Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Bırakın bu işleri ya.Manisa maçının devre arasında ak ile kara çok güzel çıktı ortaya.Biz taraf 5 kişi,karşı taraf en az 50-60 kişi.Kavga çıkmasın diye hangisini tutacağımı şaşırdım.Biz stadın ortasında dayak yesek kimsenin umru olmayacağını ben Manisa maçında anladım.Neyse fark yapmaz.

seyf55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 07 April 2013, 00:26:51
Bırakın bu işleri ya.Manisa maçının devre arasında ak ile kara çok güzel çıktı ortaya.Biz taraf 5 kişi,karşı taraf en az 50-60 kişi.Kavga çıkmasın diye hangisini tutacağımı şaşırdım.Biz stadın ortasında dayak yesek kimsenin umru olmayacağını ben Manisa maçında anladım.Neyse fark yapmaz.
nasıl yani hocam Samsunsporlular olarak mı seni kollayan olmadı anlamadım ben

erkutdem55

Alıntı yapılan: seyf55 - 07 April 2013, 01:04:56
nasıl yani hocam Samsunsporlular olarak mı seni kollayan olmadı anlamadım ben

babasamsunlu fb formalı birine uyarıda bulundu.o da birilerinin arkadaşıymış.onlar sağlam bir kalabalıkla yüklendiler,itiş kakış oldu.formalıları stada almayalım diyen arkadaşları o itiş kakışta yanımızda göremedim ben.biz bir anda orda sanki suçlu gibi bir konuma düştük.

GurbetciFanatik

Zorla güzellik olmazmis.
Misal beni si... Samsunspordan baska forma giymem hele stada atletde giderim daha iyi ( Milli Forma haric )
Baska Takimin formasini giyipde stada gelen ne kadar hakiki Samsunsporlu oda tartisilir.
Samsunspor sevgisiyle giyinmeyipte dayak yiyierek giycegene hic giymesin daha iyidir o sanli formayi.
Onun icin öyle kisiler icin kavgaya girmeyin derim ben.

babasamsunlu

SİZ MESELENİN ÖZÜNÜ KAÇIRIYORSUNUZ SANIRIM..
BENİM STADIMA BAŞKA TAKIMI TUTANLAR GELİP MAÇ SEYREDEBİLİR.BUNDA SIKINTI YOK..
BENİM STADIMA BAŞKA TAKIM FORMALARIYLA KİMSE GELEMEZ..
TEPKİMİZ BUNADIR..
TEPKİYİ DÖVEREK KOYALIM DEMİYORUZ ZATEN.
BİR ÖNLEM ALINABİLİR.O ÖNLEMİ ALMAK ÇOK ZOR DA DEĞİL.
YARIN ÖBÜR GÜN BİRİLERİNİN BAŞI SIKINTIYA GİREBİLİR..

seyf55

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 07 April 2013, 10:32:53
babasamsunlu fb formalı birine uyarıda bulundu.o da birilerinin arkadaşıymış.onlar sağlam bir kalabalıkla yüklendiler,itiş kakış oldu.formalıları stada almayalım diyen arkadaşları o itiş kakışta yanımızda göremedim ben.biz bir anda orda sanki suçlu gibi bir konuma düştük.
Vay arkadaş ne iş ya ulan sanki şükrüsaraçoğlu  kendi stadımız da deplasman yapıyoruz nerede birlik

GurbetciFanatik

Babasamsunlu tamam haklisin baska formayla girmesinler diyorsun ok.
Buna katiliyorum sana 100 %
Bu giselerden baslar yanilmiyorsam galiba yani stad girisinden.
Baska Forma demek benim icin Samsunspordan baskasi demek dogru mu ?
Yani her hangi Takim olursa olsun.
Carsambasporlu formali biri bile giremez anlamina gelir yada Termespor Bafraspor.
Öyle olmasi gerekeir yani. Yok onlar bizden diyip girerler derseniz vay geldi giriste calisanlarin haline.

babasamsunlu

SEN NE YAPTIN HOCAM.
NERELERE GÖTÜRDÜN OLAYI...
FB GS BJK FORMALARI AYIRT ETMEK ÇOKMU ZOR ?
NEYSE UZAKTAN DAVULUN SESİ DEĞİŞİK GELİYOR DEMEK Kİ ..
ŞEHİR TARAFI KALE ARKASINDA SAATHANE MEYDANINDAKİ PAPAKLILARA MAÇ SEYREDERKEN HERŞEY DAHA GÜZELDİ...
ŞİMDİ İĞRENÇ..İŞTE HEPSİ BU.. ;)

GurbetciFanatik

Dogrudur belki uzaktayiz diye bize Davulun sesi baska geliyordur.

brigand

Olay niye saptı bu kadar anlamadım. Başka forma dendiğinde hangi formalar olduğu apaçık belli. Yalandan yere olayı bulandırmanın alemi yok. Bir olay vardı rahatsız olunan, söylendi ve çözüme ulaşacak. Bu kadar.

özkan

Allah'ınızı severseniz,trtde şimdi özetleri gösteriyor,ankaragüçlülerin bir gol sevinci var sanırsın sonerin arkasında maç izliyolar,bi içim acıdı ki bizim maraton o kadar görünmüyor görüntülerde..Mümkünatı illaki vardır bu işin de şunu halledin abiler,aldırın şunu diğer tarafa amma bu sene amma diğer sezon için.

seyf55

Alıntı yapılan: özkan - 15 April 2013, 00:58:14
Allah'ınızı severseniz,trtde şimdi özetleri gösteriyor,ankaragüçlülerin bir gol sevinci var sanırsın sonerin arkasında maç izliyolar,bi içim acıdı ki bizim maraton o kadar görünmüyor görüntülerde..Mümkünatı illaki vardır bu işin de şunu halledin abiler,aldırın şunu diğer tarafa amma bu sene amma diğer sezon için.

aynen katılıyorum sanan çok rahat ve güzel bir yerde misafir tribünü

Sadece Samsunspor

kovun besimi ya kovun yeter artık. samsunlu diye bu kadar tutulmazki ama. lig düşcez kim vercek hesabını

lato

Hocanın kovulduğunu duymayı dört gözle bekliyoruz. bir petko iki besim hem top oynatamıyolar hem de açıklamalarıyla bizi salak yerine koyuyorlar. Emin Başkan'a güveniyoruz doğru insanların arkasında dursun artık

5trawberry

Mustafa Kayabaşı ve Fatih Şen'e şuttt ve  :gooolll :gooolll