum artık Nevresim Takımı çıkaralım :)

babasamsunlu

BİR KONU VAR.. BENCE ÇOK ÖNEMLİ.. ARTIK İYİCE CANIMI SIKIYOR.
BENİMN GİBİ DÜŞÜNENLERİN DE CANINI SIKIYORDUR EMİNİM...

DÜN MAÇTA TAM 8 TANE GS FB VE BJK FORMALI ADAM GENÇ VE ÇOCUK GÖRDÜM..
BU DURUMU HAZMEDEMEYEN BİR BENİM DEMEKKİ YİNE BEN KARIŞTIRDIM ORTALIĞI..

BENİM BU DURUMU ÖNLEMEK İÇİN BİR FİKRİM VAR.
VE YAPILABİLİRLİĞİNİN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.
FARKLI TAKIM FORMALARI İLE STADYUMA GELENLERİN SIKINTI YARATTIĞINI İL GÜVENLİK TOPLANTISINDA DİLE GETİREBİLİRSEK EĞER EMNİYETİN BU KONUDA BİZE YARDIMCI OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.
EN AZINDAN FARKLI FORMALARLA GELENLER KONUSUNDA KAPIADKİ GÜVENLİK VE EMNİYET BİRİMLERİ UYARILIR VE BU TİP KİŞİLER STADYUMA "HUZURU BOZABİLECEKLERİ" GEREKÇESİYLE ALINMAYABİLİRLER..

VELHASIL KELAM DERDİM BUDUR.. DAHA FARKLI ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLECEK KAPASİTEYE SAHİP BİR FORUM BURASI.ELBET FİKİRLERİ OLANLAR BEYAN EDECEKLERDİ..

SAYGILAR..

sadece55

Taraftar grupları Güzel bir basın açıklaması yapsa bu da etkili olur diye düşünüyorum abi

55.hakan

Abdülkadir bonservisi olmadı kiralık  8)

SametYılmaz55

bilet gişelerinde bu konuyla ilgili her bilet alana ufak bir bildiri verilebilir.3-4 maç bu bildirilerden dağıtsak insanların kafasına yerleşir iyice

seyf55

o formalı gelenleri o formaları bir taraflarına takıp yollamak lazım tribünde bulunanlar falan tepki gösterse bir daha olmaz illa birinin kafası patlaması lazım anlamaları için neye güvenip gelirler böyle anlamadım

Uğur Yıldız

Olay çıkarıncada Samsunspor taraftarı holigan der o emniyet güçleri.Burası benim stadım,benim mabedim