Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

lato

Adamda belki Samsunsporluluk bilinci olmayabilir ama desteklemeye gelmiş sonuçta kafa yarmak felan hoş değil güzel bir dille çözülmeli bakarsın adam da doğru yolu bulur. Bilet gişesinde bildiri dağıtmak ya da emniyete içeri aldırmamak daha mantıklı çözümler

cany

bizim maratonun alt kapıları vardı. onlar yeniden aktifleştirilemez mi acaba? çok kuyruk oluyo dışarda

King1965

Alıntı yapılan: cany - 02 April 2013, 19:20:27
bizim maratonun alt kapıları vardı. onlar yeniden aktifleştirilemez mi acaba? çok kuyruk oluyo dışarda

ugrass

Su vipçiftte herkes kafasına göre oturuyor her maç yerimize oturanlarla ugrasıyoruz bi görevli koyulsa artık bunun içinde? En azından sadece vip lere

burakbas

Bir de böyle bir durum var...
Burasi benim yerim nasil oturursun laaaaaaaann , dur sen gorevliyi cagirayim bekle bekle...
Sanki babanın tapulu mali diyesi geliyor insanin...
Lafim sana değil, uzerine alma.

Kaya

Nasıl oturursun laan kısmı yanlış ancak 10 sene aynı koltuğun kombinesini almışsam o koltuğa her türlü otururum kardeşim  ;)

Kombine konusunda her sene sıkıntı mevcut(tüm ülke statlarında olan bir durum).Mesela kombine kartı olanın ayrı bir kapısı olmalı.Ayrıca çok basit bir yöntemle kombine olarak satılmış koltukların üzerine misal K harfi yazılabilir.

O yüzden kombine konusunda bir taraftar,sene başı parasını verip aldığı kombine ile ilgili  maçtan önce okunan  ''Bilette belirtilen yerlerde...'' diye başlayan anonstaki kuralları kullanma hakkına sahiptir.

usare

Benim kombine locanın olduğu yerde, ama koltuğu  kırmışlar...  :deli:

seyf55

Alıntı yapılan: lato - 02 April 2013, 18:26:23
Adamda belki Samsunsporluluk bilinci olmayabilir ama desteklemeye gelmiş sonuçta kafa yarmak felan hoş değil güzel bir dille çözülmeli bakarsın adam da doğru yolu bulur. Bilet gişesinde bildiri dağıtmak ya da emniyete içeri aldırmamak daha mantıklı çözümler
evet haklısın hocam da benim bir kaç kere stat da başıma geldi insan gibi söyledim: Hocam insanlar geriliyor samsun stadın da başka renk görünce bende rahatsız oluyorum tatsızlık çıkmasın abim biri ters bir şey der tatsız şeyler olmasın dedim adam seni ilgilendirmez istediğim renkle girerim başka takıma mı tezahürat yapıyormuş ta bir dünya şey söyledi ben çok sinirlendim arkadaşlarım sakin olmamı falan söyledi yaşça da benden büyük bir insandı bir samsunspor taraftarına yakışanı yaptım sağduyulu oldum samsunspor taraftarı terör yaratıyor diye laf çıkmasın diye bir şey demedim ama biz sağduyulu oldukça onlar cılkını çıkartıyor bir musibet bin nasihatten iyidir diyorum artık  sabrını iyi niyeti suistimal ediyorlar bizler kadar başka sağduyulu taraftar da bu yapılmamalı

Forvetim

Samsun stadına Samsunspor maçına baska bir takım formasıyla gelinmeyeceğini gelinemeyeceğini herkesin anlaması idrak etmesi kabullenmesi ve uyması sart. bu sartı bildiri dağıtarak mı anons yaparak mı sopa atarak mı, bilmem ama nasıl olursa olsun sağlamak lazım. orada binlerce Samsunluya Samsunsporluya bir nevi artislik ve hakaret boyutunda kimseyi iplemez tarzda cins cins tavırla siktiriboktan formalarla gelmeye kimsenin hakkı ve hukuku yok, bu yoku herkes bilecek öyle gelecek. diye düsünüyor ve bu can sıkıcı hadiseye çözüm bulunmasını istiyorum.

ChucKeR

yönetim sopa mı atsın kardeşim, bu olayı tribündeki hiyerarşi çözebilir sadece. 2 olay çıkartırsın bunu örnek göstererek de girişlerde yasak koydurursun senin bu formayla tribünde güvenliğini sağlayamayız diye. zaten dayağı yiyen , gören duyan bi daha cesaret edemez.

babasamsunlu

Alıntı yapılan: ChucKeR - 05 April 2013, 18:37:05
yönetim sopa mı atsın kardeşim, bu olayı tribündeki hiyerarşi çözebilir sadece. 2 olay çıkartırsın bunu örnek göstererek de girişlerde yasak koydurursun senin bu formayla tribünde güvenliğini sağlayamayız diye. zaten dayağı yiyen , gören duyan bi daha cesaret edemez.

EVET .. BU DEDİKLERİNİ BERABER YAPMAK İÇİN SENİDE BENİM YANIMDA GÖRMEK İSTERİM BİR DAHA Kİ MAÇTA.. ;)

ChucKeR

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 05 April 2013, 18:40:18
EVET .. BU DEDİKLERİNİ BERABER YAPMAK İÇİN SENİDE BENİM YANIMDA GÖRMEK İSTERİM BİR DAHA Kİ MAÇTA.. ;)

vizeleri bitirim 1461 maçına özel gelmeyi düşünom abi, sen girersen ben her türlü :D

babasamsunlu

Alıntı yapılan: ChucKeR - 05 April 2013, 18:45:50
vizeleri bitirim 1461 maçına özel gelmeyi düşünom abi, sen girersen ben her türlü :D

BEN GİRDİM GEÇEN  HAFTA ZATEN SIKINTI YOK. ;)

lato

Alıntı yapılan: seyf55 - 05 April 2013, 14:46:40
evet haklısın hocam da benim bir kaç kere stat da başıma geldi insan gibi söyledim: Hocam insanlar geriliyor samsun stadın da başka renk görünce bende rahatsız oluyorum tatsızlık çıkmasın abim biri ters bir şey der tatsız şeyler olmasın dedim adam seni ilgilendirmez istediğim renkle girerim başka takıma mı tezahürat yapıyormuş ta bir dünya şey söyledi ben çok sinirlendim arkadaşlarım sakin olmamı falan söyledi yaşça da benden büyük bir insandı bir samsunspor taraftarına yakışanı yaptım sağduyulu oldum samsunspor taraftarı terör yaratıyor diye laf çıkmasın diye bir şey demedim ama biz sağduyulu oldukça onlar cılkını çıkartıyor bir musibet bin nasihatten iyidir diyorum artık  sabrını iyi niyeti suistimal ediyorlar bizler kadar başka sağduyulu taraftar da bu yapılmamalı

Hocam senin sağduyu fazla kaçmış melake olalım da demedim ama önce emniyetin engellemesini sağlamak ya da bildiri dağıtmak daha mantıklı. Buna rağmen gelen adam zaten hakediyodur her türlü muameleyi.

lucarelli

Farklı takım formalı insanların tribünden atılması işini özel güvenlik veya polisin halletmesi gerekir. Zira istanbul takımları, karşıyaka göztepe vs arasındaki maçlarda kapı girişi polis tarafından önleniyor, içeriye bir şekilde gireni de özel güvenlik atıyor dışarı. Eskiden bu tarz olaylar çok oluyordu. Bu şekilde bir çözüm sağlanmalı bence. Kesin çözüm olur ve seyirciler arası boşu boşuna gerginlik de olmaz. Bu konuda belki güvenlik birimleri üzerinde yönetimin etkin olabilirse, gerekli makamlara uyarıları yapabilir. Zaten bizim için öenmli olan renkler ve takımlar belli.