Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

Sercan

babasamsunlu

King1965

Lanet olsun oraya bir çakıl dökmeeyen .. harbiden bu ıste sorumlu kımse maratonda kac bın kısı varsa alayı düm düz geçti  :-* :-*

YaSeF55

bencede bi care bulunmasi gerek artik..eve girdigimde annemin tepkisi "oglum topu sen mi oynadin bu ne hal" demesi oldu =)

King1965

cany

kaç senedir öyle orası bildim bileli. bi asfalt şart :(

teksas3455

Eldeki topçularla imkan varsa sezon bitmeden sözleşme uzatılması.
Eğer bu sene çıkamazsak kadroyu koruduğumuz takdirde seneye açık ara şampiyon oluruz!

Forvetim

misafir tribün için en uygun yer şirinler ile kapalı arasında olması yönünde herkes hemfikir görünüyor. maratona girecek binlerce kişi stadı tavaf etmek zorunda da kalmaz. misafir biletide kapalı tarifesinden uygularsın olur biter. diğer stadların çoğunda misafir tribün en eziyet verici en riskli en pahalı yerlerde, bir biz mi doğrucuyuz. dışarıdan gelecek 50-100 kişiye kolaylığın kralını göster kendi taraftarına stadı tur attır çamur deryasına sok vs vs. bu taraftar harbiden çok eziyet çekiyor. üstelik kendi evinde. yıllar yılı bu durumu düzeltmek isteyen olmadı. bunu yoluna koyacak yegane yönetim şu an işbaşında. taraftar için bulunmaz velinimet. bu sese kulak verilsin.

KotuCocuk55

Su kesin taraftarin hakli sesine kulak verecek yegane yönetim bu!

Eger ekonomik olarak planlar bozulmaz,kadro korunur ve takimda aliskanliklar olusturularsa önümüzdeki sene kafaya oynayabiliriz..

red_white

Sevgili futbolcularımızdan bazıları maç gecesi saat:01'lerde 02'lerde Tweet atıyor. Bunlar ertesi gün maça çıkacak ve enerjileri için performansları için uyku çok önemli. Bu konuda özellikle uyarılmalarını rica ediyorum.

kuzey55

şu besim durmuş denen hoca bozuntusuyla gelecek yıl devam etmeyelim lütfen mümkünse.

55_OrHaN_55

Şu takımın başına aklı başında biri geçirilsin. Yıldızları toplamakla iş bitmiyor, onları oynatacak hoca yok ortada...

beşnumara

Erdem turgay mümkünse lokman da defolsun gitsin

lato

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20130224/denizlide_macin_ardindan.html#yorumlaroku

Hocanın maçtan sonraki açıklaması. 1 puan için geldik diyor ve yenilmeyi haketmemişiz. Geç kaldığı müdahalerle fark yemediğine dua etsin. Yönetimden beklentim hocanın kulağını çeksinler adam bizimle makara yapıyor sadece

seyf55

besim hoca durmuş hakikaten ya harekete geçsin ya da bırakıp gitsin